dddf10

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

היום היה לנו יום ספורט. ביום ספורט היה שופט ששפט על הכדורגל, ועוד 2 שישבו בצד וראו. שלושתם בכיתה ט', ואני בכיתה ז'. אני עמדתי בשער. בתחילת המשחק הגיע אלי אחד מהאלה שישבים בצד ואמר לי "אם אתם מפסידים - אתה חייב לי 10 שקל. התערבנו". אני חשבתי שהוא צוחק, ואמרתי לו "עזוב, אחי. לא מתערב". הוא אמר לי "תזכור שהתערבנו" והלך. באותו הזמן של המחצית שניה הוא קרא לחבר שלו שיבוא לשבת לידו בפינה של המגרש. בסיום המשחק, ניצחנו 1-0, ואז הוא קרא לי מרחוק לבוא אליו לשניה. באתי אליו, אני תופס מרחק של 5 מטר ממנו שאני יוכל לברוח אם קורה משהו. פתאום הוא אומר לי "מחר אתה חייב לי 10 שקל על התתערבות שלנו". אמרתי לו "דבר ראשון לא התערבנו. דבר שני אמרת שאם אנחנו מפסידים אז אני מביא לך 10 שקל. ככה יוצא שאף אחד לא חיב לאף אחד". הוא אמר לי "מחר אני בא לכיתה שלך ותופס אותך מכות אם אתה לא מביא לי". אמרתי לו "אני לא יביא לך". פתאום חבר שלו קם עם משהו ביד, הלכתי אחורה עוד 2 מטר כשהפרש מטר ממני אליו. הוא אומר לי "אתה תביא לו את הכסף!" זה שלא התערבתי איתו משך אותו בחולצה, והושיב אותו על הכיסא. ניצלתי את ההזדמנות וברחתי משם. תוך כדי צעקות של שניהם, אני בורח כל עוד נפשי בי. אחרי שהגעתי למקום בטוח יותר ראיתי את חבר שלי מרחוק. אני סיפרתי לו את הסיפור במפורט, והוא אומר לי "אני במקומך בורח ישר לרכזת שכבה או למורה". לא אמרתי כלום. אחרי שעה אני רואה את המכנכת שלי, ואני אומר לה מה שקרה. היא אומרת לי שאני הולכת להיכנס בו ולטפל בו. אמרתי לה מיד שתעזוב אותו - כי אולי הוא לא יבוא לתת לי מכות מחר, ואם היא תלך אליו יהיה סיכוי גדול יותר שאני יחטוף מכות. נחכה ונראה. בנתיים התייעצתי עם כמה חברים שלי, והם אמרו לי שאני יגיד לו אם הוא חכם על קטנים - שירביץ לי, והוא כבר יעזוב אותי בשקט. עכשיו אני שואל אתכם, האם עמדתם פעם במקרה כזה? מה אני יכול לעשות אם הוא יבוא מחר? האם לקחת עיצה מהחברים שלי ולעמוד בו כמו גבר ולהגיד לו שאם הוא חכם - שירביץ לי? או בכלל מחר על הבוקר להגיד לרכזת? תעזרו לי.

zvozda4ka

New member
וואוו...זה באמת סיפור מסובך..

אהמ,בחיים לא קרה לי דבר כזה. אבל תמיד שהסתבכתי חברות שלי לא היו עוזבות אותי לדקה לבד... היו הולכות איתי לכל מקום. ומחר אל תהיה לבד,אתה לא יכול לדעת מה הוא מסוגל לעשות לך. הקטע עם מה אתה הולך להגיד לו,לא בטוח יעבוד..תלוי מה הקטע של הבנאדם.... יכול להיות שבגלל שחבר שלו ראה את זה אז הוא דווקא ירביץ לך,כי חשוב לו הכבוד שלו, חשוב לו שחבר שלו לא יראה שהוא מוותר מהר על 10 שקל... ואם תדבר עם הרכזת שכבה או המחנכת לא יצא לך מזה כלום. באמת שלא.אתה בחטיבה לא ביסודי!!!המורנה לא תשלים בניכם ואז תהיו חברים! זה לא הולך ככה!הוא גם בכיתנה ט' אז אין סיכוי שהוא יבוא ויבקש סליחה,ואם כן אחרי זה הוא ירביץ לך ויאיים עליך שלא תגיד לאפ'חד... אבל אתה תרגיש בטוח אם תדע שהמורה שלך תדע מזה,תספר לה... אל תתן לו להרביץ לך!!!אל תתן לו!!!באמת,הוא גדול ממך וחזק ממך... סליחה שלא עזרתי במיוחד ניסיתי אבל יש פה כאלה שיותר מבינים בזה ממני אס הם יעזרו לך... בהצלחה האני תעדכן אותנו בקשר למה שקרה ותפוז אותי באייסיקיו:302459784

