שוק קח תן רוצים למכור או למסור - זה המקום
א אמאפלפלת New member 7/9/08 #2 למכירה/החלפה 4 חבילות חיתולי האגיס מידה 5 סגורות + 1/2 חבילה פתוחה (למכירה ב- 50 ש"ח כל אחת או לחילופין להחלפה במשחק בערך דומה) חבילה אחת של פמפרס LETS GO (חיתול תחתון) מידה 5 (חבילה פתוחה - חסר חיתול אחד) ספר (חדש) של דירה להשכיר - להחלפה בספר אחר
למכירה/החלפה 4 חבילות חיתולי האגיס מידה 5 סגורות + 1/2 חבילה פתוחה (למכירה ב- 50 ש"ח כל אחת או לחילופין להחלפה במשחק בערך דומה) חבילה אחת של פמפרס LETS GO (חיתול תחתון) מידה 5 (חבילה פתוחה - חסר חיתול אחד) ספר (חדש) של דירה להשכיר - להחלפה בספר אחר
G gallish New member 7/9/08 #3 אני אשמח ל"דירה להשכיר" רוצה אולי ספר מתכונים לילדים בשם "אוכל טוב לילדים" למרות שאני יודעת שהוא לא אכלן מי יודע מה
אני אשמח ל"דירה להשכיר" רוצה אולי ספר מתכונים לילדים בשם "אוכל טוב לילדים" למרות שאני יודעת שהוא לא אכלן מי יודע מה
D december2 New member 7/9/08 #4 ../images/Emo221.gif משאבת מיני אלקטריק של מדלה במצב מצויין ומשאבת אוונט ידנית-חדשה לגמרי, רק הרתחתי את החלקים. יום טוב לכולם!
../images/Emo221.gif משאבת מיני אלקטריק של מדלה במצב מצויין ומשאבת אוונט ידנית-חדשה לגמרי, רק הרתחתי את החלקים. יום טוב לכולם!
D december2 New member 7/9/08 #5 וגם מנשא של אינפנטינו במצב מעולה. מוכרת ב100 שח או אשמח לקבל ספרים במקום
ד דיינו New member 7/9/08 #6 קופסת בצק סוכר ובקבוקון צבע ירוק מעולם לא נפתחו (חשבנו שזה יהיה כיף אבל למי יש זמן..)
ש שמחה16 New member 9/9/08 #12 הי אני מחפשת בנרות מכשיר אינטרקום בייבי. אולי יש למשהיא? כמו כן זקוקה לטרמפיסט הזה שמוסיפים לעגלה והילד יושב עליו. ולישבנון. יש?? תודה מראש. מעדיפה מסרים!
הי אני מחפשת בנרות מכשיר אינטרקום בייבי. אולי יש למשהיא? כמו כן זקוקה לטרמפיסט הזה שמוסיפים לעגלה והילד יושב עליו. ולישבנון. יש?? תודה מראש. מעדיפה מסרים!