שירי ים...

ס ק א ל י

New member
../images/Emo101.gif שירי ים...

מחפשת שירים שקשורים בצורה כזו או אחרת לים (אפילו in the navy הולך...)
תודה!

pimpf

New member
ושיחקתם אותה עם השירים

כ אני ב"בלק אאוט" רציני...

Ice machinE

New member
2 סיבות ../images/Emo163.gif

1. הפורום הזה די "מת" רוב שעות היום. 2. בפורום זיהוי שירים יעזרו לה הרבה יותר מאשר פה (בוודאות) חוץ מאלה, אין שום סיבה לא לעזור לה.

turrican

New member
אייס מה העניין???

ככה אתה מדבר על הפורום??? לא יפה. לא חושב שהיא חיפשה את שיר ספציפי אלא שירים שקשורים בים.. אז כמובן שיש לא מעט Home by the sea של ג'נסיס Sour milk sea של הביטלס The heart shaped sea של רוקסט West across the ocean see של ונגליס וכמובן עוד הרבה..

ס ק א ל י

New member
../images/Emo8.gif כי כמובן...

ששכחתי לציין שמחפשת שירים פחות או יותר מהתקופה בה עוסק הפורום... או שאולי זה נראה לי מובן מאליו... בכל מקרה, פניתי גם לפורום זיהוי שירים, תודה.

Ovi Basha

New member
עזרה ראשונה ../images/Emo101.gif

אז הנה כמה שירי אייטיז בתור התחלה שקשורים בצורה זו או אחרת לים.... On The Beach - Chris Rea Waves - Blancmange Air Waves - Thomas Dolby Surfin' USA - Beach Boys ( אמנם סבנטיז, אבל שיהיה ) Sailing On The Seves Seas - OMD ( משנת 1991 ) Sail On - The Commodores ( שנת 1979 ) Boat On The River - Styx ( משנת 1979 ) Sailing - Rod Stewart ( שנת 1976 )

adiville

New member
on the beach ?

מגניב - גם לאלפאוויל יש שיר בשם הזה. טרי טרי מסוף 2001.

DJ Dawn

New member
../images/Emo5.gifעוד לא הייתי בים השנה...

בנוסף לעובדה המצערת הזו... אני מצליחה לחשוב רק על שיר אחד מהאייטיז: Duran Duran - Night Boat אולי בהמשך...

adiville

New member
הים סתם מלוכלך.......

אבל תמיד סבבה לשבת בכיף על החול עם בירה ולשטוף את העיניים

Ovi Basha

New member
נזכרתי בעוד שיר ../images/Emo59.gif

אפרופו שירים על ים וכדומה נזכרתי ( לעזאזל איך בכלל העזתי לשכוח ? ) בשיר Ship Of Fools של Erasure איזה שיר הה ? אמנם זה שיר די "רגוע" יחסית בהשוואה לשירים אחרים של Erasure אבל מי אמר שזה רע ? שיר מצויין שלהם. ודרך אגב עדי, חוץ מלשבת על החול בחוף הים ולשטוף את העיניים , אפשר גם לשחק מטקות
אני לפחות משתדל לא לאכזב

adiville

New member
אני לא בקטע של מטקות......

כשאני בים עם אמא שלי היא מציקה לי שאני אשחק איתה אבל נראה לה באמת..... מספיק שאני שמה בגד ים - אני לא ארוץ ואקפצץ איתו לעיני כולם !!!
ובסכנה שמישהו יקטול אותי על המומחיות שלי בלהקה מסוימת...... גם להם יש שיר שנקרא ship of fools וגם הוא מהאלבום החדש !!! וזה לא חידוש - רק אותו שם. מה הסיכויים, הא עובי ?

Ovi Basha

New member
את מתכוונת ל...

Crazyshow של אלפאויל ? בדקתי וראיתי שאכן גם להם יש שיר בשם Ship Of Fools ... פששששש, זו כבר פעם שניה הערב ששמות שירים שאני מזכיר הם שירים גם של אלפאויל מלבד המבצעים השונים שציינתי. אז עדי , מה הסיכויים ?
נו באמת , בסופו של דבר את תמיד מגיעה אל המבצעים האהובים עלייך הה ? כנראה שזה פשוט צריך לקרות
ושמישהו יקטול אותך על מומחיות בלהקה מסויימת ? חס וחלילה

adiville

New member
חחחחח...... מדברים על קרייזי ../images/Emo8.gif

דרך אגב, לפני כמה ימים היה צ'אט עם מריאן גולד והוא הודיע שמתישהו בשנת 2004 ייצא אלבום חדש שהוא כבר עובד עליו - דיסק רגיל ולא עוד קופסה ויהיה הרבה סינת'פופ ! ישששששששש !!!!!!!! אלכס : זה לא הלך......פעם אחרת......פשוט אין זמן כרגע.......

turrican

New member
גם אני פה..

עוד כמה שירים שמתקשרים אצלי אל ים.. Rio של הדוראנים. Pele Shelter של טירספורפירס (זוכרים את הקליפ עם הבריכה??) Orinoco Flow של אניה California Girls של ואן הלן i am still Standing של אלטון ג'ון

למעלה