דחוף

הצועני 1

New member
../images/Emo101.gif דחוף

לא נעים לי לומר אבל אני תקוע בלימודים , יש לי מורה שכל פגישה איתה זה קרקס אימיים בקיצור אנשים טובים דרושה לי עזרה אני זקוק למאמר (בעברית) שמדבר על טיפול רפלקסולוגי בכאבי ראש ומגרנות לסטאז' תודה לעוזרים

מקוםבלב

New member
שלום לך צועני,

איזה שנה אתה?כחלק מהלמידה וההבנה הכוללנית של מיגרנה וכאב ראש יש צורך להבין את ההיבט הפיזי וההיבט הנפשי של מצבים אלו. לאחר שתלמד אותם ותבין ,תוכל לחבר בין מה שלמדת לבין האדם שעומד מולך והסיבות שהוא בחר לחוות מיגרנה ותוכל לטפל. כפי שכבר ציינתי בעבר לאנשים אחרים שרצו תשובות מוכנות, החוכמה היא לדעת לאסוף נתונים המתאימים לך כמטפל ולעשות איתם את התמהיל הרצוי לך.הדרך הזו היא זאת שמובילה אותך לבחור להיות מטפל טכני או מטפל שעובד מהלב. צא לדרך ולמד ,רק כך תגיע להיות מטפל אמיתי. מקווה שלא הרגזתי אותך יותר מידי. אם תרצה שאלות יותר ספציפיות אשמח לענות לך.

מקווה שזה עוזר

לא מצאתי בעברית, אבל נראה לי שהקישור "מחקרים" הוא בדיוק מה שחיפשת. אם בכל זאת מתאים לך עוד אנגלית, נסה להקליד reflexology migraine בגוגל - יש שם הרבה תוצאות. בכל אופן בהצלחה, ואם המורה לא מספקת את צרכיך אולי כדאי לחפש אחת שכן!

פנינית23

New member
מדהים!

אני בדיוק עובדת עם מטופלת על מיגרנות.... נכנסתי לפורום להתייעץ איתכם, וראיתי שהקדימו אותי בנושא המגרנות. המאמר שב"אמא אדמה" מעולה. ממש מוסיף, ומסדר. אבל יש לי עוד שאלה... אנחנו המטפלים ההוליסטים מאמינים שיש חיבור בין גוף לנפש. איך הייתם מחברים את המגרנה לנפש? המטופלת שלי, בשנות הארבעים לחייה, מספרת שגם אמה סבלה ממגרנות בשנות הארבעים לחייה. והמיגרנות חלפו לה, שהווסת כבר לא הופיעה. לגבי הווסת שלה, היא מספרת, שהיא לא סדירה, והיא מגמגמת כבר שנתיים. מה אתם אומרים? יותר מאשמח לקרוא אותכם.... פנינית

מקוםבלב

New member
שלום פנינית

מה שמתחבר לי בסיפור שלך הוא קודם כל המורשת שהאמא העבירה לבת לגבי נשיות. הרבה פעמים דפוסי התנהגות עוברים מדור לדור. עצם זה שהן מחברות את זה למחזור יכול להעיד על איזו שהיא בעיה בחיבור לאימהות, נשיות, זוגיות וכו'. תנסי לקשר את זה לרקע שיש לך עליהן ולראות למה הבת היתה צריכה להמשיך את המורשת ואיך אפשר לעזור לה לנתק את השרשרת כדי שהיא לא תעביר את זה הלאה. שיהיה בהצלחה

פנינית23

New member
תודה!

היא באמת מספרת על טיפולי פוריות למינהם, וסבל עז בזמן ולפני הווסת ורצון עז להספקת המחזור. מה שניראה לי מוזר, כי הרבה נשים מספרות על הרצון שהמחזור ישאר, ואפילו עושים דברים בשביל שהישאר. זה באמת מתחבר לי העיניין של הנשיות והאמהות. אני רק לא יודעת איך לפתוח את זה איתה. בכל אופן זה נושא די רגיש, וגם היא עצמה יחסית קרירה... באה לטיפול פיזי (של מגע) בלבד.... אני מקווה שהזמן יעשה את שלו. תודה רבה! פנינית

למעלה