- ד"ר מדג'ר

../images/Emo101.gif../images/Emo92.gif - ד"ר מדג'ר

אני מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה
.... רציתי לבקש את עזרתכן - איך אני מגיעה לד"ר מדג'ר אם אני שייכת לקופ"ח כללית? הבנתי (מכל החיפושים שעשיתי בפורום) שהוא שייך לקופ"ח מכבי. אם אני שייכת לקופ"ח ככלית אני עדיין יכולה להגיע אליו פרטי ולקבל החזר חלקי מהמושלם? אם יש מישהי ששייכת לכללית והגיעה למדג'ר, אני אשמח לקבל מידע איך זה נעשה...

blessed

New member
ד"ר מדג'ר

אפשר ללכת אליו פרטי למרפאה ברמת אביב ולקבל החזר חלקי מהמושלם (נדמה לי 80% החזר).

צופיקו

New member
ד"ר מדגיר ../images/Emo24.gif

האם תוכל/י לתת לי טלפון או שם של המרפאה כדי להזמין תור לרופא זה תודה

תודה בנות ו- blessed...

סליחה על ה"פולניות", אבל את מדברת על המושלם של קופ"ח ככלית, כן? ברור שכשאני ארצה לקבוע תור אני אברר את כל הפרטים עם המושלם, אבל רציתי רק לוודא שיש בכלל אפשרות כזו. תודה מראש.

blessed - קבלי ביטול לשאלה

החלטתי לקבל את עצתה של נערה בלי עגיל פנינה (מקווה שלא טעיתי בניק) וביררתי הכל בכללית מושלם. תודה על התגובה! ליתר ביטחון, אם מישהי מקופ"ח כללית תהיה מעוניינת לדעת מה הפרוצדורה לביקור אצל ד"ר יגאל מדג'ר, אז צריך להגיע למרפאה בתל-השומר (ולא ברמת אביב - ככה לפחות נאמר לי בכללית מושלם) וניתן לקבל החזר של 80% (ועד ל- 487 ש"ח).

blessed -עכשיו שאני חושבת על זה

זה נשמע לי לא הגיוני שאי אפשר להגיע למרפאה ברמת אביב. אז אני מבטיחה שזה בלבול המוח האחרון שלי בנושא, אבל אני אשמח אם תוכלי לענות לי על שאלה אחרונה - אתם הגעתם אליו לרמת אביב וקבלתם החזר מהמושלם של כללית?

blessed

New member
חופשי את יכולה לבלבל לי במח../images/Emo6.gif

עשו לך קצת סלט. יש שתי אפשרויות להגיע אליו: 1. לקבל טופס 17 מהכללית וללכת לתל השומר אבל אז רוב הסיכויים שלא הוא יקבל אותכם אלא רופא אחר. (כשאת קובעת תור לתל השומר הם לא אומרים לך מי הרופא באותו יום). 2. ללכת אליו פרטי ברמת אביב, להגיש את הקבלה לכללית מושלם ולקבל החזר של 80%. אם את רוצה ללכת דווקא אליו אז זו הדרך. אנחנו היינו אצלו ברמת אביב וקיבלנו החזר כך שזה וודאי, אלא אם כן שונו הנהלים בינתיים. הטלפון לקביעת תורים ברמת אביב: 6401234 (מרכזיה) 6401230 (המזכירה שלו)

תודה רבה רבה!

באמת נראה לי שהפקידה ה"חכמה" בכללית מושלם לא כ"כ ידעה על מה היא מדברת (או אולי אני לא הסברתי את עצמי כמו שצריך - גם זו אופציה
). ברור שאנחנו רוצים להגיע אליו באופן ספציפי (זו כל המטרה). תודה רבה שוב על כל האינפורמציה ועל הטלפונים - ידעתי שאפשר לסמוך עלייך

שאלתי כי

גם אני בכללית אבל בעלי במכבי וכך הגענו אליו (הוא ניתח את בעלי). יש אם איני טועה אפשרות להגיע אליו דרך בית חולים תל השומר , אם אתם בכללית. מה הפרוצדורה אני לא כל כך יודעת , אולי צריך טופס 17.

למעלה