סיוע דחוף

../images/Emo101.gif סיוע דחוף

משהו יודע איפה יש את Aenima בארץ???? חרשתי את כל ת"א מהאוזן ועד טאוור בעזריאלי ואין אותו
אם למשהו יש עדות ראיה של הדיסק שיפנה אלי במהירות

unbeliver

New member
אה אה אה

אני עכשיו הזמנתי את הדיסק בצליל ואמרו לי שלא יהיו בעיות תנסה

MelodicTruth

New member
איך???

למיתוס וטאוואר רקורדס אין את הדיסק כי הוא אזל מהמלאי של הספק...איך יכול להיות שלצליל יש אותו?????

unbeliver

New member
אמרו לי ...

שאין בעיות להביא אותו ככה הספק אמר אם הוא יגיע אליי אני אודיע

MelodicTruth

New member
תסלח לי שאני לא מתמצא אבל...

איפה החנות הזאת נמצאת??? דרך אגב, בדקתי גם בבלאנס הירושלמית(אחלה חנות למוזיקה אלטרנטיבית) וגם הם לא יכלו להשיג לי את הדיסק

Sorry אבל...

כבר ניסיתי בצליל ובטאוור ובאוזן השלישית ובחור השחור וגם בחנות האהובה עלי בהוד-השרון ופשוט אין, נאדה, זירו, זולץ´, אפס, כלום. לכן אם משהו ראה איפהשהו את הדיסק עצמו in living color בבקשה שיודיע לי.

MelodicTruth

New member
זונות

אני לא רוצה להזמין מחו"ל כי הדיסקים תמיד מגיעים הרוסים...... נ.ב. לפי האתר של טאוואר רקורדס, גם undertow ו-lateralus אזלו מהמלאי נ.ב.ב. למרות שזה לא כתוב באתר שלהם, אי אפשר להשיג את salival בשום חור...פשוט אי אפשר! נ.ב.ב. מזל שקניתי את opiate, undertow, lateralus לפני שנה
נ.ב.ב.ב. אני מחפש את אנימה יותר משנה נ.ב.ב.ב.ב. מזל שיש לי קזאה ואינטרנט מהיר, בלעדיהם לא הייתי שומע את אנימה בשום צורה.

Savant

New member
טעות קטנה

יש את Lateralus ואת Opiate במאנסטר דיסק בבאר שבע. יש גם את הדי.וי.די שם, רק זה קצת יקר.

the use

New member
זהירות מהחונת הזאת

או מהמוכרים ליתר דיוק. הם לא מביים שומדבר במוזיקה, כלום. ואין להם מושג על הסחורה שלהם, ומדי פעם יש שם אחלה מציאות במחירים מפתיעים. אז אם לא מוצאים, אל תתבישו להפיל דיסקים, זה קורה שם כל הזמן כי גם הסידור של המדפים דפוק. אבל מה. תקנו שם ולא בטאוור. בכל זאת, חנות קטנה ומקומית על פני רשת גלובאלית

למעלה