קשר טרי

evich

New member
../images/Emo101.gifקשר טרי

יכול להיות שזה לא הפורום המתאים אבל אתם נותנים עצות טובות אז בכל זאת אנסה יצאתי לדייט ראשון עם מישהו ביום האהבה היה לנו קליק מהיר ומשיכה מאוד חזקה התלטפנו כמו זוג בקשר ארוך הוא ניסה להוביל למיטה אבל אני לא הסכמתי מאחר והרגשתי מאוד מושכת ונימשכת התמזמזנו ועשיתי לו בייד בסוף הערב התנשקנו רבות והוא אמר שיתקשר אתמול יום למחרת הוא התקשר ב22.00 ומיד הטלפון כווה הוא התקשר שוב ב12.00 בלילה לא עניתי היום הוא התקשר רק בשעה 17.00 ואמר שהבטריה נגמרה ושהיום הוא יורד לעיין גדי עם שני חברים ושזה תוכנן מראש שאלתי אם הוא בכלל מעוניין בקשר ביננו והוא אמר שכן משהו מאוד מסריח לי פה אני מאוד נואשת בלי מצב רוח כי הרגשתי די טוב ביננו מה אתם אומרים זה הקושי הטיבעי של הבנים או שזה תהליך סליחה על המלל הרב

orom

New member
למה את מרגישה לא בטוחה?

הוא הכיר אותך, היו תו תוכניות לפני וזהו. מאיפה הרגשת חוסר הבטחון הזאת? אולי הוא אמר משהו שגרם לך להרגיש ככה? אולי חוויה שלילית שלך מקשר קודם שגורמת לך לתחושה הזו.

evich

New member
../images/Emo99.gif

אני מרגישה חוסר ביטחון מאחר והיתה התלהבות באותו ערב ולמחרת הוא התקשר מאוד מאוחר בדרך כלל (דווקא מתוך נסיון העבר אם מישהו מתלהב הוא לא נותן לזה לדעוך שלא תבין אין לי בעיה עםהעובדה שהוא נסע רק שבאמת הרגשתי חוסר התלהבות בטלפון הוא היה קצת קר יכול להיות שקשה לו לתקשר כי גם השיחות בטלפון עד היום היו מאוד קצרות אז ילה ביי ותודה

ככה זה

באותו ערב היתה התלהבות. נו ברור שהיתה, שכחת כבר מה קרה? הוא קיבל איזו "מחווה" מינית ממך, שלא הצריכה מבחינתו שום מאמץ או זמן כלשהו, ואת עכשיו מתפלאת למה הוא לא מתקשר ישר, אלא רק מאוחר. אני כבר יודעת את התשובה לזה, השאלה היא מה איתך...?

evich

New member
צודקת

זו פעם ראשונה שזה קורה לי ולא אגיד לך שאין בי חרטות פשוט המפגש היה עוצמתי מאין כמוהו מה אומר לך "שבמיוחד שהמפגש היה ביום האהבה הינו כאילו באוירת חג אני מאוד מקווה שלא אצטרך לאמר שלמדתי את הלקח בי ותודה

זה עוד לא מאוחר

אם את באמת מעוניינת, אני מתארת לעצמי שזה עדיין לא אבוד. את יכולה לגרום לו להבין שמה שהיה זה רק הקצה של הקצה של הקצה של מה שאת יכולה לתת. כלומר, לעורר את עניינו מחדש. מה לעשות, העולם הזה סובב הרבה מאוד סביב סקס ומיניות, ורוב האנשים מתעניינים ומאבדים עניין בגלל אותו נושא. תשחקי אותה קצת קשה, מסתורית, עסוקה וכאלה, נו את בטח יודעת למה אני מתכוונת. תחזירי את עצמך חזרה אל המגרש. בהצלחה.

פיתה עם חומוס תפסיק לקשקש

חמוד אתה חסר נסיון ,תקרא את התגובה שלי ותלמד משהו,והעצה הכי טובה שאפשר לתת לה זה לברוח מהבן זונה הזה ומהר..גבר אמיתי שמעונין בקשר אמיתי לא ירוץ וילחץ כבר במפגש הראשון למין, והשאלה מה יושב לו בראש סקס ומין או בניית מערכת יחסים אמיתית המבוססת על חברות והיכרות יותר טובה.

