חדש בפורום

2האור

New member
../images/Emo101.gifחדש בפורום

פעם ראשונה בפורום זה ומהתרשמות ראשונית לא שאני לא יודע (דפדפתי הרבה דפים אחורה לארכיון) ורוב הלקוחות מנסים לדעת יותר בחשמל ע"מ לתקן לבד לחסוך ע"ח חיים וזה אני פוגש ביום יום בעבודות לעומת זאת אם יש בעיית אינסטלציה למשל ישר מזמינים אינסטלטור ואני שואל במה אנו החשמלאים טועים אולי בזה שביזבזנו זמן וכסף על לימודים ורישיון או שיש המון חאפרים בחשמל ובעייה כזו צריך לעקור מהמקצוע וכולנו צריכים לעבוד על זה בכדי בכדי שהחשמלאים המיקצועיים באמת יוכלו להיתפרנס בכבוד העונג כולו שלי ללמוד גם מניסיונם של אחרים מכל מלמדי היסכלתי

asher40

New member
יישר כח!!!

הלוואי ואנו החשמלאים נוערך כראוי ,ולא יווצרו עלינו סטיגמות שלא במקומם.

מאגר

New member
2אור ואשר 40 לא רוצה להטיף מושר אבל

אילו החשמלאים היו מעריכים את עצמם נכונה ולא היו חיים מהשמצות אחד על השני ואילו היה ארגון של חשמלאים מוסך ובעל שיניים עם חוקי עכיפה כפי שזה נעשה במדינות מתוקנות ולא במדינות העולם השלישי גם הציבור יכול היה לכבד את בעלי המקצוע. אך לצערי לא כך הדבר וכל מה שניסיתי לעשות בעברי כקבלן חשמל וכקבלן שיפוצים הוא לארגן את הדברים אבל תמיד נתקלתי במחפשי ריב ומדון ובאנשים שהאינטרס האישי שלהם בלבד עמד לנגד עיניהם דוגמא יושב ראש אירגון החשמלאים במדינת ישראל שקורא לעצמו אירגון הוא אדם שרשיונו כחשמלאי נישלל ממנו כאשר עוד עכפו את החוק והקים אירגון של חפרים ומשחטים שחלקם בכלל אין להם רשיון חשמלאי אבל רשומים האירגון כחשמלאים ותנסה להתלונן על אחד מהם ותקבל איומי מפי בו ברגע או זמן קצר לאחר מכן אז איך אתה רוצה שיתנו כבוד למקצוע שלך שואל אתה למה אסטלטורים אז הסיבה היא אחרת אולי החשמל הייתה צריך להתעסק בדברים מסריחים אז הייתה מזמין חשמלאי וז האמת לאמיתה כי חשמל לומדים בבית הספר במקצועות הפיזיקה וכל אחד שחובש שיש לו השכלה כל שהיא מנמלית בחשמל הופך במדינתינו מומחה. וזה לא מתישכול זמ מעובדה בשטח של 42 שנה

מסכים עם מר מאגר, אבל...

בדרך כלל אני מסכים עם תשובתך, אלא שכתיבתך רוויה בשגיאות סופר עד שלעיתים יש להשקיע קריאה חוזרת על מנת להבין למה התכוונת, כמו בטקסט שלעיל. כדאי לקרוא את הטקסט לפני שמשדרים. אין כאן ביקורת. אדרבא, אני מוצא את תגובותיך מעניינות ומפרות.

רשר

Well-known member
מנהל
ברך הבא לפורום

הבעיה קימת בכל העולם (חוץ מכפרים מבודדים בנפאל), אין לה תשובה ראויה, גם ב BBC מדי פעם מסבירים שצריך חשמלאי ומראים נגר מרכיב גופי תאורה. בארץ אני מכיר רק נגר אחד שיש לו רשיון חשמלאי מוסמך, אבל כולם מרכיבים תאורה בארונות, או שקע בגב ארון. זה חלק משגרת חייו של חשמלאי לחפור בנבכי בית ולגלות מה החוט הדו גידי הגמיש עושה בתוך צנרת החשמל, זוכרים את הלוח הזה? מאותה הדירה הוציאו כ 50 מטר חוט אדום 0.2 שטייל בתוך הצנרת (כנראה לרמקולים). רן

למעלה