Nevermind that papercut

רעוּת

New member
../images/Emo101.gif Nevermind that papercut

מה ה-papercut הכי כואב שקיבלתם
? מה יעבור לכם "עד החתונה"
? מה נראה לכם שהיה לפני המון זמן, למרות שבעצם לא כלכך |כאילוזההיהאתמול|? את מי לא ראיתם מזמן ואתם תוהים לפעמים מה איתו ואם הכל בסדר, אבל משום מה לא מתקשרים לבדוק
? לאיזה מקום נחמד הייתם רוצים שיקחו אתכם
? מה השתנה בכם בזמן האחרון? מה ה- "all i wanted from this life" שלכם? בשביל מה כבר מאוחר מדי
? מה אתם רוצים יותר מדי? על מה אתם מוכנים לוותר בקלות מדי? את מי הייתם מעדיפים לא להכיר בכלל
? מה הגובה הכי גבוה שעליתם אליו במעלית? מהו תחילת הסוף? למה אתם לא מאמינים? מה גורם לכם להרגיש שמבזבזים את זמנכם
? מה הנשיקה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם חושבים על נשיקה
?
Days like these you shouldn't be reading letters? על מי אתם חושבים כל יום?
תענו
.

הנה, הנה

מה ה-papercut הכי כואב שקיבלתם ? מי זוכר... מה יעבור לכם "עד החתונה" ? שום דבר, כבר נשואה
מה נראה לכם שהיה לפני המון זמן, למרות שבעצם לא כלכך |כאילוזההיהאתמול|? אממ... השבץ של אבא שלי. את מי לא ראיתם מזמן ואתם תוהים לפעמים מה איתו ואם הכל בסדר, אבל משום מה לא מתקשרים לבדוק? חבר מהלימודים הקודמים. לאיזה מקום נחמד הייתם רוצים שיקחו אתכם? ניו זילנד! או ספארי באפריקה! מה השתנה בכם בזמן האחרון? מנסה להזיז את עצמי לעשות הרבה יותר דברים מה ה- "all i wanted from this life" שלכם? פשש... עמוק. לעשות מה שאני אוהבת לעשות. לשמוח ללכת לעבודה ולהרוויח מספיק בשביל קיום סביר. בשביל מה כבר מאוחר מדי? בשביל לנסוע ממש, אבל ממש טוב על סקייטבורד
. מה אתם רוצים יותר מדי? קיץ. על מה אתם מוכנים לוותר בקלות מדי? על הצלחה אקדמית. כבר אין לי כוח ללמוד... את מי הייתם מעדיפים לא להכיר בכלל? לא חושבת שיש מישהו כזה, כולל אקסיות שכאבו במיוחד. מה הגובה הכי גבוה שעליתם אליו במעלית? מגדל סירס בשיקגו. מהו תחילת הסוף? כל דבר הוא תחילת הסוף, אפילו שיעול קל
. למה אתם לא מאמינים? לאלו שאומרים ש"עשיתי את זה ושום דבר לא קרה". מה גורם לכם להרגיש שמבזבזים את זמנכם? אנשים שחוזרים שוב ושוב ושוב על הדברים שלהם, כשבכל פעם הם אומרים את אותו הדבר בצורה קצת שונה. מה הנשיקה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם חושבים על נשיקה? הנשיקה הראשונה שלי עם אישה. Days like these you shouldn't be reading letters? חבל שבקושי כבר יש מכתבים אמיתיים. יש משהו מאוד מרגש בגילוי מכתב בתוך תיבת דואר חשוכה. וגם כייף לכתוב מכתבים, אבל כבר אין לי כ"כ למי. על מי אתם חושבים כל יום? על האישה שלי, על אמא, על הכלבה שלנו.

rozalinda22

New member
פייפרקאט זה לא נעים בכלל.

