היום ב-
אנשים

../images/Emo100.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo152.gif

תחרות "משהו ללבוש" יש לכן בגד הריון שאתן אוהבות במיוחד? חולצה שיש לכן ממנה זכרונות נעימים? מכנסיים שמזכירים לכן רגע מיוחד? תפוז
אלבומים
מזמין אתכן לשלוח תמונה שלכן לתחרות "משהו ללבוש" ולזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=32

../images/Emo207.gif../images/Emo189.gif

יש לי רעיון מאוד יפה למתנה בשביל רן!! אפשר לעשות מתמונה שלו פאזל של 4 חלקים אבל גדול!! ובאמצע לרשום ברכה וכמובן לעצב את התמונה זה יצא ממש יפה!!!

Meytar 888

New member
../images/Emo45.gifמגניבבבב../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רעיון יפה..השאלה עד כמה זה שימושי

ומי יעשה את כל זה..אין לנו זמן להתחיל לאסוף כסף מכולכן,מה גם שאין כאן כולכן,כל אחת מגיבה מתי שבא לה. יש לי רעיון גם..התכוונתי להציע אותו כבר מזמן אבל הייתי ממש לחוצה בכמה ימים האחרונים (מבחנים
) זוכרות את התמונה שעשיתי לו ליום הולדת? שבסוף לא נשלחה? אז לעשות בדיוק כזו,אותו הדבר. ואני אפתח אותה ואמסגר אותה..ומי שתרצה תקנה גם זר פרחים..זה יהיה ממש יפה לדעתי.. תחשבו על משהו שהוא יוכל לתלות בבית או משהו
אין לו כ"כ מה לעשות עם פאזל (לא שעם תמונה ממש יש,אבל אפשר לתלות אותה,את הפאזל אי אפשר..) אני מציעה שתציעו עוד רעיונות בנתיים..בסוף מבין כל הרעיונות נבחר אחד. טוב?

לאהבנת את הרעיון אולי לא הסברתי טוב

הכוונה שהפאזל יהיה ממוסגר בתור תמונה והוא יוכל לתלות אותה... הכסף נשלח רק למסגרת כי כל אחד יכולה לעצב בפוטושופ פאזל! ולרשום ברכה זה גם לא בעיה אז צריך לבדוק כמה בנות מוכנות להשתתף במתנה ואז לחשב ולראות כמה כל אחת תשלח... זה לא יוצא הרבה!

הדרוש12

New member
תקראו זה חשוב!!

לאסוף כסף זה מסובך...אבל אפשר שהמנהלות יקנו ונביא להם את הכסף ביום של המפגש אם לא יביאו מספיק אז זאת תהיה מתנה רק מהמנהלות!!! הבנתם?????????

נקודה חשובה../images/Emo45.gif../images/Emo189.gif

אבל במפגש אי אפשר כי אנחנו לא יודעות איך כולם נראים ויהיו שם מליאן ילדים ולא נמצא אחת את השנייה!!!

N0 far

New member
לא נראה לי כי..

1. המנהלות הודיעו מראש לא לערב אותן בעניין המתנות.. 2. גם עם כן למה את חושבת שזאת המתנה שהמנהלות ירצו לתת לו? 3. זה לא בעייה לאסוף כסף שולחים בדואר כמעט ואין מקרים של גניבות שמים את הכסף בתוך נייר ואז לא רואים שיש בזה כסף עשיתי את זה כמה פעמים והכל היה טוב

למעלה