שוק

../images/Emo100.gifשוק../images/Emo100.gif

בעקבות השאלות על השווקים המופיעות כאן, מעניין אותי לדעת האם באמת בשוק יותר זול. האם לא מרמים אתכם בסחורה. האם כדאי לנסוע עד לשוק. מה לגבי בגדים וצעצועים? אני אשמח לקבל המלצות על כל השווקים בארץ - מה כדאי לקנות שם, מתי כדאי להגיע, מה עושים בימי גשם? (האם מקורה) והאם באמת צריך לאהוד את בית"ר ירושלים כדי לנסוע לשוק מחנה יהודה?

דורי56

New member
שווקים../images/Emo100.gif../images/Emo97.gif

בעיר שלי יש פעם בשבוע שוק פתוח(כמןבן שיש גם שוק קבוע במקום סגור) ביום ד' שוק ססגוני שיש בו הכל אני אוהבת ללכת בבוקר מוקדם כאשר מגעים עם ירקות טריים שיש להם עדיין ריח של האדמה. כמובן גם כיף להסתובב ותמיד אני מוצאת כל מיני דברים מכלי בית עד לבדים או בגדים (יש הרבה בעלי חנויות שבאים ומוכרים בבסטות בשוק) המון בגדי ילדים מפות וקישוטים לבית. השוק נמצא באשדוד.את מוזמנת לבקר.

פנומן 72

New member
בשוק יותר זול

אבל גם הסחורה בהתאם. בנוגע לפירות וירקות המחירים אמנם זולים במקצת אבל לרוב האיכות לא משהו. בנוגע לבגדים - אני מעדיף לקנות בשוק - הם מחזיקים לי כ-3 שנים וזה מספיק בהחלט. צעצועים ? לא ! זבל סיני מתפרק. בנוגע למחנה יהודה לא צריך להיות אוהד בית"ר אבל גם מאוד לא רצוי להיכנס עם צעיף ירוק ...

דורי56

New member
שוק זול

נכון שבשווקים הסחורה לא איכותית כמו בסופר אך בשווקים החד שבועים מגיעים חקלאים מהסביבה שמוכרים את הירקות שהם מגדלים. הירקות טריים ואיכות טובה לגבי המחיר לא יותר זול מהסופר.

שרונית28

New member
אני אוהבת את שוק ראש העין בימי שישי

יש לי עגלת שוק שאני נעזרת בה גם כאן ליד הבית. קונה בגדים, שטויות לנסיך שלי, משלימה פירות וירקות. השוק מקורה ככה שניתן להסתובב בו בכל השנה. והכי ממולץ להגיע מוקדם בבוקר שיש עדין חניה ואין הרבה קונים. מוקדם הכוונה שלי לשעה 8.

noa555555

New member
יש דברים שכדאי לקנות בשוק,

והם אכן מציאות של ממש, אני זוכרת מעין מכנסי טריקו שקניתי פעם בשוק בראש העין לפני שנים רבות רבות. עד היום אני לובשת אותם, זו היתה מציאה אמיתית של ממש וטריקו טוב אפילו. הרבה אחרי שבגדים מחנויות יוקרה התפרקו אלה עדיין נשארו בחיים, עד היום הם כיפיים. זו רק דוגמה קטנה. ויש דברים שצריך להזהר, וזה מאוד מיוחד לכל שוק ושוק, פשוט צריך להכיר את השוק עצמו. הזדמנות לאחל לך באופן אישי בהצלחה גדולה גדולה
בניהול הפורום עם אריאלה, יישר כוח, אני אתכן.
נועה

אני פריקית של שוק מחנה יהודה בירושלים

לא יודעת אם יותר זול משמעותי אבל אין תחליך לארומה הנפלאה של השוק למוצרים הטריים , לשפע , ולתחושה הטובה שהשוק גורם לי בכל פעם שאני מבקרת . יכולה לאמר שכאשר עגביות עלו 19 שקל בשוק הן עלו שמונה שקלים אז כן , אני חושבת שלרב יותר זול בשוק , יותר טעים , ויותר טרי .

למעלה