מסרקים, מסרקים,מסרקים שוב. במיוחד אם אני יודעת שיש להם אז כל לילה אחרי המקלחת, מול הלטלווזייה אני מעבירה מסרק. מסרק טוב - את ה assy2000, הוכיח את עצמו. שמועות אומרות גם שכינים לא נמשכות לשיער צבוע, אז גם זו אופציה.
נסיתי את כל החומרים, עד שלא שמתי על הראש שלי לא ידעתי כמה זה שורף ולא נעים. וגיליתי שעם מסרק זה נעלם יופי. בשותף אנ ימסרקת אותם פעם בכמה שבועות כבדיקה, אם יש כינים אז במשך כמה ימים רצופים אני אשב ואוציא עם המסרק, אכבס מגבות ומצעים, ואז אבדוק שוב כל כמה ימים במשך תקופה.
../images/Emo5.gifארס של מדוזות../images/Emo110.gif../images/Emo53.gif
שבוע טוב, אתמול הייתי עם ליאב בים והיה מלא אבל מ-ל-א מדוזות...
בכל מקרה יצאנו מהים ואז קלטתי שכנראה נגע לו ברגל ארס של מדוזות ועכשיו יש לו סימן אדום כהה לא יפה במיוחד.. אני אמורה לעשות עם זה משהו או שזה יעבור עד החתונה?
סתם רציתי לתת לכן פרופורציה על מדוזות. צפונית ממני - צפונית אני מתכוונת כ 15+ שעות נהיגה, יש מדוזות קטנות עם זרועות ארוכות. המדוזה הזו הורגת ודי מהר, פשוט גורמת להתקף לב אז במקום מגוריהן לא נכנסים למים בלי חליפת צלילה. ודרומית ממני יש מדוזות קטנות עם זרועות ארוכות ארוכות והיא מכאיבה בטרוף. די נפוץ שהמדוזה הזו מתלפפת עליך כשאת שוחה. בשני המקרים ברור מראש שיש מדוזות במים. ומסביב מסביב יש כל מיני כרישים.. רובם לא מתעניינים בבני אדם. ואם כבר עולם המים... אז אוטוט מתחילה עונת נדידת הלויתנים ופשוט אפשר לראות אותם משפריצים מהחוף. טוב ואם כבר חיובי אז יש גם הרבה דולפנים בכל מקום. ועוד לא דברתי עם הקרוקודילים... שדרך אגב שוחים גם במים מלוחים. ואלו היו 60 שניות מבולגנות על חופי אוסטרליה
הייי אני גליה, יש לי שני בנים חמודים בן 5 וחצי ו2 וחצי דרך אגב לגדול קוראים ליאב לי יש בבית משהו שלא הייתי מחליפה בעד הון... יש לי מי פה של חברת ניו וויס "אלימינטור" שהוא מעולה נגד דלקות חנייכים ובשילוב עם משחות השניים הנהדרות של החברה זה פשוט שילוב מנצח(דרך אגב אלו מוצרים טבעיים ללא חומרים רעילים ומסוכנים)... אבל עזבי דלקות חניכיים, אני משתמשת בו בתור תכשיר עזרה ראשונה בבית עקימת יתוש מדוזה פציעה שריטה של בעל חיים ועוד זה פשוט מרגיע את העור ומחטא אותו כאילו הוא מיועד לשימוש אורלי אבל הוא גם מוצר לשימוש חיצוני מעולה..... אני מכירה אותו שנים אני זוכרת כשהייתי בת 14 לקחתי שלוק מתה מאוד חם כאילו לא ידעתי שהוא חם כי הכוס היתה קרה....(מכירה את זה ??חחח) ואז הלשון שלי התנפחה ודיממה ממש דם יצא לי מהלשון לא הכלתי וגם לשתות מיצים וכאלו לא יכולתי..... ואז הביאה לי את ה"אלימטור" עשיתי איתו שטיפות ופשוט תוך יומיים הכל עבר..... מאז כל המשפחה לדורותיה מכורים למוצר הזה וכללי למוצרים של אותה חברה..... את לא מבינה אפילו כשלילדי הבן 2 אלירנוש יש פריחה בקיץ אני שמה וזה פשוט מדהים ואין דברים כאלה וזה פשוט שווה בכל בית חצי ליטר עולה 50 ש"ח וזה כלכך שווה...... אם את רוצה תתקשרי אליי בכיף אני יארגן לך את המוצר הזה ואת תיהיה כלכך מרוצה שאת לא מבינה אני מכירה אנשים שאפילו שוטפים איתו פירות וירקות..... מוצר שחובה בבית ....... וואי ניראה לי הגזמתי וחפרתי לך... את בטח עייפה לקרוא את המגילה הזאת אבל אני נשבעת לך אני מתרגשת רק מלדבר על זה ואם זה יעזור לאנשים כמו שזה עזר לי אני רק ישמח 050-2106423 גליה