לבר מצווה

IsraelaT

New member
../images/Emo101.gif לבר מצווה

שלום לכולם, אני זקוקה לעזרה, בני חוגג בר מצווה ביום שבת (לא הקרוב, עוד חודש) ואנו מחפשים רעיון מקורי בזמן החגיגה הוא מקריא 13 ברכות לאורחים ולמשפחה לפי השולחנות. והייתי מעוניינת ברעיון, מה הם יכולים להעניק לו על כל ברכה, או הוא להם. בתודה מראש ישראלה [email protected]

לוטמניה

New member
חשבתי לי....../images/Emo62.gif

אני לא סגורה על זה, אבל עד כמה שאני זוכרת בכל ברכה מדליקים נר,לא? אם ככה, אולי אפשר שנרות יהיו פזורים על השולחנות ובכל ברכה הוא יתקרב לשולחן המיועד-יקריא את הברכה וידליק נר שנמצא על השולחן, והכל עם אורות עמומים....אולי אפשר שלכל אחד מהם יהיה נר והם ידליקו אותו בזמן הברכה ובסוף יווצר שכולם מחזקים נרות-זה סתם יכול להיות יפה ומרגש... קצת קשור.... הייתי בבר-מצווה שמישהו נכנס לאולם עם ספר תורה וזה היה מקסים. הוא נכנס וכל הגברים החזיקו טלית מעל הראש שלו וכל השאר (הבנים בלבד) הלכו אחריו והוא החזיק ספר תורה ונכנס איתו לאולם לסמל את קבלת התורה. אני לא דתייה בכל,והבר מצווה הופך בדרך כלל לחגיגת יומולדת ענקית וקצת שוכחים על מה ולמה וזה היה ממש יפה כי היה חושך באולם עם אורות כחולים ואפקטים נחמדים וזה גם הזכיר לנו.....על מה ולמה.

IsraelaT

New member
העניין הוא.....

שהארוחה החגיגית היא ביום שבת של העלייה לתורה, כך שאנחנו לא יכולים להדליק אש.... אבל תודה בכל מקרה

לוטמניה

New member
זה משנה את כל התמונה קצת...../images/Emo48.gif

יש לי 2 רעיונות. 1. זה הרעיון היותר פשוט ובנאלי(וסולידי), סתם שכל אחד שהוא מברך ייתן לו פרח עד שיהיו לו 13 פרחים-בר מצווה.... 2. רעיון אחר היא לפתח תמונה שלו בגדול,לגזור אותה לפאזל, לחלק בין כל המברכים-הם האנשים החשובים בחייו שהשפיעו ועיצבו את מי שהוא. כל מי שמבורך ע"י ניגש ומדביק חלק מהפאזל עד שמתבהרת התמונה השלמה-היא הבן שלך,תוצר של כל האנשים המבורכים. אני יודעת שזה לא קל להכנה (וגם עולה כסף) אבל נראה לי שזה יכול להיות נחמד אם זה מתאים לאופי של הבן שלך. אין לי עוד רעיונות...נכון לעכשיו.

למעלה