עזרה דחוף!!!!!!!!!!!

../images/Emo101.gifעזרה דחוף!!!!!!!!!!!

בימים שני- שלישי- רביעי יש לי טיון שנתי לא משנה שזה דבילי שטיון שנתי בתחילת השנה, אבל זה לא מה שמשנה פה. מה שמשנה זה- שביום הראשון לטיול, (יום שני- ט"ו חשוון) יש הזכרה למורה שלי שנרצחה (לפני 3 שנים- שרה לישה הי"ד) ולא נותנים לנו אישור ללכת.... מה אני עושה???? זה ממש דחוף אז תנו לי עצות.......

ת'אמת...

עכשו אני בכיתה י' וזה קרה כשהייתי בכיתה ז' ומאז כבר עברתי ביה"ס. אבל אף- פעם הם לא עשו לנו בעיות ללכת לאזכרה שלה....

כי אף פעם בטח זה לא יצא על הטיול הש

נתי, זה תלוי כמה בנות זה-אם זה קצת אז אולי אם יסכימו בתנאי שתחזרו לטיול בהמשך אבל אם זה הרבה בנות אז ברור שהם לא יסכימו כי הם לא יכולים הרי לשחרר את כל הכיתה מהטיול...

נכון....

זה לא יצא על הטיול השנתי. אבל שנה שעברה זה יצא על טיול שהיינו אמורות לחזור ממנו מאוחר ובשבילינו הם חזרו מוקדם......

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שיריתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא כבר הכניסה את זה לחתימה שלה!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירית והצ'אט

tamarhp

New member
יש עוד בנות שרוצות ללכת?

כי אם כן - אתן באמת צריכות להתעקש!!! אין אפשרות שלא תגיעו ליום הראשון ואח"כ מישהו יקפיץ אתכן? כי אצלנו בשנה שעברה היו כמה בנות שהגיעו ביום השני...

כן....

אנחנו 30 בנות (לא מאותו ישוב) שרוצות ללכת.... אבל הם ממש עקשנים (ההנהלה) והם אפילו לא מוכנים שנבוא לבד... ז"א שנגיע בכוחות עצמנו..... ואל תשאלו כמה התעקשנו... זה כל- כלך לא יפה שהם לא מתחשבים.... למשל בשנה שעברה לבנות שביישוב הזה האולפנא גם להן נהרג משהו, ודחו לנו סמנריון בגלל זה.... (בגלל האזכרה...)

tamarhp

New member
מעצבנים!

אולי תעשו חרם? אולי לא תגיעו ליום הראשון ואז בהסעה תבואו כולם ביום השני?

מה נסגר איתם?!?!

בס"ד 30 בנות זה הרבה... ואם זה כבר ככה כמה שנים - הם לא יכולים לתקוע ת'טיול הזה בתאריך אחר?!?! ואם הם מתעקשים שזה יהיה עכשיו - שיתנו לכם ללכת! רגע, ואם תעשו מה שבא לכן?! אז מה! תלכו לאזכרה ותצטרפו לטיול אחרי זה... אין להם זכות למנוע ממכם כזה דבר... אני בהלם

lali37

New member
../images/Emo12.gif

אני הולכת לאזכרה... הבת שלה בכיתה שלי ולדעתי... אם היה לכם קשר טוב איתה אז האזכרה הרבה יותר חשובה מהטיול

שתדעי.....

היה לנו קשר מצווווווווין איתה, וזה הדבר שהכי חשוב לנו עכשו.... שנה שעברה בטיול השנתי היו בנות שהלכו עם סנדלים, והעיפו אותן לטיול ולעוד כמה ימים טובים...... הייתי מתה ללכת לאזכרה אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות...
|

אולי יבטלו לכם ת'טיול../images/Emo9.gif

בגלל הגשם ואז לא תהיה בעיה, אז תתפללו חזק לגשם...

למעלה