יעוץ מהיר!!!!!!!!!!!!!!!!!

גון בי

New member
../images/Emo101.gifיעוץ מהיר!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי בעייה קיבלתי חוברת למצלמה שלי (740C) באנגלית על דיסק +חוברת לשימוש מזורז (בשחור לבן ) ובעיברית ולא כולל בכלל.. השאלה שלי היא האם גם אתם (בעלי אותה המצלמה) קיבלתם אותה חוברת או עוד חוברת נוספת. ענו לי זה חשוב!!! (ההודעה השלישית שלי שאני משאיר ולא עונים באותו נושא)

גון בי

New member
הלחץ הוא בגלל שאני שקלתי להחזיר

אותה,בכול אופן תודה על התשובות.

חוברות בעברית (עם תרגום שלא תמיד

חופף למקור באנגלית) ראיתי אצל סוני ומינולטה.הוצאה מקומית. במצלמות אולימפוס מגיעים שלושה 'מדריכים' - כולם באנגלית:ספר המצלמה - על סידי,זהו בדרך כלל המקור הכי מורחב,ומומלץ להדפיס,ולשבת עם מילון ולתרגם מילים קשות ולרשום את הפירוש שלהן בעברית בקטן,מעל המלה באנגלית. כך מתקבל ספר מצלמה מורחב,עם תרגום לעברית. ספרון אנגלית - ואם הם נדיבים - אז כולו שפה אחת - ולא חמש יחד, עדיין מקוצר ומכיל רק אופציות חלקיות. דף - מדריך מהיר - עוד יותר מקוצר - לדעתי מיועד לשים בתיק המצלמה - לתזכורת. מצד שני - באתר של יוגנד-יש קישור למדריכים של מצלמות אולימפוס - ייתכן ויש כמה בעברית - אומנם דגמים אחרים - אך המימשק דומה בכולן.

DOOM123

New member
אף אחד לא דפק אותך ...

יש רק הסבר מהיר בעברית והשאר באנגלית ... אין לך מה לפחד מהאנגלית בחוברת - יש שם הסברים פשוטים, בד"כ עם תמונות, ואפשר ללמוד מזה הרבה . אם אתה לא מבין אתה תמיד יכול לשאול ... למה אתה רוצה להחזיר אותה ?

למעלה