איזה מזל...

t h u m p e r

New member
../images/Emo101.gif איזה מזל...

שלמישהו היה את הרעיון לפתוח פורום סקרים ושאלונים. אני באמת לא יודעת איך הפורום שלנו היה נראה בלעדיו
אזרחות או מתמטיקה?
משחק קופסא או משחק מחשב?
ים או בריכה?
שיח או פרח?
מדף או מגירה?
ללכת לישון או להתעורר?
ירח או שמש?
אילת או תל אביב?
מתי בפעם האחרונה הסתפרת?
ספרו על היום המאושר בחייכם...
שלושה דברים שהכי קרובים לשלמות:
גלידה או אבטיח?
יותר או פחות?
דף חלק או שורות? ונסיים בשאלה אופטימית:
לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפו ראשונה?
תהנו!

עונה^____^../images/Emo15.gif

אזרחות או מתמטיקה?מתמטיקה בגלל המורֵה
ככה לא זה ולא זה
משחק קופסא או משחק מחשב? קופסא ים או בריכה? גם וגם שיח או פרח? פרח מדף או מגירה? מגירה ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון ירח או שמש? ירח אילת או תל אביב? אילת מתי בפעם האחרונה הסתפרת? בגיל 5...חחח קצוות עשיתי בינואר אבל זה לא נחשב
ספרו על היום המאושר בחייכם: אין לי כוח שלושה דברים שהכי קרובים לשלמות: חחחחח אירית,אבינועם,מיכל
גלידה או אבטיח? גם וגם... יותר או פחות?יותר דף חלק או שורות?שורות ונסיים בשאלה אופטימית: לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפו ראשונה? לא שורפת מחברות...אבל אם כבר לשון-אחרי הבגרות...

כה עצוב ונורא.../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אזרחות או מתמטיקה?מתמטיקה משחק קופסא או משחק מחשב?קופסא- זה יותר חברתי, מחשב זה כזה....בודד ומנוכר. ים או בריכה?ים שיח או פרח?שיח מלא פרחים מדף או מגירה?מדף ללכת לישון או להתעורר?לישון ירח או שמש?ירח אילת או תל אביב?אילת מתי בפעם האחרונה הסתפרת?לפני חודשיים ספרו על היום המאושר בחייכם...:לוידעת... שלושה דברים שהכי קרובים לשלמות:סקס,סמים ויהודה הלוי. גלידה או אבטיח? אבטיח יותר או פחות?יותר דף חלק או שורות?חלק

Thestral

New member
"לא יודעת"../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

כאילו... היום שפגשתי בו את אודי לראשונה? דהההההה! אחותי, שנים שלא דיברנו

Thestral

New member
^_^../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

אזרחות או מתמטיקה? אזרחות
משחק קופסא או משחק מחשב? מחשב! פעם אהבתי משחקי קופסא אבל כיף לשחק אותם רק עם קבוצה של אנשים של 3 לפחות *בניגוד למשחקי מחשב* וחוצמזה, הילה מנצחת אותי בכולם
אבל אני ממש אוהב את שניהם בצורה שווה.
ים או בריכה?בריכה.
שיח או פרח?שיח. פחות דבורים, למרות שלפרחים יש פחות דברים מוזרים שיכולים להתחבר בתוכם
מדף או מגירה?מגירה.
ללכת לישון או להתעורר?להתעורר. זה יותר נחוץ
ירח או שמש?
אילת או תל אביב? אוי אילת.
מתי בפעם האחרונה הסתפרת? שנים. אני מאריך שיער!^_^
ספרו על היום המאושר בחייכם... זה היה יום בחופש הגדול באזריעלי הלכתי לי לתומי עם קבוצה של אנשים כשלפתע קפצה עלינו משוגעת בחולצה אדומה עם בלונים וכולם צעקו "הילה!"
[
,
]
שלושה דברים שהכי קרובים לשלמות: מיכל והחברה: עברי לידר עברי לידר עברי לידר!
אני מאידך אבחר במוזיקה
, לילה בת"א
, ו
ים
גלידה או אבטיח?
אבל עם צפתית, לא בולגרית כי הטע של הצפתית הוא מעודן יותר והוא מבליט את המתיקות של האבטיח ולא משתלט עליה כמו הבולגרית.
יותר או פחות?ממוצע.
דף חלק או שורות? שורות. ונסיים בשאלה אופטימית: לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפו ראשונה? שרפתי היסטוריה ואזרחות וגיאוגרפיה:X

Silly LoveSong

New member
שלי...

אזרחות או מתמטיקה? דפינטלי מתמטיקה... משחק קופסא או משחק מחשב? משחק מחשב. ים או בריכה? ים!!! שיח או פרח? פרח. מדף או מגירה? מדף. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון... ירח או שמש? ירח! אילת או תל אביב? דפינטלי אילת!!! מתי בפעם האחרונה הסתפרת? לפני הרבה זמן. ספרו על היום המאושר בחייכם... לא היה לי אחד כזה
שלושה דברים שהכי קרובים לשלמות: מישהו שאני מכירה, אלן, ג'ייסון. גלידה או אבטיח? אבטיח. יותר או פחות? יותר. דף חלק או שורות? שורות.

GothicAngel

New member
../images/Emo29.gif

אזרחות או מתמטיקה? ממממ.. מתמטיקקה משחק קופסא או משחק מחשב? מחשב ים או בריכה? בריכה שיח או פרח? פרח מדף או מגירה? מגירה ללכת לישון או להתעורר? לישוווווןןן ירח או שמש?
אילת או תל אביב? ת"א מתי בפעם האחרונה הסתפרת? תחילת פבואר ספרו על היום המאושר בחייכם... המממממ.. אולי מתי שקניתי את הגיטרה שלושה דברים שהכי קרובים לשלמות: לס פול סטנטרד, אנג'לינה ג'ולי, ורדבולXD גלידה או אבטיח? גלידה יותר או פחות? יותר דף חלק או שורות? שורות ונסיים בשאלה אופטימית: לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפו ראשונה? נזרוק.. נשרוף נה ריח מסריח

GothicAngel

New member
לס פטל אכן זה שלמות..../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

אבל יש לי הרגשה חזקה שהגיטרה החמשלית הראשונה שלי תהיה כנראה סטראט מקסיקנית- משו כמו בתמונה. או משו שדיי קרוב ללס פול, אפיפון. בעצם נראה כבר יש לי עוד חצי שנה

מלאכית16

New member
תהיה לך גיטרה..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

חמשלית
וואו...איפה קונים כאלו

inbal145

New member
אוי השלמות.../images/Emo99.gif

לס פול סופרים
אני בונה על איבנז בתור הראשונה, יש לי חלומות.

GothicAngel

New member
הממממממ.. דווקא איבנז?../images/Emo29.gif

זה נחמד בתור גיטרה לעשות בה פאור קורד, מצד שני גם האמר, אז עדיף לחסוך.. אני לא מתה ממש על הRG, אם כבר איבנז S

למעלה