תפסיק אתה לקשקש

אתה אומר שאני "חסר" ניסיון, זה עדיף על חסר יכולת לקרוא ולהבין את המשתמע מן המילים, שאני בת ולא בן. ויש לי ניסיון. אתה אולי מעדיף להשלות את עצמך ולהאמין שאתה חי בעולם אידאלי שבו יש אנשים שמעדיפים סקס ויש כאלה שמעדיפים מערכת יחסים. מצטערת לנפץ לך את האשליה, אבל זה לא עולם דיכוטומי, ויש גם אזורים אפורים, שבהם אנשים עושים דברים לא ממש נחמדים וזה לא אומר עליהם שהם בני זונות וצריך ישר לברוח מהם. כמעט כל הפרסומות שאני רואה בטלויזיה עמוסים וגדושים בסקס ומיניות, זה מה שמושך אנשים. סקס מוכר, המראה החיצוני הוא הדבר הראשון שאתה בד"כ רואה כשאתה פוגש מישהו, ואחר כך את הפנימיות שלו. היא עשתה טעות על הפגישה הראשונה. היא לא היתה צריכה לתת לזה ללכת לכיוון שזה הלך, אבל האם זה אומר עליה שהיא קלת דעת? לא ולא. זה אומר שהיא פעלה עם שיקול דעת קצת מוטעה, ואני בסך הכל ייעצתי לה על דרכים לנסות ולתקן את מה שעדיין לא מאוחר. אולי הבחור עכשיו יושב לו עם איזה דימוי לא נכון עליה? שהיא קלת דעת, לא מעניינת וכל מיני? זה לא נכון לשפוט מישהו לפני שמכירים את כל הפרטים המלאים. תלמד אתה משהו ממני, חמודי...

אין מחלוקת

ראשית מתנצל על הפנייה בגוף זכר. שנית אם זה הכיוון אז למה להכנס לפורום ולבכות על העדר יחסים אפלטונים, שאינם נמצאים בתחום האפור.. אליו אתן לעיתים נכנסות.. ואכן מסכים איתך שהסקס והמין נותן שובע לגוף ואם זה רק זה אז נשאר רעב לנפש..ואכן אפשר ללמוד מקריאה בין השורות..כשיש קשר בניהן..

קשר טרי ולא בריא..

אכן האנטואציות שלך לא מטעות ומשהו פה כן מסריח..הבחור אינו פנוי ואינו מאוהב..כבן מזל דלי וכבת מזל דלי הניחנים באנטואציות חזקות,לכי אחר הרגשתך,נתקי קשר ומהר,ולא תצטרכי לסבול כבר מההתחלה מסכת שקרים וקשקושים של מי שמחפש סטוצ'ים,והקשר האמיתי אותו תחפשי זה קודם חבר ואחר כך מאהב ולא להפך,והאנטואציות שלי אומרות שאת ראויה ליותר.

seeyou

New member
../images/Emo178.gif-מערכת יחסים

בכול מערכת יחסים יש מטרות יצאת ללדייט ראשון עם מישהו(מי הוא-מה הוא-בן כמה....קצת רקע יש?) עם מטרה שבלב לטיב היחסים שאת חולמת,עם סיכויים להתפשר פה ושם,כמו רוב האנשים השאלה היא מה היתה המטרה שלו מאותה פגישה אני חושב שהיה מבוסס רק על מין לפי תאור שלך:" היה לנו קליק מהיר ומשיכה מאוד חזקה התלטפנו כמו זוג בקשר ארוך הוא ניסה להוביל למיטה (הפגישה היה בבית שלו?)..." דעתי היא שבגדול יש קושי טיבעי של הבנים(גברים) להתחיל קשר יציב,מחייב. אין אצל גברים את התשוקה שיש לנשים,יש להם את הדחף למין אשר לפעמים לא חשוב עם מי אין סיבה להיות נואשת איפה נסגרת דלת,נפתחת אחרת... רק אופטימיות יכולה לתת שימחה שבלב

evich

New member
../images/Emo24.gifסיפור בהמשכים

האמת תודה על התמיכה והעזרה אני פעם ראשונה נעזרת הפורום וזה מעודד שיש אנשים שאיכפת להם הסיפור הוא כך נפגשנו במכולת שכונתית ובעל המכולת רמז לי שהוא רווק דרך אגב בן 36 זה היה לפני חצי שנה מאז הוא התקשר מס פעמים ואני לא יכולתי להיפגש היה ניתוק של בערך חודשיים וכשהוא תפס אותי אני כבר הייתי בקשר אחר אמרתי לו שאם לא יסתדר אתקשר עברו שלושה חודשים ובינתתים נפרדתי מהקודם ופגשתי אותו שוב והוא שאל אם אפשר ליצור קשר שוב אמרתי לו שאני אתקשר האמת חשבתי עליו הרבה אבל לא עשיתי כלום השבוע בעל המכולת אמר שהוא ביקש את הטלפון שלי ואז סוף סוף ביום האהבה החלטתי שלא אהיה לבד ואז נפגשנו במסעדה רומנטית לא בבית וכל הזמן הוא אמר לא סתם התקשרת ביום זה זה סימן לדעתי השדר המיני היה מושפע מכך וגם הפצצתי הופעה והרגשתי מאוד סקסית בואו נגיד שאני עדיין אופטימית לגביו מקווה שלא הלאתי אותכם שיהיה לכם אחלה יום אני הולכת לטייל והחזיר לגופי את האנרגיות החיוביות אז יאללללללללה בי

