הצילו - גסטון!

סיון01

New member
../images/Emo101.gif הצילו - גסטון!

"אם חשבת שהדקא הקצר כואב, חכי שתראי מה זה גסטון" אמר הרופא ושפשף ידיו בהנאה...
אז הזריקה הראשונה, 2 אמפ', לא כאבה, אבל קצת אחרי התחלתי להרגיש כאילו התכווצות שרירים ברגל. כל הרגל. יש למישהי עיצה מה עושים? אה, ולדעתי כדאי שכל רופא יתנסה בזריקות האלו לפחות פעם אחת, שירגישו איך זה!

בפורום תרומת ביצית היה שרשור עם

טיפים להזרקת גסטון, לא מצלחה להביא את הקישור אבל זה נמצא שם בטאגליין. בהצלחה

[-אה ויש עוד כמה התנסויות "מענינות"

שהייתי רוצה שרופאים יעברו - ממש חוויות.

../images/Emo101.gif הגיעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בפורום השכן ("תרומת ביציות") בוצע שירשור שנוגע בידוק לנושא של הזרקת גסטון.
בנוסף אני מזריק לפיפלת שלי כבר חודש אז אני מצרף טיפים משלי. בהצלחה אגב, עדיף לך שבעליך ילמד לבצע את זה. זה יעשה את החיים הרבה יותר קלים עבוריך

אשת מים

New member
יש לי כמה המלצות

1.הגסטון הוא חומר שומני לכן בהזרקה הוא כואב . נסי לחמם את האמפולה בזמן ההמתנה לאחות בין הידיים . או אפילו בחזיה (שם הטמפרטורה חמה מאוד)בלי צחוק . ברגע שהוא חם הוא פחות שומני . 2.אחרי ההזרקה עסי את המקום . ממש מסז'מפנק למקום למשך מספר דקות . 3.ישנן בסופרפארם כריות חימום למיקרוגל . צייני בפני הרוקחת את המטרה . את מניחה אותה במקום ההזרקה אחרי ההזרקה. (זהירות!!! עטפי במגבת !)כוויה במקום אינה נעימה . זהו אני חושבת . בהצלחה בטיפול . וכמוך גם אני מוכנה לראות כמה רופאים חווים למשל :צילום רחם,היסטרוסקופיה ,כמה הרדמות קטנות וכו'.

I N K A

New member
חימום האמפולה וקרח על מקום ההזרקה

חייב לחמם את האמפולה השומנית המרגיזה הזאת, ושימי קרח לפני ההזרקה על מקום ההזרקה זה ירגיע אותו. ברוכה הבאה למועדון הגסטון

אשת מים

New member
מוסיפה ..

מצטרפת להמלצתו של "מלח של פלפל" . כדאי מאוד שבעלך ילמד להזריק . תחסכו המון זמן,תוכלו להזריק מתי שבא לכם בלי להיות תלותיים בשעות של האחיות. זוהי לא טכניקה קשה . המלצותו של "מלח של פלפל"בנושא הקרח נראית נהדרת . הרדמה מקומית של המקום בזמן ההזרקה . את שאר ההמלצות שלי בוודאי רשמתי באותה שעה אז יתכן שבאמת הן חוזרות .

לויהי

New member
גסטון, שומניות וצרות ...

