בבקשה!

munahila

New member
../images/Emo101.gif בבקשה!

אני מעוניין לכתוב הקדשה למדריכה שלי על יצירה קטנה שהכנתי עבורה(מעין חמסה מיוחדת).ההקדשה אמורה להיות פסוק מהתנ"ך,תהילים למשל, שיתאר אותה כאדם חכם,כאישה רבת אשכולות וכ"ו.הציעו לי לכתוב את "אשת חיל מי ימצא...", אך ההקשר לא נראה לי כיון שהוא לא מדוייק ונוטה יותר לאשת איש,ערת בית(תקנו אותי אם אני טועה...) אודה לכם על העזרה,מקווה שהבנתם את כוונתי... תודה למשיבים!

matanpt

New member
רעיונות, הצעות, ועוד

אם תרצה לתת לנו את שמה הפרטי של המדריכה, אשתדל לכתוב לה אקרוסיטיכון עם חרוזים. בכל אופן הנה שלל עצות שהשתמשתי בעצמי: "רבות בנות עשו חייל - ואת עלית על כולנה". "גדולה החכמה וגדולה ממנה הדעת והתבונה" (שמות רבא, פרשה מ"א) והציטוט האהוב עלי: "רבי יהודה אומר בלב שהלב הוא מבין דעת; מפני מה ניתנה חוכמה בלב? לפי שכל האברים תלויים בלב; חוכמה נתונה בלב שנתונה באמצע האדם; הלב נתון ביד הקב"ה". (ילקוט שמעוני, משלי, תתקכ"ט). ואם כל זה לא עזר, אז יש אתרים כמו: "ענת וחברים" ו"זולו" שיש בהם המון רעיונות מקוריים ויפים, בהצלחה.

כל הכבוד על הכישורים..

המתנתי מהבוקר היתה לי ההרשה שאת תתני את התשובות היפות בברכה

matanpt

New member
בני, אני מסמיקה...../images/Emo9.gif

תודה, אבל אני באמת נעזרת בהרבה אנשים בעבודות המחקר, ולכן אני עורכת מחקר שלם בנושא: מה להקדיש לכל אחד ואחת. לדעתי להעריך אדם זה חשוב מאד. אני נעזרת בספר: "אוצר האגדה", עם הפניה למדרשים.

הצעה נוספת לרעיונותיך המוצלחים

מצאתי בכתובת המצ"ב. פסוק מהתפילה שניתן לכתבו בשתי צורות כפי שכתוב באמצע ותחתית העמוד שבאתר. בהצלחה.

matanpt

New member
רחל, זה מקסים../images/Emo51.gif

לא הכרתי, ותודה על החידוש.

munahila

New member
../images/Emo20.gif|תודה רבה לכל המשיבים../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

למעלה