שרשור וטרינרים מומלצים

dolly the lamb

New member
קרית טבעון../images/Emo101.gif

ד"ר יאיר בן ציוני - 04-9835755. אמנם יקר, אבל מעולה!

מומלץ בחום,

חבר משפחה ותיק. הוא היה הוט' הראשון בטבעון. ממליצה עליו בחום,הוא טיפל בכלבה של אחותי שהיתה חולת אפילפסיה (לצערנו היא נפטרה לפני 12 שנה בערך).

ק"ש וכחל

ד"ר אורית שריר, עשתה ניתוח לכלב שלי אחרי תאונה. מקצועית נחמדה ויסודית. יש לה מרפאה ליד הבית בכחל ויש בקרית שמונה. 046941850, 046934719 050326190.

רֵעוּת

New member
../images/Emo101.gifחיפה../images/Emo101.gif

ד"ר בועז לנדרמן, ממרפאת דניאל במוריה. בגלל המקצועיות והאהבה האמיתית לבעלי חיים. בגלל הצוות והאיכפתיות של כולם. ואם תרצו גם בזכות חדר ההמתנה הסגנוני בעיצוב אחד מחברי הטובים
(הוא מטפל גם בחמוסים וכלמני יצורים מוזרים)

../images/Emo101.gifמבשרת והסביבה../images/Emo101.gif

ד"ר דניאל רונן וד"ר רוני קלמן המרפאה ברח' הזמיר 12 02-5344317 02-5340736 דניאל רופא מעולה, מנתח בחסד עליון אין אף בן אדם שאני סומכת עליו עם סקלפל כמו על דניאל והוא גם רופא מעולה של חיות גדולות.

חיפה

מרפאת מדי-וט ברחוב איינשטיין - המרפאה משוכללת ומצויידת ופועלת 24/7 אבל מה שהכי מומלץ בה הוא הוטרינר - דר' ידין ישורון. וטרינר מדהים! אני ממליצה ללכת רק אליו (עובדים במרפאה עוד וטרינרים). ניתן לקבוע תור טלפוני מראש אם רוצים שרק הוא יקבל. כמובן שבמקרי חרום - הולכים למי שנמצא...

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifהציל את הכלבה שהייתה לי פעם.

נפטרה כמה שנים אח"כ בלי קשר, מסרטן.

סנופה

New member
../images/Emo101.gifמודיעין../images/Emo101.gif

ד"ר עמוס לוי, מאוד מקצועי ולבבי. הוא יושב ברחוב עמק בית שאן במודיעין, ממש ליד הסופר פארם. 089715002 0546603060 צריך לתאם מראש הגעה, אבל בעקרון כל יום הוא יום קבלה אצלו. (כבר אמרתי לבבי?)

גלרו

New member
../images/Emo101.gif הרצליה ../images/Emo101.gif

ממליצה על ד"ר אלון ליטבק המקסים! וטרינר מעולה, מאד מאד מקצועי, איכפתי, ובעיקר אדם נהדר. המרפאה שלו מצויידת (כולל חדר ניתוח) והצוות מקסים. כתובת: דוד רזיאל 47, הרצליה הצעירה טלפון: 9553771 09 מומלץ בחום!

../images/Emo101.gif שיכון דן ../images/Emo101.gif

ממליץ בכל
... על ד"ר עופר שביט מקצוען בהמון תחומים אני עובד איתו 14 שנים ווטרינר בכיר ביח' "עוקץ" בעבר עם ידעמ קצועי וניסיון רב .המרפאה ברח' בנימין מטודלה מס'30 שיכון דן ת"א . מס' טלפון"מרפאה 03-6472933 איתורית חרום 24 ש'03-6750750 מנוי - 1173 במרפאה יש את כל הציוד כולל רנטגן, אולטרא-סאונד, א.ק.ג,מעבדת דם, חדר ניתוח, חדר אישפוז ועוד. צוות מקצועי, מנוסה ומדהים!!!

katam

New member
../images/Emo101.gif ראשון לציון ../images/Emo101.gif

ד"ר יקיר דורון ויטרנר מעולה, אוהב חיות אמיתי. מקצועי, יחס סבלני לבעלי חיים ולבעלים הנודניקים שלהם. תמיד זמין, מרפאה משוכללת. ראשון לציון פואבלו אספניול 9620428 - 03

../images/Emo101.gif גבעתיים וכ"ס ../images/Emo101.gif

היי..חדשה..קוראים לי אפרת.. כל מקרה הווטרינר הזה,זה הווטרינר של הכלב שלי טדי. קוראים לו אלי ברקאי (גבעתיים) רחוב שנקין כפר סבא: ד"ר אודי לבל (היה של הכלב שלי כשעשו לו ניתוחים....פרק רגליים אחוריות..לא משו תורשתי...נפל במדרגות) הבעיה היחידה שאני לא יודעת את הכתובת רק את העיר ואת השם.. נראה לי שזה ליד רחוב יערה אם יש כזה רחוב (זה מה שאני זוכרת מלפני שנתיים)

terminal

New member
יהוד - ד"ר שלמה אלבגלי

וטרינר מעולה, מחירים נוחים !! אדם משכמו ומעלה

גן חיות

New member
אשקלון

ממליצה על שניים: ד"ר רם פורר - 6714343 תמיד ניתן להשיג ווטרינר גם באמצע הלילה ושבת(אבל מחירי חירום). לקליינטים "מרובי בעלי חיים" עשרה אחוז הנחה. מניסיון, כאשר זה מישהו קבוע עם הרבה גע"ח ומעט כסף, נותן הנחות נוספות ודואג לטיפול יותר מהכסף.(לא יודעת איך עם חדשים או לא מוכרים) ד"ר דינה ליאור מטפלת גם בבעלי כנף ובחלק מבע"ח האקזויטיים. עושה לפעמים טיפולים חינם לחסרי בית וכאלה. מאמצת וחפשת בתים לבע"ח רבים. מאד אנושית.

למעלה