אפי היקרה,

נוגי Nogi

New member
../images/Emo101.gifאפי היקרה,

במסגרת מאמצי להתחכם ולבשל מעדני גורמה (כמובן כדי להטיח את כישורי הבלתי נלאים במטבח בפניה של חמותי, אחרת מה? נפלתי על הפדחת?) נתקלתי במתכון שביקש ממני דברים כמעט מגונים. לא שיש לי בעיה עם דברים מגונים בד"כ, נהפוך הוא, אני שונאת דברים מגונים, אבל ביניהם היה משהו שכל הוויתי האוורירית, חיננית ושברירית התנגדה לו. (לוקחת אתנחתא דרמטית להגברת המתח. ושמה לב שאפ´חד לא ממש מתרשם, אז:) עוצו עיצה, איך למען כל הקדושים מטגנים חצי ביצה? ממני, בברכת "תזכו למזגנים נטולי חריוני יונים" (ברכה קדושה בעדה שלי), המודאגת מהשרון

jahnon

New member
פנית למקום הנכון

אז ככה במחקרים שערכתי גיליתי שהרבה אנשים נתקעים בדיוק פה. אז ככה קחי חנקן נוזלי בזהירת זה קר ומזגי זאת על הביצה. הביצה כמובן תקפא ואז יהיה לך קל לחתוך את הביצה לחצי להפשיר אותה ולטגן את החצי השני ולשמור את החצי השני לפעם הבאה. אפשרות שנייה היא לטגן את כל הביצה לחתוך לשניים חצי לאכול וחצי לשימושך. אפשרות שלישית,והגאונית מביניהם לפי דעתי, היא להכפיל את כל הכמויות ואז תוכלי לטגן ביצה שלמה. מקווה שעזרתי ג´חנון.

שרוניק

New member
כהרגלך ג´חנון, אתה אחד ויחיד

ונוגי היקרה, ברוכים הבאים לפורום
!!! (נעשיתי ועדת קבלה היום, אפי, מה דעתך? לא מגיע לי אייקון חביב ממך? אני גם משרשרת כראוי, אין כמוני !!!) לצערי אני לא בשלנית גדולה, והזדהיתי עמוקות עם בעייתך. אבל היות ויש לנו פה נסיון קודם עם חמותות (חמות ברבים), אני שואלת את עצמי: למה היא רוצה שתטגני חצי ביצה? שתחסכי? שרק בעלך יאכל ואת תצומי? ומתי יש לך יום הולדת? (אני פשוט לא רוצה תחרות על ה 1.8 , והנה שוב אזכרתי את יום הולדתי, בכזו קלילות....

jahnon

New member
שרוניק אל דאגה

ימי ההולדת מעודכנים בשיטת כל הקודם זוכה וכל המרבה הרי זה משובח והמוסיף גורע.

נוגי Nogi

New member
כל עוד לא אוישה משרת יו"ר וע´ קישוט

אני מסכימה לך. וחוצמזה אני ב- 21 לאוגוסט, לא תפסתי לך, אבל הכנסת אותי לבעיה. כי אם אני קונה ראשונה מתנה, ואת קונה שניה, ובהתחשב בטבע המין הנשי שאת תקני לי בול, על השקל, באותו תקציב שקניתי לך..(לוקחת אוויר) אז אני צריכה לקנות משהו ממש יקר כזה, כי אני לא אסכים שתעשי לי בושות ביומולדת שלי ותביאי משהו שהוא דרומה ממכונית מוסטנג קונברטיבל. קאפיש? אז מה אני מציעה? סבלנות, סבלנות, למה את קורצת לי? נכנס לך משהו לעין? הנה זה בא: אני מציעה לך דיל לא רגיל. בואי נסכם שביום ההולדת שלך אני בחו"ל, וביום ההולדת שלי את בדיוק חופפת. דיל? לא תמצאי מחיר כזה, תאמיני לי. ברגשי הוקרה בלווית מוחמצים של סאביח, הנאשמת מאוגוסט

kick1

New member
חמותות

לא מבין בביצים ובטח שלא בחצאי בצים אבל רבים של חמות זה חמיות. כמו רבים של אחות זה אחיות בתקווה לביצת עין מטוגנת לשלמות

kick1

New member
חמותות

לא מבין בביצים ובטח שלא בחצאי בצים אבל רבים של חמות זה חמיות. כמו רבים של אחות זה אחיות בתקווה לביצת עין מטוגנת לשלמות

