תוספת לילה

טל76011

New member
../images/Emo101.gifתוספת לילה

התינוקת שלי בת חודש . המליצו לי להוסיף לה לסימילאק רבע כפית קורנפלור בארוחת הלילה על מנת שתישן שבעה ורגועה שאלותיי : 1. האם מותר ?? ניסיתי זאת והמרווח בין הארוחות גדל (כלומר ישנה 4.5 שעות רצוף במקום 3) האם זה יכול לפגוע בה ? 2. האם מותר להוסיף את הקורנפלור של מטרנה לפורמולה של סימילאק ?? 3 יוצא שהיא אוכלת 720 מ"ל ליום ומשקלה 3 ק,ג. האם זה בסדר ? תודה רבה

darcp

New member
אני לא מומחית אבל מנסיוני

לא נותנים תוספת קורנפלור לפני גיל 3 חודשים. מי המליץ לך? רופא אחות או הורה? לא ברור לי למה בגיל חודש כבר להכביד על הבטן עם קורנפלור כדי שתישן יותר? הרי היא תקום לאכול ותרדם מיד כי היא רק בת חודש. לדעתי יש לתת לבטן "להתבגר" מעט, עד לפחות 3 חודשים לפני שמוסיפים קורנפלור. אבל לפגוע בה אני מאמינה שזה לא ממש פוגע, תסתכלי עלינו, אותנו גידלו עם חלב פרה משהו שאיש לא יעשה כיום ויצאנו בסדר..... לשאלותיך 2 ו 3 אני לא יודעת אבל בדרך כלל לא נראה לי שנהוג לערבב חברה בחברה בגלל מרכיבים אחרים. ולגבי המשקל צריך לבדוק באחוזונים ולפי הגובה ומשקל הלידה וכו', תבדקי בטיפת חלב. בהצלחה וגידול נעים

לא ממליצה להוסיף

וחוצמיזה ...מנסיון... דייסה או פורמולה בלילה לא בהכרח עוזרים לשינה טובה ורגועה יותר

למעלה