missing

היא גם לא באי סי קיו!

גם אני חשבתי עליה! ועל טימוש ועל גל ועל תומר שנעלם קצת ועל הילה ועל עופרי אני חושבת שאני חושבת יותר מידי! אני אפסיק אבל...אנשים! איפה אתם?! אתם חסרים!!

כן אנשים נעלמים:/

באמת איפה כרמית!? כל המוצא אותה מתבקש להחזירה מייד וגם למסור לה שיש לי פרטים:]]

נועהההה

את לא אמורה לדעת מה קרה לה ????? אתן לא לומדות ביחד או משו אין לך טלפון או משו???????????

פרטיםםםםםםם?

על ההוא שלי? אויייי נועה תתחברי מתישהו יש לי מלא לספר לךךךך והכי חשוב- מיכל חזרה???????????????????????????????????????????? חברה שלי אמרה שהיא ראתה אותה היום באוטו הגיוני????. תגידי לי שכןןן

כןן!!!!!

היא חזרה חעעעעעעעעעע!!!! אנחנו עושים את חדר רבין ואני וניר (אח שלו בשכבה שלך..) אחראים!:] -אני מצפה לקצת גאווה:]- ארר באמת לאן נעלמת?..

עופרי עסוקה בטרוף

אבל היא משתדלת להכנס ולהגיב מדי פעם... ככה זה מחולניקיות- מפוצצות בעבודה

../images/Emo150.gif שולחת ניידת חיפוש

מחפשים בכל מבשרת את מיתי אחותי האהובה... בכל הרצליה את גלוש אני יודעת שאין לו גישה אליינו ... לפחות את מוח שלי מצאתי היום |אושר|

אני....אני...חיה..

בערך... אני לא מאמינה שאיזה שבוע הייתי בלי אינטרנט ושלמדתי כל כך הרבה... והיום חזרתי לפה.. וזה מוזר! שבוע בלי אינטרנט!! ספיר תודה שדאגת וגם לכל מי שתהה אבל אני חיה (מסתבר )
וספירוושששששש שעותתתתתת גאד דאמט שעוווות ישבתי על מכתב בשבילך את לא מתארת לעצמך. אחרי שכל פעם הלכתי לדואר והיה סגור מצאתי את עצמי משועממת וחייבת לספר למישהו על המכתב ש הוא שלח לי..אז כתבתי לך מכתב מושקע+ צילום של המכתב שלו ובימים הקרובים תקבלי את המכתב

Ez sLeeP

New member
על מה מדובר פה..

מאוד סודי נראה, ויט - מודגש, ומפורסם שכולם יוכלו לראות. מיתי, אני רוצה תדרוך פרטי. באשר לדאגתנו! כבר תכננו לארגן משלחת, אני ומורי. זוג פולנים מודאג. אם את הולכת להיעדר, אנא השאירי הודעה במחוז המשטרתי הקרוב לביתך. או לפחות תנסי להתקשר עמנו...! (להתקשר איתנו - מזכיר לי את העברית העילגת של סבתא..). טוב, אסיים ממש פה
נדבו'ש.

למעלה