נוגי Nogi

New member
דון ג´חנון

באמת, אני מלאת רגשי כבוד, אבל בעיקר מלאת פליאה על התגובה של ניסים מהמכולת כשביקשתי שני ליטר חנקן נוזלי. אבל זו אנקדוטה לערב יום שישי של ויכוחים על פוליטיקה ו"חיינו לאן". עצתך הכה מעשית נלקחה בחשבון, והיא נשקלת בעודנו מדברים בוועדה. לא הייתי עוצרת את נשמתי עד להחלטה. או כמו שאומרים בסרטים: "דונט קול אס, ווי וויל נוט קול יו טו" או משהו כזה (מועדת בלועזית) מקווה שאוכל לעזור לך באותה יעילות כשאתה תתקל בבעיה (מצליבה אצבעות מאחורי הגב). תהיה טוב, אני הולכת עכשיו, ואתה תצטער נורא. מה, לא? אפילו לא טיפי טיפי? הנעלבת מהמעבדה לזיקוק עוגות חנק

Dor K

New member
תראי מה אני עושה בשבילך...

לקחתי את כ-ל מה שאני צריך לעשות עכשיו, העפתי הצידה, וכעת אסביר לך בפירוט, מה צריך לעשות. קודם כל, תרגעי. לנשום עמוק. עכשיו קחי מחבת (לא חשוב מאיזו עדה), ביצה (אפשר גם 2), מעט שמן (לא תינוקות! לא זה! השני.. כן, זה הצהוב), מזלג, מלח, וכוס (לא זה! איזה ראש מלוכלך יש לך! תוציאי את היד מייד!
). ובכן, נעבור להכנה. דבר ראשון, קחי המחבת, שימי בו מעת שמן, הניחי על הגז, הפעילי את הגז, ועברי לשלב הבא... תפסי ביצה אחת בידייך, וקרביה אל הכוס. במכת קרטה אחת קטנה ומדוייקת, תני מכה באמצעה של הביצה, עם הדופן של הכוס. עכשיו, לא להתלהב יותר מדי, זאת אמורה להיות מכה קטנה, אך איכותית, שתביא לשבר סורי אפריקני מדוייק להפליא באמצעה של הביצה. שימוש בכוח מופרז, עלול להביא למשבר קואליציוני עמוק, ואת, כן את, תצטרחי להתמודד עם האימה שב:להוציא חתיכת קליפה מן העיסה הבייצתית
(מוזיקת דימדומים). ובכן, במקרה ואכן הצלחת ליצור את השבר במידה נכונה, תפסי את הביצה בשני צדדי השבר, וב-ע-ד-י-נ-ו-ת שאין כדוגמתה, פיתחי את שני החלקים, ושיפכי את התכולה אל תוך הכוס, שהכנו מראש. אנחנו מתקרבים אל תשלב הקריטי... תיפסי את המזלג (ביד הנוחה כמובן), ושקשקי כאילו אין מחר, את העיסה הצהובה שבתוך הכוס. (מיותר לציין, שאם העיסה אינה צהובה, עלייך להשליכה אל הבור). לאחר שהשמן נראה לך מספיק מבעבע ועצבני ודורש צומי דחוף, בפעולת הסחה השליכי את הכמות המספקת לך מתוך הכוס, אל המחבת המאיים להתפוצץ. כמובן, אם אנו רוצים חצי ביצה, אנו נשאיר חצי בכוס, כן? לקחי מעט מלח, ופזרי על העיסה הצהובה שהושלכה אל האש ללא רחמים, ופה! מגיע השלב הקריטי! איזה ביצה את רוצה?? יש עין, מקושקשת, רגילה, חצי עין חצי אוזן, מליוני סוגים. שלא נדבר על זה שניתן להוסיף על כל מה שעשינו עד כה, חומרים נוספים מן המקרר האימתני, דבר שיעשיר את הטעם, אך יקשה לך על החיים, אז בשלב זה נעזוב את זה. נלך על שלושת הסוגים המרכזיים:
לחביתת עין - יש לעשות את שלב א´ (ע"ע מכת קראטה), אך שפיכת תכולתה של הביצה תעשה
ישירות! אל המחבת השוררת. ואז את מחכה. את מוזמנת לקרוא ספר תוך כדי, ללכת לקולנוע, כל תעסוקה שתמצאי לך ב3 דקות, תהיה נפלאה. לאחר 3 דקות בול!, את לוקחת את המחבת, לוקחת צלחת, ובנוןשלנטיות מגלישה את הביצה לצלחת. סיימנו עם זאת. NEXT
לחביתה רגילה - כמובן, שיש לעשות את כל השלבים שפירטנו למעלה, ולשפוך את כל תכולת הכוס אל המחבת. שוב, המתיני עד לקבלת הצבע שנראה לך הכי אכיל (שחור לא נחשב
) ואז החליקי אותה לצלחת. מוכן. NEXT
השלישית והאחרונה שנעסוק בתוכניתינו להיום, תהיה המקושקשת. המקושקשת נעשית בדיוק! לפי הרגילה, אך, ברגע שהיא נכנסת למחבת, אל לך לעזוב אותה לשניה אחת! קשקשי לה את האמא עד שתהיה מוצאת חן בעינייך, ואל תתני לצעקותיה לבלבל אותך, כן? שאני לא אשמע שעשית לה הנחות. כמובן, כשהיא מוכנה, להעבירה לצלחת. מומלץ לאכול עם סלט (נלמד בתוכניתינו הבאה איך עושים), לחם, לגבינה משובחת ומסריחה. עד כאן להיום. חזרתי לעבודתי

