מולי שלום

יעל360

New member
מולי../images/Emo51.gifו../images/Emo35.gif

שמחתי מאוד לקבל את המידע. שאלה לי אלייך........ אני לוקחת Q10 מספר שנים (אין לי שמץ של מושג למה) על דעת עצמי. אין לי בעיות בריאותיות כלשהן (למיטב ידיעתי). האם נטילת התוסף עלולה לפגוע בי? האם יש סיבה שאפסיק? מה דעתך? (אותה אני כה אעריך) בתודה מראש, מחכה בציפייה לתשובתך-יעל.

../images/Emo184.gifמסדר זיהוי

יעל, האם מותר לשאול בת כמה את ואיזה מינון של Q10 את לוקחת? בברכה, מולי

יעל360

New member
למה לא? בוודאי!

אני בת 21, ובאשר למינון...30 מ"ג ביום. היו תקופות של 60 מ"ג. למה, מה אתה מסיק מכך? אתה קצת מפחיד אותי... מצפה כמו תמיד...יעלי

יעל360

New member
../images/Emo124.gif מולי.... שומע?

שאלת בת כמה אני ומה המינון שאני לוקחת (Q10). עניתי לך שמלאו לי 21 ואני נוטלת 30 מ"ג מדי יום. (יש תקופות ש-60). אני כותבת שוב מכיוון שלא ענית לי והתרגלתי לתשובות הבזק שלך. אם אין לך תשובה , ולכן אינך מגיב - אין לי בעיה. פשוט חשבתי שפיספסת את תשובתי הקודמת. יעל

נא לא להילחץ

שלום יעל, בעקרון Q10 מיועד לאנשים שעוסקים בפעילות אירובית רבה ו\או לאנשים בגילאי 30 וצפונה. כבחורה בת 21 את לא זקוקה לתגבור משמעותי בתוסף אלא אם כן את ממש מבצעת פעילות אירובית עצימה ואז בהחלט אפשר לתסף ב-30 מ"ג. בברכה, מולי

יעל360

New member
אני רגועה ושוב../images/Emo51.gif ! רק אוסיף ש..

1. אני מדריכת אירובי. 2. הבנתי מדברייך שהתוסף לא מזיק לי, אך כרגע גם לא מוסיף הרבה. מקווה שירדתי לסוף דעתך. ושוב... אלפי תודות, יעל.

למעלה