עזרה ראשונה

../images/Emo101.gifעזרה ראשונה

אשמח לשמוע מכל אחד בתחום מומחיותו, מהם הדברים שכדאי לכל אדם, ובמיוחד להורה לילדים, להחזיק בביתו כעזרה ראשונה. תודה!

רעיון מצויין!!

אז הינה רשימה חלקית .. * רסקיו רמדי בטיפות ובמשחה * שמן אתרי - הדס ( לכל בעיות הנשימה) , לוונדר ( לכל הבעיות) , עץ התה ( לפטריות) * שום בצל ג´ינג´ר - בעיקר בחורף בתוספת דבש שתמיד טעים שיהיה בבית. * ארניקה בשמן ובכדורי הומאופתיה * טיפות אפסק - לצינון ילדים , ושמן אוטלין שאורנה המליצה ומאז אני מודה לה.. זה מה שעולה לי בראש , אני צריכה לקפוץ לעשות סיבוב בבית..

עוד תוספת קטנה..

אנסה מעט להוסיף: 1. מספר הטלפון של מד"א. 2. מספר הטלפון של המטפל. 3. קלנדולה משחה ונוזל (נא להתייעץ איתי לפני הרכישה). 3. פדים סטריליים. 4. שפדלים. 5. כפפות כרורגיות (ניתן לקנות בכל בית מרקחת). 6. פלסטרים. 7. פינצטה קטנה. לגבי טיפות האפסק, אני ממש ממש נגד. זהו לבנתיים, שלומי.

samuel54

New member
להחזיק בבית

שלום, ממליץ מאד על פרופוליס במשחה ובנוזל. לבריאות ובהצלחה

ואולי גם:

* ג´ל אלו-ורה, * הבקבוקון הסיני שאני לא זוכרת את השם, טוב להתקררות ושרירים תפוסים בעיקר. (טייגר משהו...)
ואם אפשר אז:סיני קטן בארון תרופות.

והשמן שלי הוא...

שמן SunBreeze של "סאנריידר" מרוכז מאוד, אפקטיבי, צמחי, (ללא תוספות) לאף סתום, כאבי ראש, שיניים, פרקים, עיסוי, רפלקסולוגיה, לשים במבער, במכשיר אדים בחדר ילדים ועוד אצלי הוא תמיד בכיס דוד כפרי בוודאי זוכר אותו מהמפגש איציק

nitzano

New member
בכל בית בסין

אבא שלי בקש שאשלח לו קצת פו סי מון ,ואמר כי בארץ פורסם שהשמן הנ"ל נפוץ בכל בית בסין .לאחר בדיקה קצרה והרבה פרצופים משתוממים הסתבר שהסינים לא מכירים שמן זה . ככל הנראה מיוצר בטאיוואן או הונג קונג .

שמש א

New member
בסין קוראים

בסין קוראים לשמן הזה נקרא red flower oil והוא כ"כ זול שזה ממש מרגיז שהבאתי איתי רק בקבוק אחד. הוא מגיעה בקופסה מאורכת אדומה ובתוכה בקבוקון מלבני עם פקק אדום והוראות הפעלה...

nitzano

New member
I don´t think so

I have that oil in my house and it´s made of Hong-hua (red flower) but This pu-som-on (in chinese bao-xin-an = maintaining the heart calm) does not have hong hua .It has Bo he ,di yu ,huang qin ,tea leaf ,gan cao and one other heard that I don´t remember it´s name. And I don´t think it´s such a big secret to make one over here.

שמש א

New member
עמדתי על טעותי

באמת התפלאתי שהרד פלוואר לא מחמם כמו הפו-סי-מון. תודה רבה רבה, שמש

odeia

New member
עזרה ראשונה אצלנו בבית ועוד כמה

דברים. משחת קלנדולה ג´ל ארניקה וגלוליות ארניקה ג´ל קומבדרון טיפות אוטלין רסקיו בטיפות ובמשחה משחת אלוהפרופוליס פלסטרים בגדלים שונים סינטומצין שמנים אתריים למגוון בעיות סירופ נגד שיעול של וולדה סירופ נגד שיעול של סופהרב ויטמין סי עם ובלי אבץ אסטרוגולוס טיפות אף של מלח

יעל-אולי יש מצב לפינת עזרה ראשונה!

שלכולם יהיה חמים ונעים
פינת עזרה ראשונה כפינה קבועה בפורום יכולה להיות נכס יקר ויעיל לעניות דעתי:) למשל אני כמו בטח חלק לא מבוטל מהקוראים פה-לא הכי מכירים
את השמנים\תרופות שנזכרו בשרשורים או התועלת שלהם כך שכפרויקט קטן הצעתי היא לאסוף "מרשמים" אלו עם פירוט קצר על התועלת שלהם ומהיכן להשיג- בפינת עזרה ראשונה בפורום יקר זה
לשיקולך ולהתיחסות שאר החברים כמובן
חורף מיוחד ולבן לכולם

m_katzmann

New member
זוג ידיים ורגליים ומיתרי הקול

העזרה הראשונה שלי כוללת תרגילים ותנועות כמו תפיחה על התימוס כדי לגרש את העייפות, נשימה יוגיסטית לבעיות של נזלת ופתיחת קנה הנשימה, משפטים חיוביים, אום-רום וכו לעבודה על הצאקרה החסומה ותנועות לפתיחת חסימה במרידיאנים. מאיה

למעלה