חצוצרות

../images/Emo101.gifחצוצרות

שלום לכולן אחרי שנה של נסיונות ו2 הזרעות מסתבר שהחצוצרות שלי לא מחצצרות שבוע שעבר עברתי צילום רחם ביום השביעי של המחזור והתברר ששתי החצוצרות שלי סתומות ולא הצליחו לפתוח אותן הגניקולוג שלי אמר שיפנה אותי לIVF (ברגע שיחזור ממילואים) אבל אני לא כל כך שלמה עם מה שקורה. אין עוד בדיקות שאפשר לעשות, מה בעצם הפרוצדורה להפריה?!.... אנא עזרו לי להבין מה בעצם קורה פה, מה בכלל אני צריכה לעשות, לבדוק, לחשוב נ.ב.

יועל

New member
הפריה

תגידי תודה שהרופא שלך הפנה אותך להפריות! זה הטיפול היחידי שיוכל לעזור לך ללדת בסופו של תהליך. תמצאי לך רופא טוב תאזרי הרבה כוחות נפשיים אל תחשבי יותר מדי תתחילי כמה שיותר מוקדם כי זה יכול לקחת קצת זמן או לחילופין לתת לך הריון מהיר הלוואי. מאחלת לך בהצלחה תהיי חזקה.

שושא

New member
גם לי

במקרה כזה אין וחבל על הזמן בהזרעות וכל הכבוד לרופא שלך שהחליט להעביר אותך רק תדאגי שזה יעשה כמה שיותר מהר אותי סחבו 8 חודשים של נסיונות שווא שבחודש השנ י לטיפולים היה כבר צילום רחם וראו את הבעיה וסתם דחו וסחבו אות י ללא כל תוצאה .. ולעודד אותך אני לקראת נסיון שני ב IVF כאשר בטיפול הראשוןהיה הריון כימי. בהצלחה ותזכרי שלמען האושר הזה צריך לעשות הכל

Otisco 12

New member
../images/Emo124.gifחצוצרות

אני קראתי שאפשר לצנטר חצוצרות חסומות, אבל יש פה מומחיות שיכולות לתת חוות דעת יותר טובה משלי (אולי אפילו מנסיון אישי). בכל מיקרה בהצלחה בהמשך הדרך, ואני מקווה שזה יעבוד אצלך מהר ושלא תצתרפי אלינו אלא לפורום הריון השכן.

כל ש...המצב אצלי דומה

עברתי לפרוסקופיה לפני שבוע בדיוק וגילו את אותו הדבר, מעבר לאנדומטריוזיס מטורף שהתפשט לי בחלל הבטן - החצוצרות סתומות. הרופא ממליץ לך ללכת על IVF

אופס ברח לי.... המשיכי לקרוא...

אז תלכי על זה ובגדול! אם הרופא היה חושב שניתן לפתוח לך את ההידבקויות בחצוצרות - אז הוא היה מפנ אותך לצינתור, אבל כנראה שיש הדבקות מסובכת ולא פשוטה, שלא נפתחה בצילום הרחם וכנראה שלא כדאי לנסות. זוהי ריקמה מאוד עדינה (חצוצרה) ולא תמיד כדאי לנסות. אם תרצי עוד מידע שלחי לי מסר!!! ממני שוגה.

למעלה