seeyou

New member
עם הרבה סבלנות+נשיות אפשרי הכול!

רווק בן 36? איך זה שלא חטפו אותו עד עכשיו? רצוי לבדוק יותר לפני כול צעד(זה כמו הגנה נגד וירוסים) בהצלחה

adam33

New member
נו ו?

לרגע חשבת שזה לא יקרה? הית צריכה להמתין כי הרי זה קשר חדש לבדוק אבל את בעצם פחדת מצד אחד אם לא הית נותנת לו הוא היה בורח מצד שני אוליי רצית באותו הרגע והוא כל עוד שהוא שבע זה אחרת אבל ברגע שהוא יהיה שוב הוא כבר יתקשר וכל השאר תרוצים..

הקליק ההורמונאלי

את מתארת מצב קלאסי של מה שאני מכנה "קליק הורמונאלי", קראתי את כל התגובות, והדו-שיח שניהלו אחדים מבין המגיבים, אני לא יודע לטעון שהם טועים אך אני יודע לטעון כי איש מהם לא נגע בנקודה חשובה מאוד- המפגש הראשון, לעיתים מעורר קליק הורמונאלי שאינו נשלט, ושני הצדדים מבטאים זאת באופן הספונטני ביותר. יש בזה מתיקות, יש לזה את הקסם ומעל הכל-- א י ן בזה שום פסול, כך שאינני מוצא במימוש "הקליק" הזה במעשיך שום דבר שאת צריכה להתחרט עליו. בניית מערכת גומלין היא על פי מקצבים, יתכן כי מששכך הקליק ההורמונאלי, נכנסת למקצב אחר מזה שנחשפת לו בפגישה הראשונה, אינני יודע להצביע על תחושות של "מנוול" או "נוכל" כפי שאחדים כיוונו, אך הייתי ממליץ לך לזנוח את המקצב הראשוני, ולהתאים עצמך למקצב הנוכחי, ושם ללמוד על כוונתיו של אותו בחור. בשום אופן אל תחושי רגשי אשמה על מה שקרה במפגש הראשון. קחי זאת כדבר מתוק, נעים, ורגעים מענגים שהיסתיימו אולי במועד לא נוח לך אך הם נשארו כרגעים מתוקים. אנסה אולי במילים הללו לסיים- סקס בפגישה הראשונה לא מעיד על היותו "הסיבה היחידה" לקשר איתך. כפי שהעדר סקס בפגישה הראשונה לא מעיד על "מוסר גבוהה" בקשר המתפתח. גישת "הסקס בפגישה הראשונה" כפי שהוצגה יש בה חוסרים רבים, והיא משוחדת לסטיגמות חברתיות שהמכנה המשותף להן הוא---- אין בהם שום רציונאל. הרימי ראש, המשיכי להנות מן החיים, תארת פגישה עם עוצמות אמוציונאליות נפלאות, זה מה שחשוב. אל תבהלי לחזור על זה שוב עם מישהו אחר, הסירי את מושגי "הנותנת" במערכת הגומלין, ותחושי תמיד טוב עם עצמך. בהצלחה

evich

New member
למתבונן

אין לי מילים אתה היצלחת לעודד אותי אני באמת לא בחורה כפי שהרושם עשה ואני אכן זרמתי עם הפגישה זו פעם ראשונה שזה קרה לי הבחור התקשר לסרוגין אני המשכתי בשלי ביום רביעי הוא התקשר מהביית ולדעתי הוא רצה לצאת אני ישר אמרתי לו שהוא תפס אותי ממש בדלת אז הוא ענה טוב תצאי מאז הוא נעלם אני באמת חושבת שהוא לא מנובל אבל מה שבטוח יש לו בעיית תקשורת , קשה לו לנהל שיחה ארוכה אני מבחינתי ממשיכה הלאה ובאמת תודה לכולכם על העידוד

למעלה