חרוז באף...

talia 2

New member
הגננת אמרה ...

שהילד אמר לה זאת וכך היא ידעה. עליי לציין שלמרות הכעס שלי על המקרה,הגננת מאוד מקצועית ואחראית. קשה להאשים זוג עיניים האחראי על כ"כ הרבה ילדים. זה יכול היה לקרות גם אם אני הייתי איתו בפארק או בכל מקום אחר.

רגע לפני או רגע אחרי

הייתי רק מטפלת בקיבוץ, בת עשרים ואחת, דקה וחצי אחרי צבא, הלכתי עם הילדים לטיול, ואחד מהם [היום אחרי צבא] דחף זרע של אלמוגן [כזה אדום יפהפה]לאף, רק כי רצה לראות איך זה באף לדבריו. הזעקתי את אביו, האב נסע איתו מייד למיון, והוציאו לו את הזרע תוך דקות. תוך שעה הוא היה חזרה בגן, ומצא שם מטפלת אחת היסטרית לגמרי, אשמה ומסכנה....... הוא, האב, הרגיע אותי וקיבל את שלל התנצלויותי, אמר שזה מאפיין את הגיל [סוף שנתיים תחילת שלוש], ושלא אפסיק לטייל איתם בגלל זה, רק אזהר יותר. אני כבר אחרי עשרים שנה כמעט, ועדיין חוששת מאוד מאוד שזה יקרה. ואכן, לפני שנתיים זה קרה בצהרון בגן שלי, ילד אחד הכניס לאפו עין זזה מפלסטיק, ואפילו לא עין קטנה.למעשה, כשהראו לי אותה למחרת לא הבנתי איך דבר כזה יכול להכנס לנחיר של ילד, לשלי היא לא הייתה מצליחה..... שוב, בנות הצהרון התקשרו מייד להורים, לקחו אותו למיון והעין הוצאה מייד. ההורים הסבירו לנו, שבמיון לא מחכים עם דבר כזה, כי ישנה סכנה שהגוף הזר יחדור לקנה עם משיכה לא זהירה של האף.... טוב עשתה הגננת שהתקשרה אליך מייד. לגבי הנסיונות שלה לא לקחת אחריות,קצת חבל לי, אבל מי שצריך לבדוק למה זה אלה ההורים, ולבדוק זאת היטב. טוב שהכל נגמר בשלום.

ב נ ה

New member
../images/Emo5.gif קרה גם אצלי בגן השנה

ילד הכניס חרוז קטן לאפו( מצמיד של בנות שהתפרק) במהלך המפגש,התמזל המזל ואפצ'י הוציא אותו החוצה.הייתי כבר בדרך ללחצן המצוקה.... זכור לי גם מקרה לפני שנים בגן חובה סמוך בו ילד הכניס לחברו חרוז קטנטן לאוזן. רק בריאות

שלום בנוצ'קה..... יש לי סיפור אמיתי

בגן בקיבוץ במבואות ירושלים ילדה אחת הייתה נורא מנוזלת. המטפלות לא יכלו להתקרב אליה, כי הריח [סליחה על הפירוט] היה נורא ואיום. הילדה התחילה לקבל אנטיביוטיקה, נגד דלקת וכלום לא עזר..... והנה הגיע יום, ומאפה של הילדה יצא משהו ארוך דקיק וירקרק שלא ענה לשם נזלת בשום צורה שהיא. התברר שהיא הכניסה לאפה פינוס, או פיניונס [תלוי במוצא העירוני], או פשוט זרע של אורן, וזה, צימח שורשים ועלה....... הסיפור אמיתי, הילדה כבר אמא.

dana015

New member
יו...ואני מכירה סיפור מאוד דומה../images/Emo2.gif

רק שהבת של חברה שלי הסתובבה כשבועיים עם סירחון אדיר מהאף, לא הצליחו למצוא מה הסיבה, עד שהרופא משך משם חתיכה קטנטנה של ספוג (שבו רחצו את הילדה עם סבון) שהרקיב...

ב נ ה

New member
|די אני בשוק מהסיפורים../images/Emo12.gif

וכבר חשבתי איזה ריח מסריח יכל להיות לנזלת
הנבטה באף עוד לא ניסינו בגן ודווקא הקמנו בגן בשבוע שעבר עם ההוריםגינה לימודית לתפארת,פרחים שתילי ירקות פקעות ובצלים,לא שחכנו להנביט שעועית חומוס ופול(רק הפול המסכן עמד לו בצד...ומסרב עדיין לנבוט)אבל להנביט האף למרות היצירתיות מודה מודה על זה לא חשבתי. (תפוז סרב לשבץ לי את האייקונים במקום הנכון)

כדית

New member
|ש קראתי בעיתון מקרה מאד דומה

אבל ילד בגן שחברתו לגן הכניסה לו שבלול לצד אחד של האף{נחיר אחד}.ואז כשהגיע הביתה הילד אמר לאביו "יש לי שבלול באף"האבא חשב שהוא צוחק,ואחרי שהמשיך לנדנד לקח אותו לבית חולים ששם הוציאו את השבלול.איזה מקרים יש ממש מפחיד עם הילדים.במיוחד בגן שאנחנו ההורים לא יודעים מה קורה איתם.

אמץ

New member
היה גם המקרה עם המשרוקית

הגיע ילד לחדר מיון עם נשימה שורקת ובסוף מצאו לו משרוקית בקנה.

כדית

New member
נכון ראיתי את הכתבה הזו אבל מה

שכתבתי היה כתוב בעיתון לא ראיתם?

עשיתי את זה לעצמי בגיל 3 ../images/Emo163.gif

ביום שישי לפנות ערב...אמרתי לאמא שלי שהאף שורק לי
לקח לה זמן "להאמין" לי...היא באמת שמעה את האף שלי שורק
לקחה אותי לרופא ילדים{בשישי בערב} ואחרי שהרופא נתן לה כדור הרגעה
הוא התפנה לטפל בי. הכניס את הפינצטה הארוכה הזאת, ושלף את החרוז
שנים היו צוחקים עלי במשפחה ועל האף השורק שלי

למעלה