sun232

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo92.gif

אז ככה, חבר טוב שלי נכשל בטסט לפני כמה ימים.. הוא לא הרגיש מדהים כשיצא מהטסט אבל הטסטר לא התערב מבחינת בלימה או נגיעה בהגה.. רק ביום א' הוא יידע על מה המניאק הכשיל אותו. קיצר הוא לקח את זה קשה מאוד.. ואפשר להבין למה.. עכשיו אין לו מוטיבציה בכלל להמשיך לקחת שיעורים ולעשות טסט שני כי הוא מפחד להכשל עוד פעם. והאגו והכיס שלו לא ייעמדו בזה. כבר די נמאס לו מכול העסק. הוא עשה 40 שעורים... הוא כבר לא יודע בכלל איך הוא יעבור טסט כי תכלס הוא הרגיש מוכן... וגם ראיתי אותו והוא נוהג סבבה.. אז מה כדאי לייעץ לו??

M o l

New member
להמשיך.

אם הוא עשה כבר 40 שיעורים + טסט אז הלכו לו איזה 4000 ש"ח כבר, ואם הוא מפסיק הוא זורק הכל לפח. שיתעודד, יתן פוש אחרון ויעבור

avvv

New member
איזה צעיר

ברור שלהמשיך טסט אחד? 40 שיעורים? גם אנשים שיודעים לנהוג נכשלים בטסטים, בעיקר בטסט ראשון ויש מקרים הרבה הרבה יותר קשים *rolls his eyes*

sun232

New member
טוב, סבבה אני אמסור לו!

ו- awv לא הבנתי למה אתה מגלגל עיניים... הסבר יתקבל בברכה! תודה

FreakStyler

New member
מה כדאי לייעץ לו? חח תכיר בינינו!!!

ספר לו סיפור מרתק על ילדה בשם שירן, שעשתה כ 80 שיעורים, למדה כחצי שנה, נכשלה בטסט ראשון, ולא ויתרה ולא התייאשה ואמרה שהיא יודעת לנהוג מצוין ובטסט השני היא תראה לו מה זה ותעבור!!!!!!!!!!!! ואם שאלת, כן, מדובר בי.
אסור להתייאש!! אם הוא יודע שהוא נוהג מצוין אף אחד לא צריך להוריד לו את האגו חלילה! איזה אחת חכמה בשם וינס לומברדי אמרה פעם "השאלה איננה האם מפילים אותך, השאלה האם אתה קם" .. (עזוב, פעם הייתי מכורה לספרי פסיכולוגיה..) בקיצר, הוא לא עשה הרבה שיעורים והמצב שלו טוב, תעודד אותו אין שום סיבה שבעולם שירד לו האגו, נכון, זה מבאס, אבל הוא צריך להיות בהרגשה של: אני אוכיח לו שבטסט הבא אני עובר!!

למעלה