שלום לכולם

Peace 0n Earth

New member
../images/Emo101.gifשלום לכולם

איפה באינטרנט אני יכול למצוא מפות מפורטות בקווי גובה, ערוצים וכל השאר? בקיצור מפות שאפשר לנווט איתם.. תודה מראש

IlanShacham

New member
אתה מתכוון למפות סימון שבילים

אין את המפות האלה באופן חופשי באינטרנט. אתה יכול לקנות תוכנה שמכילה את כל המפות. בכל מיני אתרי טיולים (כמו פורום טיולי אופניים) יש תאורי מסלולים עם קטע ממפת סימון שבילים המכיל את המסלול.

הכי זול זה בחנויות

ב"למטייל" או בחנויות החברה להגנת הטבע. 60-65 ש"ח למפה לא מנויילנת. תוספת של 20 ש"ח (בערך) עבור ניילון.

AmitShuali

New member
קבל, אבל ...

הי. עד לפני כמה חודשים הלינק הזה עבד: http://www.lib.berkeley.edu/EART/israel/israel50k.html יש כאן את כל המפות של ישראל, בקנ"מ 1:50,000. היום בדקתי, ולא עבד ): אם בימים הקרובים זה לא יעבוד, שלח לי מסר, ואני אשלח לך אותן (כל תמונה היא 1-2 מגה בייט). ועוד דבר - המפות ברוסית. תמיד טוב לדעת שפה זרה נוספת, והיום יותר מתמיד. עמית.

IlanShacham

New member
מגניייייייייייייייייב ../images/Emo13.gif

אכן עובד, אם כי לא הייתי משתמש במפות האלו לצורך טיול השטח שלי - הן מאוד לא מעודכנות, ולא כוללת חלק ניכר מהשבילים (וגם סימון שבילים חסר). עם זאת יש באתר גם מפות נוספות מכל מיני מקומות אחרים. אז מי שמתכנן טיול שטח בסוריה, לדוגמא, מוזמן להכנס ולבדוק

רמי לשם

New member
בא'נה, זה אחד האוספים הכי הזויים

שנתקלתי בהם. מפות טופו' של ישראל מלפני כמה עשרות שנים, ברוסית!!! מעניין מי היה הממפה ומי הוציא את זה. אולי שאריות של הקגב? גדול.

IlanShacham

New member
למה לא אמרת לי שטעיתי בקישור?

הנה הקישור הנכון למתכנני הטיולים בסוריה ובאזרבייג'ן.

Peace 0n Earth

New member
אבל מישהו יכול לעזור לי

קצת עם הרוסית.. איפה החלק שרואים בו את יקנעם? תודה רבה שוב!

למעלה