אני בלחץ....

../images/Emo101.gif אני בלחץ....

בשעה טובה ומוצלחת ( ?!?!) חזרתי למעגל המעקבים וטיפולים. ביום חמישי אדע מתי מחזירים את המוקפאים. אבל... אני בלחץ כבר שבוע. עצבנית פחד, צועקת על כל שטות ונורא נורא לא רגועה. עד כדי כך שהיום, אישי שיחיה כבר אמר שאולי נדחה את ההחזרה לזמנים רגועים יותר. אז אני יודעת שיש סיכוי טוב יותר להריון בגוף ונפש רגועים, אבל לא מצליחה להירגע. אשמח להמלצות על כל מיני תכשירים ועלים שלא פוגעים בסיכויים ובעוברים. תודה מאי

זוליק

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

בעל צודק - רצוי שתהיי רגועה בזמן הטיפול ולא פקעת עצבים, שהרי ידוע שגוף ונפש הם אחד. אבל מה לעשות שהרגש וההגיון לא מסתדרים??? יש טיפות באך - רסקיו רמדי - זה טבעי ורוב הבנות כאן התנסו וטענו שזה עוזר פלאים. אפשר לשים ישר על הלשון 4 טיפות, או בכוס מים ולשתות. עוד דבר שיכול להועיל - עיסוי מרגיע לגוף (למשל עיסוי שוודי). אני עושה מדי פעם במהלך הטיפול וזה מרגיע מאוד. בהצלחה

נועם@בת

New member
הממממ... לא נראה ל שיהיה זמן רגוע

יותר, הרי המתח והלחץ זה בגלל ההחזרה. אגב, את מקבל פרוגינובה או אסטרוגן אחר? כי אם כן, את ישר יכולה להאשים את ההורמונים. ואם לא, את גם יכולה להאשים. מה ´כפת לך העיקר שלא תאשימי את עצמך
אני תמיד ממליצה על רסקיו רמדי, לי זה עושה פלאים. לא על כולן זה עובד, אבל לדעתי שווה לנסות. ואני בהחלט מצטרפת להמלצה על עיסוי טוב. עיסוי טוב יכול לפרוק מתחים ולהעלות את המוראל בכמה אוקטבות. תעצמי עיניים ותזכרי באותו יום מאושר בו קיבלת לראשונה את הבטא החיובית. או באותו יום בו ילדת, ותביני שאת בדרך לשם
כבר אמרתי לך שלבוגרות יואל יש כאן פרוטקציה, אז אל תשברי לי את המילה
בהצלחה
נועם

למעלה