בבקשה עזרה!!!

נעה קדם

New member
../images/Emo101.gif בבקשה עזרה!!!

אני צריכה להכין פליי ליסט של 10 שירים למחר (עבודה באוניברסיטה), השירים צריכים להיות קשורים לקונספט מסויים (למשל - התוכנית של לילך ברנע בגלגל"צ... או התוכנית של לימור דהאן ברדיו ת"א... או כל קונספט אחר...) חשבתי בכיוון של לילך ברנע כי בתוכנית הזאת יש שירים נעימים ומוכרים אבל אני לא ממש מבינה במוסיקה ואין לי רעיונות. יש לכם שירים בשלוף שאתם יכולים ככה לזרוק לי? אני חייבת שבין השירים יהיה קשר מסויים זאת אומרת שמהעבר ביניהם לא יהיה גרוע אלא עדין ונעים - ז"א למשל לשים שיר רוק כבד ומיד אחר כך בלדה שקטה לא ממש ישמע טוב... בבקשה, תזרקו לי עצם!

רונית 777

New member
מה הקונספט?

נעה יקרה. את צריכה להתחיל מקביעת הקונספט. 'לילך ברנע' זה לא קונספט. 'לימור דהאן' זה לא קונספט. קונספט זה רעיון שהולך מתחילתה ועד סופה של התוכנית. הקו המנחה. התוכן. הגרעין והמעטפת. הדבר שמאחד ומייחד את התוכנית. כשיהיה לך קונספט - לא תהייה לך בעיה למצוא שירים. לכי על "חורף", או "שקיעה" (אם את כל כך אוהבת את לילך ברנע), או "נשים" או "גברים" או "המלחמה/הקשר בין המינים" או "בין מציאות לחלום", או "תוך כדי תנועה" (מוסיקת גלגל"צ?) או אלף רעיונות אחרים.............. את אפילו יכולה לקחת את הקונספט "נשים משדרות" או "שידור נשי" או "נשים ברדיו" וכד' ואז לבחור מהשירים שהנשים שהזכרת אוהבות (בהנחה שאת יודעת מה הן אוהבות). תבחרי לך נושא, תחשבי מה עומד מאחריו והשירים יצוצו מעצמם (או שאנחנו נעזור לך). אבל בשום פנים ואופן אל תחשבי ש'לילך ברנע' זה קונספט! בהצלחה!

למעלה