מה ה-papercut הכי כואב שקיבלתם ? בעין. סתם, זה רק איום אצלנו בחוליה לכל מי שמעצבן. מניחה שלפני שבועיים בערך, כשהחזקתי איזשהו דבר של הצבא שהכיל כ-250 דפים וחתך אותי במספר מקומות בו זמנית. דיממתי עד מאד, ותהיתי האם זאת תאונת עבודה והאם ניתן לתבוע את הצבא..מעניין.
מה יעבור לכם "עד החתונה" ? כאבים שבלב.
מה נראה לכם שהיה לפני המון זמן, למרות שבעצם לא כלכך |כאילוזההיהאתמול|? ההיכרות איתה
את מי לא ראיתם מזמן ואתם תוהים לפעמים מה איתו ואם הכל בסדר, אבל משום מה לא מתקשרים לבדוק? רינת, חברה טובה [להבדיל ממני] שעברו שנתיים נראה לי מאז שהתראינו...חושבת עליה הרבה אבל לא עושה עם זה יותר מדי. וגם על האקסית חושבת לפעמים, אבל יש לי סיבה טובה לא לבדוק מה איתה.
לאיזה מקום נחמד הייתם רוצים שיקחו אתכם? ארגנטינה
בא לי כבר דרום אמריקה!
מה השתנה בכם בזמן האחרון? הפתיחות עם אנשים. ההבנה שיכול להיות בסדר עם ההורים שלה. ושימשיך להיות דפוק תמיד עם ההורים שלי.
מה ה- "all i wanted from this life" שלכם? להיות מאושרת ממה שיש לי, ממה שהשגתי.
בשביל מה כבר מאוחר מדי? אוח, זאת שאלה מדכאת. במיוחד כשאני מרגישה זקנה עם ה-23 הזה שמרחף מעליי.
מה אתם רוצים יותר מדי? לעבור מפה!
על מה אתם מוכנים לוותר בקלות מדי? על החופש שלי
אני חוזרת לצבא בשביל זה.
מרצוני החופשי.
את מי הייתם מעדיפים לא להכיר בכלל? את האקסית שלה.
מה הגובה הכי גבוה שעליתם אליו במעלית? קומה 49?
מהו תחילת הסוף? 23?
למה אתם לא מאמינים? לזה שהם לא אוהבים אותו יותר. בטוח. בדיוק ככה זה מרגיש לי.
מה גורם לכם להרגיש שמבזבזים את זמנכם? לעבוד כל היום על משהו בטירוף ובלחץ בלי שבכלל מישהו טורח לקחת את זה [גם כשעוברים 4 ימים..]. צבא זה נהדר.
מה הנשיקה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם חושבים על נשיקה? הנשיקה עם לי. אהבה אמיתית ראשונה. האהבה הראשונה שלי שהצלחתי להשיג. שהחזירה אהבה.
Days like these you shouldn't be reading letters? מכתבים זה ה-דבר. כל הזמן כותבת ואוהבת כל כך לקבל. מכתב זה זיכרון. ואין דבר שאני אוגרת יותר מזכרונות.
על מי אתם חושבים כל יום? עליה
כל היום
.

daniel ben ari

New member
הוווו שלום לך../images/Emo11.gif

יו זה מוזר שאת פה
אה וד"א, זה עושה לי מלאאאא חשק להגיע לחוליה כבר! "מה גורם לכם להרגיש שמבזבזים את זמנכם? לעבוד כל היום על משהו בטירוף ובלחץ בלי שבכלל מישהו טורח לקחת את זה [גם כשעוברים 4 ימים..]. צבא זה נהדר."

rozalinda22

New member
שלום לך בעצמך../images/Emo3.gif

זה מוזר שא-ת פה!
מצטערת על התיאור ועל ההרגשה שנגרמה בעקבותיו:) אילו ידעתי שתקראי אולי הייתי מתנסחת אחרת... אבל אל תתני למשפט אחד לבאס אותך
כדאי לך לבוא לחוליה, אני שם! ואני גם אעביר לך חפיפה, אז בכלל זכית.. [חוץ מזה, שרונה תשלוט אצלנו בפלייליסט, ככה שכמה גרוע כבר יוכל להיות?
]