אחרי כל-כך הרבה עצות טובות אין הרבה מה להוסיף. הגסטון הוא חומר שומני מאוד. לא מעניין אותו אם שמנה זה יפה או לא. העניין שלו הוא ששומני זה כואב. וברצינות: לחומר שומני מספר מאפיינים שגורמים לנו לא לאהוב אותו. בגלל הצמיגות הוא לא קל וזורם בהזרקה. כחומר בעל צמיגות גבוהה הוא בעל איכויות ספיגה נמוכות (בהשוואה לחומרים אחרים למשל: גונל). ספיגת החומר או למעשה, אי-ספיגתו היא שיוצרת גושים. מסיבה זו הזרקתו היא לשריר גדול יחסית. ההקרנה שיש לך לרגל היא תוצר של חומציות השריר לו הוזרק הגסטון. כאמור קשה להוסיף על כל העצות הטובות שקיבלת ("הרדמה" של הישבן; הזרקה איטית; משחה ועוד). אבל בכל זאת תרומה קטנה: רצוי לשכב משוחררת ככל האפשר, לא לחשוב על הזריקה, להרפות את שרירי הרגל, והכי חשוב להשאר רפויים מרגע הדקירה ועד שהמחט עזבה את הגוף. אפילו רצוי לקפל את הרגל בצד שבו מזריקים לך ולהניח את רגל זו על הרגל השניה בשיכול כדי להקשות על על גרימה של מתיחה בלתי-רצונית בזמן ההזרקה. "עשיית" שריר או הקשחתו ומתיחתו יגרמו לחומר להתרכז ברקמת השומן שסביב לשריר ולא בתוך סיבי השריר עצמו. העיסוי שהומלץ לך מכוון בדיוק להחדרת החומר והשארתו בתוך השריר על הסיבים שבו. כמובן שהזרקה על ידי בן-זוג/חברים/משפחה וכו' מאפשרת יתר נוחות בהשוואה למרפאות למניהן. לסיכום השדגהגסטון ממש לא נורא ואם עברת את הדקא תעברי גם את הגסטון בלי להרגיש. חוצמזה, קטן קטן עלינו ביחס למטרה.

מריםXX

New member
יש מה לעשות עם גסטון!

מסאז' ארוווך וכואב מאד אחרי ההזרקה. באמת. בקשי ממישהו (כי את לא תוכלי לבד) שיעסה אותך היטב. יש גולה קטנה שאחרי כמה דקות טובות (לא פחות משלוש!!! של עיסוי מסיבי!!!) תתמסמס. אפשר להפסיק עם המסאז' רק אחרי שהיא כבר לא מורגשת. זה כואב יותר מהזריקה, אבל הרבה פחות מהכאבים שהגסטון עושה אם לא ממסז'ים כמו שצריך. הסבל מהגסטון נעשה פשוט זניח בשיטה הזאת.

sab sab

New member
תלוי בגודל התוסיק../images/Emo3.gif אצלי גסטון כלל

לא מורגש.....

מריםXX

New member
הו לא, זה תלוי בגודל המחט! ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

יגעת ומצאת - תאמין. ותאמינו לי - מאד מאד כדאי כאן היגע. אני הזרקתי גסטון כמה וכמה שבועות טובים, ללא גושים ונפיחויות (טוב, כמעט) - והכלבגלל המסאז'. ותאמינו לי שמיסז'ו אותי עד שכמעט בכיתי מהכאב. אז יאללה, ללוש!

מריםXX

New member
ואם לא הספיק - שיר הלל לגסטון.

אחרי ההתנסות הזאת, הודעתי חגיגית לרופא שלי שלנרות ולג'יפה אני לא חוזרת. נו, שכנעתי אתכן?

סיון01

New member
מה עם "גסטון לטווח רחוק" או קרינון?

קודם כל, תודה לכל העונים והעונות
. ברור שהבנזוג מזריק, כי למה שרק אני אהנה?
בקישור של "תרומת ביציות" מזכירים "גסטון לטווח רחוק", שמזריקים כל 5 ימים או משהו כזה. מישהו (תודה, מלח) או מישהי מכירים? ולמה לא מציעים לנו קרינון? אמנם יקר אבל אולי שווה - יש למישהי התנסות ויכולה להשוות? תודה!

יש לי נסיון עם הקרינון../images/Emo141.gif

ואין בכלל למה להשוות אותו הוא פשוט מעולה זה מגיע מוכן גיי'ל בתוך מוליך(כמו טמפון) מחדירים אותו לואגינה לא צריך לאחר מכן לשכב ואין נזילות .רק שהוא יותר יקר למבוטחות של מכבי יש השתתפות של 50% כך שזה עולה אחרי ההנחה 124 שקל על 15 מוליכים. מבחינת ההפקת שלו היה בסדר גמור הרמות הורמונים עלו כמצופה. ב
ה
צ
ל
ח
ה

למעלה