למה התרנגולת חצתה את הכביש?

../images/Emo101.gif למה התרנגולת חצתה את הכביש?

כיוון שהפורום רדום, אני חושבת שהגיע הזמן למשחק.
אז, בניגוד לפעם שעברה שבה ענינו על השאלה כפי שהדמויות מהסדרה היו עונות עליה, הפעם יש לענות על השאלה בצורה הפוכה לאופי הדמויות. אם אתם מתכוונים להשתמש בדמויות שעדיין לא שודרו, הזהירו ע"י הסימון
בכותרת ההודעה או לפי הפירוט בחוקים. אני אתחיל. ^^~
למה התרנגולת חצתה את הכביש?
יוגי מוטו: "למי אכפת? ג'ואי, תביא תנור!"
ג'ואי: "מה תנור? למה מה קרה? כאילו, שיואו כזה, לך חפש ת'חברים ש'ך, מי מכיר אותך בכלל!"
יאמי יוגי: "נמאס לה מפיצול האישיות שלה, היא רוצה לברוח הלאה, אל המדבר..."
סרניטי: "זו לא תרנגולת, זה ג'ואי שהחליט להשתדרג מכלב לתרנגולת."

או,כמה מגניב^.^

אמאמ...(או,למי שאוהב את הדמויות,זה לא אישי XD זה סתם בצחוק) אנזו: כי היא לא מאמינה בחברות. היא יודעת שבעולם הקר והאכזרי הזה עליה לחיות לבדה וכך היא יצאה לחפש את החופש....... סטו: לאאאאאאאאאאאאאאא,התרנגולת המסכנה!;; באקורה,תציל אותה!!!!! באקורה: מה אתה רוצה ממני יא חתיכת אח מפגר ולא שווה את הנעליים של השכנה?>< אתה לא רואה שאני עסוק בלהרוויח מיליונים בחברה של אבא? דארטז: כי היא הלכה לשופינג כאילו? כאילו מה אתם רוצים שהיא תעשה כאילו? המאמי המסכנה לא ראתה מעבר חצייה וכל זה,אבל היא נאלצה לחצות בלעדיו יוגי: כי פגאסוס'לה היה ילד רע ונתן לה לצאת לחופשי,נונו נו פגאסוס'לה קטן! אני אטפל בך אישית בבית! סבא של יוגי: הא,למה זה אמור להיות אכפת לי אם איזו תרנגולת מטומטמת חצתה את הכביש? יוגי,מצדי גם אתה תידרס,ואז אני אהיה הדאווליסט הטוב בעולם! מוהאהאהאהאהא. אוקע,זה היה צולע@@;

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif ענק

אישיזו:כי האח המטומטם שלי רודף אחריה מאריק:לאאאא! תרנגולת מיסכנה :&#39
הייתי מציל אותה אבל אני עסוק בלשמור כל הקבר של הפרע!! (לא בטוחה שכתבתי את זה נכון ^^;)

dkkk

New member
א............

ברגע שהעונה הבאה תתחיל לא נראה לי שיהיה כאן רק כמו עכשיו מתי היא מתחילה?

impale

New member
אין לי מושג

כנראה יש עוד זמן.. אפשר לבדוק באתר של ערוץ הילדים ^^

אין, חיפשתי.

נרשם שהאנימה תחזור בשנת 2006, ועכשיו הם עדכנו שזה לא ידוע. אני מקווה שאני טועה בחיפוש ושהאנימה אכן תחזור ב-2006.

למעלה