עזרה

Stillwater

New member
../images/Emo101.gif עזרה ../images/Emo65.gif

כפי שאתם יודעים (או לא יודעים) השבוע יש לי יום הולדת. באותו יום יש הופעה של סיילם ואני הולכת. אבל אני הולכת רק עם קצת אנשים ואפשר להגיד שהם חברים די חדשים שלי. העניין הוא... שבא לי לעשות בנוסף להופעה יומולדת (כי לא הרבה אנשים שאני מכירה אוהבים את סיילם). להזמין חברים וחברות ישנים, אפילו כאלה שאני כבר לא ממש בקשר איתם, סתם בשביל הסבבה. חשבתי על 2 אפשרויות: 1. חוף הים בת"א. 2. ביער אצלנו בראש העין. לא ממש החלטתי איפה אני רוצה. מה אתם אומרים? (קחו גם בחשבון שזה יוצא שבת בלילה (מוצ"ש). אה ו...כמובן שכל חברי הפורום מוזמנים!

Stillwater

New member
מפחיד? למה מפחיד?

אני אומר לכם למה חשבתי דווקא על היער (חוץ מזה שהוא קרוב יותר לבית). בגלל שזה מקום שקט כזה, שלא באים אליו עוד 300 אנשים וערסים. זה לא מקום שעושים בו עוד מסיבות כמו בים. זה אינטימי יותר ואפל יותר.

*superstar*

New member
מה אפל עכשיו מה?!

זה יומולדת! תעשי בים. יהיה שמח. אנחנו אפילו נגיע!

Stillwater

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif

miki barrr

New member
היער...!

בטח שהיער,עשו שם מסיבה ממש טובה פעם.....(יער קולה (לא המשקה!עם שורוק!) נכון?חחחח). קיצר,אם בא לך משו אפל,עם שתייה טובה,מוסיקה רועשת,זה המקום! אבל קח בחשבון שהמצב עכשיו לא ממש מאפשר מסיבה ביער,למרות הפטרולים של החיילים שם מידי פעם,פשוט לא כדאי,בהמלצה. ומצד שני,יש אחלה חופים שאפשר לעשות בהם דברים טובים,תבררי לגבי חופים טובים,נראה לי שחוף פלמחים טוב,לא כ-ז-ה רחוק נכון? ויש אוטו לכולם,ושווה להתאמץ!

OpticalIllusion

New member
ים ! זה המקום ואני אסביר למה ...

קודם כל זה ממש כיף לעשות את זה במקום פתוח ולא בין עצים (למרות שזה קל"ב...). דבר שני זה יותר בטוח .... ואם כבר עושים בים , אז לא עושים מוקדם אלא בסביבות 10 או 11 בלילה , ככה יש פחות אנשים, אז פשוט בוחרים נקודה טובה על החוף (אני לא יכול להגיד מבודדת כי אין דבר כזה על החוף ..) ושם כבר עושים ת'מסיבה

The Flash

New member
ים זה בנאלי...

יער זה סבבה גם אפשר לעשת הרבה יותר ביער(משחק עש לילה מישהו?) ובלילה ביער אין הרבה אנשים כמו בים בלילה

Stillwater

New member
כן...על זה חשבתי...

ים זה אנאלי? חחחח...עזבו, זה סתם מתחרז עם בנאלי...

למעלה