../images/Emo101.gif../images/Emo122.gif../images/Emo101.gif

שלומות לכם קפצתי לבקש עצה: אתמול בפעם הראשונה בכל חיי כאדם חצי רוסי ששותה המון וזה אף פעם לא משפיע עליו בצורה קיצונית-השתיה השפיעה עלי בצורה קיצונית. אני תמיד שותה המון ותופסת ראש בסבבה אבל לא מקיאה ודברים כאלה אבל אתמול כן. אני מאתמול בלילה מקיאה, ועכשיו זה הפסיק אבל יש לי פשוט המון בחילות ממש חזקות ואין לי מושג מה לעשות! לא כואב לי הראש כך שלא נראה לי שאני מיובשת, וגם אם כן, אם אני שותה מים אני מקיאה אותם! מישהו היה פעם במצב כזה? יש לכם מושג איך לטפל בזה או מתי זה יעבור? בבקשהההה תעזרו לי אם אתם יכולים

אם את מקיאה מים שאת שותה

אז אני חושב שאת כן מיובשת, ובצורה לא קטנה. אולי שווה לבקר רופא -- יכול להיות שאינפוזיה של מים תסדר אותך.

סניפטר

New member
את מיובשת ובנוסף יש לך איזה

סימפטומים של הרעלה מהאלכוהול אולי הוודקה לא הייתה איכותית תשתי המון ותשתדלי לא להקיא תנסי לאכול צנימים(טוסטים יבשים) זה ירגיע את הקיבה עם הבחילות ימשיכו לכי לרופא/ה ובקשי פראמין -- כדור נגד בחילות(שיבורך הכדור בשעת הנגאובר עצבני) חוסך ממני בקבוק אופטלגין. ספרי לנו בפעם הבאה שתשתי אלכוהול מה את מרגישה אחרי השוט . אני חותם לך שתרגישי חלחלה קלה או יותר חזקה טל

הי../images/Emo163.gif

תודה לכם על התשובות
אני מרגישה הרבה הרבה הרבה יותר טוב... אני באמת אכלתי צנים אחד ושתיתי מים, החזקתי את זה בבטן בכוח, ו-הבחילות נחלשו! היום כבר רק כואבת לי הבטן בלי בחילות יותר בכלל והראש לא כואב, מה שכן-אני צמאה נון-סטופ (
חיסלתי נראה לי חצי מיכל של מי-עדן של 20 ליטר כל אחד
) אני האמת מאוד מודה לכם על התשובות שלכם כי הן די הרגיעו אותי ואימתו את חששותי לגבי ההרעלת אלכוהול, וההוראות שלכם עזרו מאוד. לגבי הפעם הבאה שאני אשתה אלכוהול-אולי עוד שנתיים ככה יהיה לי מה לרשום לכם, אני בזמן הקרוב אסבול מהטראומה הזו...
(כן, בסדר, שאני לא אשתה? סופ"ש הבא אני כבר לא אזכור מה שאמרתי היום
)

MidNight Flame

New member
היה לי סיפור דומה אחרי ש...

שתיתי מעל לחצי ליטר נקי של טקילה ב30 שקל כתוצאה מהתערבות לפני כשנה וחצי והיה לי מאוד קשה לחזור לשתות אלכוהול אח"כ... שתיתי טיפה טיפה ועכשיו אני מסוגל לשתות שוב אבל עדיין מסתחרר קלות מהריח של הטקילה הזולה הזו - מסקנה : לא לשתות טקילה שעולה פחות מ80 שקל!

Crazy_Bitch

New member
אני עשיתי את זה בלי התערבות

ודווקא היה סבבה. ובבוקר אחרי שתיתי לי כמה ליטרים טובים של מים. היה שמח.

סניפטר

New member
אני פעם הייתי מקפיץ טקילות ...

והייתי לפני כמה שנים בדיסקוטק של תל יצחק ועשיתי תחרות הקפצת טקילות עם כמה חברים כמובן שאני ניצחתי וזה בגלל ששתיתי 35 כוסות טקילה מה שהרג אותי יום למוחורת והשבוע כולו זה הבירות והוודקות תפוזים ואשכוליות ששתיתי אחרי ובמהלך התחרות המסקנה שלי : לא להתערב איתי על אלכוהול (בבקשה) אגב מאז אני לא יכול להקפיץ טקילה ומשקאות אלכוהוליים עם ספרייט טל

hugs

New member
רק אזהרה

אם במקרה מדובר בהקאות אחרי שתית אלכוהול בייצור ביתי גשי מיד לרופא יש תוצרי פירוק שנוצרים באלכוהול בייצור ביתי שיכולים לעשות שמות בכבד, אפילו של בנאדם רוסי...

למעלה