רעוּת

New member
these precious things let them bleed

מה ה-papercut הכי כואב שקיבלתם ? לא זוכרת, אבל אמג, זה מזכיר לי סיפור מצחיק
כאילו, השיר הזה תמיד מזכיר לי. וזה לא באמת כזה מצחיק, אבל עכשיו הוא משעשע אותי
כשהיא אומרת "נוורמינד דאט פייפרקאט", זה מזכיר לי איזה ריב שהיה לי עם הקצינה שלי שצרחתי עליה "פייפרקאט זה חלק מסיכוני המקצוע!!! לא להיאנס!!! כשנופל עלייך קלסר זה סיכוני המקצוע, זה ופייפרקאט!". אז נראה לי שהפייפרקאט הכי כואב שקיבלתי היה נסיון אונס
. מה יעבור לכם "עד החתונה" ? פחד ממחויבות? מה נראה לכם שהיה לפני המון זמן, למרות שבעצם לא כלכך |כאילוזההיהאתמול|? הצבא
את מי לא ראיתם מזמן ואתם תוהים לפעמים מה איתו ואם הכל בסדר, אבל משום מה לא מתקשרים לבדוק? אם כבר חפרתי לע זה, אז אני מניחה שכל מיני חיילים שטיפלתי בהם, ואני תוהה מה יצא מהם בסוף, בעיקר חיילים בודדים כי את רובם אהבתי
לאיזה מקום נחמד הייתם רוצים שיקחו אתכם? מקום חם שיש בו הופעות מאגניבות וחופש. מה השתנה בכם בזמן האחרון? הרבה מה ה- "all i wanted from this life" שלכם? שאלה טובה בשביל מה כבר מאוחר מדי? לתקן מה אתם רוצים יותר מדי? לחזור אחורה על מה אתם מוכנים לוותר בקלות מדי? אושר את מי הייתם מעדיפים לא להכיר בכלל? את מי שרק פגע בי בסופו של דבר מה הגובה הכי גבוה שעליתם אליו במעלית? לא זוכרת, בטח משהו בחו"ל. אבל פעם עליתי עם הפרח שלי לקומה הכי גבוהה בבניין של האונ' במטרה לזרוק אותו משם, אבל החלונות היו אטומים
. מהו תחילת הסוף? מהי השאלה הכי חופרת בשאלון? למה אתם לא מאמינים? לאנשים מה גורם לכם להרגיש שמבזבזים את זמנכם? כשמזיינים לי בשכל עם כל מיני תירוצים שמזלזלים באינטליגנציה שלי, או שסתם מזיינים לי בשכל מה הנשיקה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם חושבים על נשיקה? אני תמיד זוכרת את הדברים הרעים
Days like these you shouldn't be reading letters? אהא על מי אתם חושבים כל יום? אני כבר לא יכולה לחתום על זה שזה באמת כל יום
.

hadarinke

New member
כולם צוחקים איתי צחוק מדבק.

מה ה-papercut הכי כואב שקיבלתם ? צ'ק שסבתא הביאה לי ליום ההולדת, כאב מאוד מאוד. מה יעבור לכם "עד החתונה" ?מרמור מתמשך ובזבוז כספים מטורף. מה נראה לכם שהיה לפני המון זמן, למרות שבעצם לא כלכך |כאילוזההיהאתמול|? שיחה עם מדריכה מהצופים בכיתה ח'... את מי לא ראיתם מזמן ואתם תוהים לפעמים מה איתו ואם הכל בסדר, אבל משום מה לא מתקשרים לבדוק?אממ, בן דודי החמוד מהולנד, אמנם הוא רק בן 4 ולא דובר עברית כמעט אבל... לאיזה מקום נחמד הייתם רוצים שיקחו אתכם?לאיים הקריבים, ושתהיה שמש נעימה.
מה השתנה בכם בזמן האחרון?אממ, התחלתי לקחת את החיים בקלות יותר עקב האירועים האחרונים... מה ה- "all i wanted from this life" שלכם? לחנך את ילדי בהצפחה בהפך ממה שהוריי חינכו אותי. בשביל מה כבר מאוחר מדי?לשמר קשרים שהיו לי בעבר והסתיימו באורך פלא. מה אתם רוצים יותר מדי?זריקה קטנה של אחריות. על מה אתם מוכנים לוותר בקלות מדי?בתור חיסרון שיש לי, שהוא הוותרנות... הייתי אומרת שעל דברים שצריך להתאמץ הרבה כדי לעשות אותם, כמו כל מיני תרגולים שונים. את מי הייתם מעדיפים לא להכיר בכלל?את א'. מה הגובה הכי גבוה שעליתם אליו במעלית?הייתי בתאילנד בחדר בקומה 64, אבל המסעדה של המלון הייתה בקומה 80+ מהו תחילת הסוף? זה סוף ההתחלה כמובן. למה אתם לא מאמינים?ל"תסמכו עלי" למיניהם. לכל אלה שמתיימרים להיות נאמנים. מה גורם לכם להרגיש שמבזבזים את זמנכם?שיעורים בבית הספר, פשוט מפעל לציונים...
מה הנשיקה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם חושבים על נשיקה?הנשיקה שלי ושל ענתי בים ב17.8 Days like these you shouldn't be reading letters?ימי רביעי כשאני קוראת בעיתון של אחותי את ההורוסקופ ורשום שלא כדאי לפתוח מכתבים באותו היום. סתם נו, אני עייפה עכשיו! על מי אתם חושבים כל יום?על ענתי :)

גוזלה

New member
תורי:

מה ה-papercut הכי כואב שקיבלתם ? מממ למען האמת זה היה פייפרקאט, אבל זה הי ממש דומה לזה בקונספט, וזה קרה במפרק של הזרת. וזה כאב ממש!! אז תזכרו לא להחתך שם! מה יעבור לכם "עד החתונה" ? אני רוצה להאמין שעד החתונה אלמד שוב להתאהב. מה נראה לכם שהיה לפני המון זמן, למרות שבעצם לא כלכך |כאילוזההיהאתמול|? ההכרות עם החברה. הפרידה. את מי לא ראיתם מזמן ואתם תוהים לפעמים מה איתו ואם הכל בסדר, אבל משום מה לא מתקשרים לבדוק? וואוו- יותר מדיי אנשים. פשוט כי אין לי זמן!!! לאיזה מקום נחמד הייתם רוצים שיקחו אתכם? ניו זילנד. כל כך רוצה לניו-זילנד!! מה השתנה בכם בזמן האחרון? לא יודעת להצביע על זה, אבל מרגישה בעיצומם של תהליכים! מה ה- "all i wanted from this life" שלכם? כשאדע, אחזור אליכם. בשביל מה כבר מאוחר מדי? לפתח שמיעה מוסיקלית. לנגן על גיטרה. מה אתם רוצים יותר מדי? להצליח. על מה אתם מוכנים לוותר בקלות מדי? על עצמי. את מי הייתם מעדיפים לא להכיר בכלל? אין אנשים כאלה. אני משתדלת להפיק מכל אחד את המרב. מה הגובה הכי גבוה שעליתם אליו במעלית? CN tower, בטורונטו. [בערך 555 מטרים]... מהו תחילת הסוף? הלילה. מה גורם לכם להרגיש שמבזבזים את זמנכם? כשאני מדברת עם אנשים שלא מבינים. זה מוציא אותי מדעתי מה הנשיקה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם חושבים על נשיקה? חחח סיפור משעשע: בגיל 15-16 משהו כזה, עם החברה הראשונה, התנשקנו ובאמצע פתחתי עיניים, ומולי היה שלט כזה: "סכנה, מים מזוהמים!", וזה ממש הצחיק אותי, אז צחקתי. בתוך הפה שלה... חחח Days like these you shouldn't be reading letters? לחלוטין בימים מלנכוליים שכאלה לא מתאים לקרא מכתבים מפעם. אבל המזוכיזם לא מאפשר לי אחרת. ואני ממשיכה לדוש ולקרא ולעניין בכל שביב ופיסת עבר. על מי אתם חושבים כל יום? עכשיו כבר לא יודעת.

טל2009

New member
אלף אוהל, בית זה אוהל, גימל זה גמל באוהל..

ד"א, דלת זוהי דלת שפותחת את האוהל אבל אל תשאלו אותי מה זה היה עכשיו.. מה ה-papercut הכי כואב שקיבלתם ? כולם אותו דבר מה יעבור לכם "עד החתונה" ? רווקות(?) מה נראה לכם שהיה לפני המון זמן, למרות שבעצם לא כלכך |כאילוזההיהאתמול|? נולדתי את מי לא ראיתם מזמן ואתם תוהים לפעמים מה איתו ואם הכל בסדר, אבל משום מה לא מתקשרים לבדוק? לא זוכרת לאיזה מקום נחמד הייתם רוצים שיקחו אתכם?תל אביב מה השתנה בכם בזמן האחרון? תגדירו זמן אחרון.. מה ה- "all i wanted from this life" שלכם? מממ.. בשביל מה כבר מאוחר מדי? יותר מדי מה אתם רוצים יותר מדי? הכל על מה אתם מוכנים לוותר בקלות מדי? כל דבר שמתכוונים להתווכח איתי עליו את מי הייתם מעדיפים לא להכיר בכלל? מממ מה הגובה הכי גבוה שעליתם אליו במעלית? לא זוכרת איזה מספר באחד הבניינים של עזריאלי מהו תחילת הסוף? ההתחלה? למה אתם לא מאמינים? לאנשים שזורקים לאוויר את המילים "אני אוהב/ת אותך" בלי סוף מה גורם לכם להרגיש שמבזבזים את זמנכם? לשבת מול המחשב או סתם סגורה בבית מה הנשיקה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם חושבים על נשיקה? הנשיקה הראשונה/יחידה. Days like these you shouldn't be reading letters?... על מי אתם חושבים כל יום? לא יותר מדי אנשים...