נוגי Nogi

New member
אתה...אתה...

מה אני אעשה בך? מה? (נאנחת) מאיפה באת לי עם הנדיבות הזאת, והפונט המהמם, והקוקו והסראפן? כל חיי השוממים אני יושבת בחלון ומחכה ומחכה למי למי למי? לתואם בוקששתר, עם מצנפת גומיו מחודדת ומבט זדוני ומהפנט. אבל במקום, קיבלתי אותך. לא שזה רע. זה.. תראה..(מסתבכת) זה שונה. זהו. שונה. וחוצמזה יש לי במלאי גם: "תראה, זה לא כמו שזה נראה.." או לחילופין לימי החגים: "תראה, זו לא אני, זה דפנטלי אתה!" וגולת הכותרת, הלא היא: "הייתי ממשיכה לצאת איתך אבל הבאת אותי להחלטה קיומית על יעודי - אני הופכת לנזירה/לסבית" (בנות, גוונו כפי יכולתכן). איפה הייתי? אה! (מכה במצח) רציתי לתת לך הערה. בונה. בונה. חדל לחץ. אתה יודע מה? הערה וסמיילי במחברת, כי יש לי מצב רוח נפלא היום: כשאני שואלת שאלה קצרה קצרה, תשתדל נורא לכתוב תשובה כמו לגיל הרך - מילה לעמוד. ציינתי שאני מוגבלת? לא ציינתי? יופי. כי זה חסוי. מעבר לזה, רציתי להודות לך ולהדליק משואה זו.. (מציתה לעצמי ת´זקן) לזכר ימי התום, שבהם כשרצית חביתה היית מבקש מאמא. אמממ...אני חושבת שזה הכל.. אממ.. כן, מסתמן ככה. זמן לזוז. (מתניעה ת´מטאטא) **פוף**

שרלוטה

New member
פתרון כה פשוט

פני בסופר למחלקת הביצים הן מסודרות שם לפי מספרים: ביצה מס 1 = ביצה שלמה ביצה מס 2 = חצי ביצה ביצה מס 3 = רבע ביצה אז כדי לעזור ולתת לך עיצה כיצד לטגן חצי ביצה טגני ביצה אחת מספר שתיים ואם מספר שלוש הכפילי כפליים בהצלחה רבה בזו המשימה ונקווה שהתוצאה תהיה טעימה.
שרלוטה

שרלוטה

New member
חברים ! נוגי בשער של תפוז!

ההודעה של נוגי מופיעה בשער של תפוז! עשינו זאת, פעם שניה בתוך שבוע ! לחיי נוגי
לחיי פורומנו
לחיי אפי היקרה
ו....לחיי האהבה
(רק כי אפי אוהבת את זה
) שרלוטה

למעלה