לא מצליח לעשות MOUNT ל EXCH

papilon7

New member
../images/Emo101.gif לא מצליח לעשות MOUNT ל EXCH

שלום לכולם אחרי שעשיתי REPAIR ל EXCHANGE ע"י ESEUTIL /P וקיבלתי הודעה על כך שתיקון בסיס הנתונים הושלם בהצלחה, אני לא מצליח לעשות MOUNT מקבל את ההודעה C1041724 ומבקשת לעשות RESTART K ל INFORMATION STORE ול EXCHANGE SYSTEM MANAGER שגם אותם אותם עשיתי אך ללא הועיל, אודה מאוד לעזרה, טבעתי בכמה עשרות מאמרים של מייקרוסופט שלא פתרו לי את הבעייה. תודה מראש ןחג משובח לכולם

מיצו

New member
חבל

שאתה לא נותן פרטים נוספים כמו למשל מהי גירסת ה- EX שלך, ולמה נאלצת לבצע REPAIR מלכתחילה. בכל מקרה, למה שלא תנסה למחוק את הלוגים וקובץ ה- CHK שיש לך בתיקיית ה- STORAGE GROUP, בד"כ ה- MDBDATA? כמובן שלפני שאתה עושה את זה אתה מגבה אותם או לפחות מזיז אותם לתיקייה אחרת.

papilon7

New member
תודה רבה, קבצי הלוג הם אלה שהפריעו

בלעדיהם לא היה צורך לעשות MOUNT ידנית, נעשה אוטומטית לאחר הרצת ה SERVICES של ה EXCHANGE. חג משובח לכולם

ezaton

New member
מחיקת הלוגים יכולה

או עלולה לגרום לאובדן נתונים ב DB של ה- Exchange, ולגרום למצב שבו תצטרך לתקן אותו שוב בקרוב... אתה פשוט עלול להגיע למצב לא קונסיסטנטי ב- DB.

באמת נוצר מצב מוזר של מיילים

מסוימים שלמרות שאני יודע שיש בהם קבצים, הם כאילו ללא, אין לי בעיה להחזיר את הקבצים, רק העברתי אותם ספרייה עכשיו קראתי שמומלץ מאוד אחרי repair לעשות גם DEFRAG ואת זה , לא ניתן לעשות כשה EXCHANGE למעלה, בגלל זה שאלתי האם אתם מחוברים מהבית ב VPN כי לא בא לי להתעכב עוד בעבודה בגלל דברים כאלה ואחרים. נראה לי שה NETSKY הפילה את ה EXCHANGE אבל אר\חרי ה DEFRAGE אהיה חכם יותר חג שמח לכולם אבא של איתן ולהב (PAPILON7 מהעבודה)

ezaton

New member
תלוי באופן בו הגדרת את זה

אתה יכול לעשות defrag ל mail store יחיד בתוך DB, בכל זמן נתון, ולהשאיר את חבריו (שאר ה- mail stores) למעלה. אם יש לך SBS או Exchange Std, אזי יש לך mail-store יחיד לשחק איתו, אבל אם יש לך את ה- enterprise, אז יש לך עד שישה, וכדאי להשתמש בעד חמישה בתוך אותו DB. אני מקווה שלא בילבלתי לגמרי את המונחים. שיחקתי בזה כבד (יחסית) לפני לא מעט זמן...

לצערי אכן יש לי SBS, כך שאני לא

יכול לעשות DEFRAGE ללא הורדת כל ה EXCHANGE (אשמח לדעת אם דרך שכן) וה NETSKEY היא תולעת. שבוע משובח אבא של איתן ולהב

למעלה