עזרה

dasiku

New member
../images/Emo101.gif עזרה ../images/Emo101.gif

שלום לכולם !! בזכותכן מצאתי לפני כחודשיים חוג ריקודי בטן בקרית גת ואני מאושרת עד הגג מאז !! כיף לי עד מאוד, אז קודם כל תודה
ועכשיו צצה שאלה נוספת ואני צריכה את עזרתכן... בשיעורים אני מאוד נהנית מהמוסיקה ומנענעת להנאתי, אבל בגלל שאני באה מרקע של אירובי והיפ-הופ - אז בבית אני אוהבת לנענע לצלילי מוסיקה קפיצית עם אוריינטציה היפ-הופית. ועכשיו השאלה
- יש דבר כזה מוסיקה ערבית משולבת במוסיקת היפ-הופ? מין מקצב קופצני עם צלילים ערביים? אם אתן מכירות - אני ממש ממש אשמח לשמוע וארוץ לחנות לקנות דיסקים...

קחי עט ונייר...

הדיסק של פוקסי בראון-BROKEN SILENCE שיר 9 רש"י דאב של יובל בנאי- שיר 10 לפטיפלד (שני דיסקים נפלאים RHYTHM AND STEALTHו-LEFTISM) דסטני צ'יילד - THE WRITING'S ON THE WALL שיר 3 (לביונסה יש סינגל חדש עם סולו תופים בניחוח הודי) ביורק - POST - שיר 7 והגדולה מכולן- דנה אינטרנשיונל- הדיסק הראשון שלה עם הלהיטים: סעידה סולטנה, דנה אינטרנשיונל ועוד... נטשה אטלס - (דיסק עם עטיפה סגולה)- רוב השירים. ולטעמי- היפ הופ מהשנים 95-98 שאת יכולה להשיג באוספים (אם נשארו) בחנויות המוסיקה, אין לזה עיטורים ערבים, אבל יש בזה סול, בייבי.. ועוד דבר- כל דיסק אוסף של להיטי הפופ העדכניים ממצרים מכיל פנינים של שירי דאנס בערבית. יש גם עיבודים בנוסח טכנו וטראנס לשירי אום כלת'ום ועבדל חלים חאפז- תשאלי כל מוכר בחנות (למוסיקה ערבית) והוא ימצא לך. פשוט כנסי לחנות דיסקים ביפו או במזרח ירושלים, או בשוק רמלוד, ותעמיסי איזה עשרים תקליטורים בגרושים, ובבית כבר תחרשי עליהם ותמצאי דברים שמדליקים אותך. לילה טוב- אורית.

הדיסקים של "מזדקא"

ביצועים חדשים קצביים (פופ) לשירים בערבית. יש סדרה של כ-10 דיסקים. על כולם מוצלמות חברות הלהקה מתורכיה רעולות פנים עם חליפות ריקוד. אני לא יודעת אם ניתן להזמין בארץ, בכל מקרה את יכולה לבקש ממי שנוסע לאיסטנבול. ניתן למצוא את הדיסקים של מזדקא בכל מקום. ורד

למעלה