שאלות

zivim

New member
../images/Emo101.gif שאלות

ולפני הכל - אני משתמשת חדשה לחלוטין בפוקט פי סי, פליטת פאלם - אז כבר אני מתנצלת אם חלק מהשאלות יהיו אינפנטיליות משהו. איפה אני מוצאת, אם בכלל, מדריך מומלץ בנוגע ל - iPAQ, כולל מערכת ההפעלה, כזה שכולל גם כמה סוגיות בעניין התמיכה לעברית של איירון? ויש לכם אולי תוכנות מומלצות בתחום העזרים (למשל: Space reclaimer שכבר היה לי העונג להתקל בה)שבלעדיהן חיי יהיו קשים יותר ושאני עוד לא יודעת שאני צריכה? וחוץ מזה, איך אתם ממליצים לנקות את המסך? המון
, וסליחה על ההצפה.

ron20

New member
אז ככה ... ../images/Emo50.gif

ברוכה הבאה (עוד אחת לסקר
) 1. ראיתי מדריך כזה בהנדי (אין לי מושג אם הוא בתשלום או לא), אבל מסניון, במיוחד אם עברת מפאלם תוך תקופה קצרה תשלטי במע ההפעלה שכן היא דומה מא לחלונות שיש לך במחשב. 2. אני מבין שיש לך עברית של איירון, אין סוגיות מיוחדות חוץ מהעדר תמיכה בתוכניות צד ג' (בינתיים) - אין גם מה ללמוד על העיברית - היא שם וזהו ... (סוף סוף) 3. מערכת ההפעלה מאד עשירה ביחס לפאלם, למרות שלא ציינת איזה iPAQ יש לך, לא עולה לי משהו "חובה" חוץ מכמה פלג-אינס למסך היום (מצב סוללה, קיצורי דרך, שיפור תצוגת הפגישות וכו...) דפדפי בפורום יש המון לינקים. 4. ממליץ להתקין מגן מסך, (מאיכות טובה) עולה כמה עשרות שקלים, מעט מורגש אבל יכול לחסוח הרבה כאבי ראש... אם משהו לא מובן או שאת צריכה יותר פרטים - תשאלי

zivim

New member
קודם כל המון תודה ../images/Emo39.gif

המכשיר iPAQ 3950, ובאמת היום אפילו קיבלתי הודעה על עדכון הגרסה של איירון. מגן מסך בהחלט בתכנון, וגם נרתיק קשיח. ושוב
, אני בטח אחזור לשאול כל מיני שאלות של מתחילים.

למעלה