icודליה

New member
תראה

אני לא נקלעתי למצב הזה.. וזו לא אשמתך שהוא נטפל אליך, תזכור את זה! ונכון שתמיד אומרים שתצא יותר 'גבר' אם תנסה להתמודד איתו לבד בלי להיות 'שטינקר' וללכת לרכזת שכבה.. אז מה? אתה נשמע לי מודאג, ואין שום סיבה שתהיה! הילד הזה סתם נטפל אליך, הרי לא עשית לו כלום... אני במקומך הייתי הולכת למחנכת/רכזת שכבה/מנהלת בהצלחה
ואל תשכח להגיד לנו מה נסגר בסוף... מחזיקה לך אצבעות!!!

dddf10

New member
../images/Emo51.gif לשניכם שהגבתם לי.

אני מבטיח לעדכן אתכם מה קרה בסוף, אני רק מקווה שלא יקרה מה שאני חושב שעלול לקרות... עולים לי ת'סריטים בראש, כנראה לא ירדם הלילה... חפיף. נתפלל שלא יבואו. גם אם כן, אני יעמוד מולם כי לא תהיה לי ברירה. לילה טוב, ושוב
.

קודם כל, אל תקשיב לי.

כי העיצות שלי מסוכנות. הלאה. כל אחד עובר את זה באיזשהו שלב בחיים שלו. כל אחד נמצא בכל אחד ואחד מהשלבים- קטן\בינוני\גדול בהערכה גסה. אני לא אהבתי ללכת מכות כשהייתי צעיר יותר, אז הייתי נותן לאחרים לעשות ת'עבודה בשבילי [
], אבל אם הייתי במצבך הייתי מארגן כמה חברים ועומד מולם, כי סביר להניח שהוא לא יבוא לבד, כי הוא גבר ומאגניב
והחארות האלה תמיד באים בחבורות, כי כל אחד בפני עצמו הוא לוזר. תארגן כמה חברים ותציעו להם לפתור את זה כמו גברים. אם אפשר להכניס לתיק גם אח גדול או משהו- תעשו גם את זה. [השיטה שאתה כן צריך להקשיב לה היא לפנות לרכזת וזה, אבל לרוב זה לא עוזר ואם הוא ירצה לתפוס אותך בשעות שבצפר לא מגן עלייך- הוא יעשה את זה. מבחינה טאקטית, עדיף לך לקבל מכות בתחומי בצפר, כי רוב הסיכויים שמי שיגע בך יענש. חחח...ממתי עדיף לקבל מכות בכלל? אבל אם אתה לא מהטיפוסים שעומדים מול התוקפים שלהם, זה מה יש.] אה, וכמובן שיש ת'אפשרות של לברוח גם הפעם, אבל אי אפשר לברוח לנצח, ככה שעדיף לפתור את הבעיה אחת ולתמיד בצורה כלשהי. רק תבחר איך.

dddf10

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

לא בא ולא נעליים. אמר שיבוא. חכיתי לו, אבל הוא לא הגיע. מפחינתי זה עדיין לא נגמר, כי הוא עלול לתפוס אותי גם מחר או בכל החודש הקרוב. בקיצר, כלום לא היה, ואם מישהו נדפק פה - זה הוא! כי הוא שיחק אותה גבר מול חבר שלו ובסוף לא הגיע. אבל לפי מה שהבנתי הם הלכו וטפסו עוד איזה שניים-שלושה ילדים ואיימו עליהם, אני מקווה שהם לא השיגו את מה שביקשו. |תדוה| בכל זאת לכולם.

../images/Emo45.gifטוב שזה נגמר כמו שצריך מבחינתך

אבל כמו שאמרת, יש מצב שזה בכלל לא נגמר, וככה..ליתר ביטחון..צריך לשמור על כוננות גבוהה

zvozda4ka

New member
לא נראה לי שהוא יעשה לך משו../images/Emo15.gif

באמת...הוא בטח כבר שכח מזה,ואם הוא איים על עוד כמה ילדים ושוב לא הרביץ להם,אין לך מה לפחד!!! ואם הוא ידבק אליך שוב,תקשיב למה שאני ומטייל אמרנו לך!תהיה עם חברים שלך!

icודליה

New member
../images/Emo110.gif ../images/Emo6.gif

הילד הזה בטח יודע רק לאיים שהוא כבר לא זוכר על מי הוא איים..

למעלה