גוזלה

New member
אם כבר לקראת גיוס של חלק מהאנשים

אז לא יכולה בלי גירסת הטירונות: א' אוהל, ב' זה בית, ג' זה מה שמפריד ביניהם..... מוקדש ל hadarinke :]

תמרוש5

New member
../images/Emo16.gif

מה ה-papercut הכי כואב שקיבלתם ? ממ לא זוכרת. מה יעבור לכם "עד החתונה" ? מה נראה לכם שהיה לפני המון זמן, למרות שבעצם לא כלכך |כאילוזההיהאתמול|? סיום בצפר
את מי לא ראיתם מזמן ואתם תוהים לפעמים מה איתו ואם הכל בסדר, אבל משום מה לא מתקשרים לבדוק? אחיינית שלי. למרות שראיתי אותה היום אחרי מלא זמן שלא.. לאיזה מקום נחמד הייתם רוצים שיקחו אתכם? לניו יורקקקק מה השתנה בכם בזמן האחרון?וואו אממ. די הרבה. הפאקצה שבי יצאה החוצה.
מה ה- "all i wanted from this life" שלכם? אהבה. בשביל מה כבר מאוחר מדי? לא לעשות טעויות שקרו.. מה אתם רוצים יותר מדי? זוגיות. על מה אתם מוכנים לוותר בקלות מדי? אנשים. את מי הייתם מעדיפים לא להכיר בכלל? לא חושבת שיש באמת מישו כזה. מה הגובה הכי גבוה שעליתם אליו במעלית? עד סוף עזריאלי? מהו תחילת הסוף? כשמבינים שמשהו נגמר. למה אתם לא מאמינים? לא יודעת. מה גורם לכם להרגיש שמבזבזים את זמנכם? צבאאאאאאאאאאאא מה הנשיקה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם חושבים על נשיקה? סילבסטר כיתה ח' עם הידיד הכי טוב שלי.
Days like these you shouldn't be reading letters? מממ. יש מצב. על מי אתם חושבים כל יום? אני מניחה שאין באמת מישהו כזה, אבל זה בתקופות.

chen1litvak

New member
בוקר בוקר

מה ה-papercut הכי כואב שקיבלתם ? אני לא זוכרת שקיבלתי אי פעם! מה יעבור לכם "עד החתונה" ? החשק לחיות?
מה נראה לכם שהיה לפני המון זמן, למרות שבעצם לא כלכך |כאילוזההיהאתמול|? הרבה דברים, אפילו המפגש! אבל לא ברמה של 'וואי זה היה כל כך מזמן', יותר בקטע שאי אפשר להבדיל בין משהו שקרה מלפני שנתיים ומשהו שקרה מלפני שעתיים את מי לא ראיתם מזמן ואתם תוהים לפעמים מה איתו ואם הכל בסדר, אבל משום מה לא מתקשרים לבדוק? יש פה ושם.. אבל עדיף שלא או משהו כזה לאיזה מקום נחמד הייתם רוצים שיקחו אתכם?מועדון סנוקר! מה השתנה בכם בזמן האחרון? אדישות יתר מה ה- "all i wanted from this life" שלכם? לעבור את זה בלי יותר מדי סבל מיותר? בשביל מה כבר מאוחר מדי? never say never, אבל יש ויש מה אתם רוצים יותר מדי? אין לי תשוקה עזה מדי למשהו מסויים, אולי מערכת סטריאו נורמלית ומצילות שלא נשמעות כמו צלחות פלסטיק? על מה אתם מוכנים לוותר בקלות מדי? אני לא מוותרת בקלות. את מי הייתם מעדיפים לא להכיר בכלל? את האקסית? חח מה הגובה הכי גבוה שעליתם אליו במעלית? אני אחליף את זה ל- מה הגובה הכי גבוה שעלית אליו במדרגות? אני חושבת ש9. בלי הפסקה. ועם הרבה קוצר נשימה לאחר מכן. מהו תחילת הסוף? כשמחליטים למה אתם לא מאמינים? להחלטות שלי מה גורם לכם להרגיש שמבזבזים את זמנכם? מממ.. לענות על דברים כאלה?
מה הנשיקה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם חושבים על נשיקה?הנשיקה הראשונה שהייתה חשובה.. Days like these you shouldn't be reading letters?מכתבים זה כיף. אני אוהבת להשקיע במכתבים לאנשים שאני אוהבת. אבל המכתבים היחידים שאני מקבלת זה מהתיכון, אז.. על מי אתם חושבים כל יום?על זה שאני לא צריכה לחשוב על..

למעלה