אופנה

יעל י

New member
אתמול הלכתי לקנות חולצות...

זה מה שדחוף לי לבינתיים. יש לי תלוש למתאים לי והיה הנחה תמורת נדוקות ישרא'. איזו אכזבה. א- כמעט ולא היה מה שמוצא חן בעיני.הרוב מקושקש,פייטים ונצנצים.לא אוהבת! ב- יקר ללא הבחנה וטעם.חולצת טריקו מודפסת עם קפוצון 280 ש"ח.הלווווווווווווווווו...שרוולון חמוד ב300 מה נהיה? קניתי 2 חולצות טריקו חמודות למדי ולא יותר.

liza26

New member
תתחדשי../images/Emo100.gif

אני גם כן צריכה בגדים וסנדלים ולא מוצאת משהו שמוצא חן בעייני ביום חמישי קניתי נעלי ספורט חדשות שהיו במבצע - ממש לא יקר ורציתי גם סנדלים ופשוט לא מצאתי משהו נוח או משהו שמצא חן בעיניי. איזה בעסה רוצה לקפוץ לעונות או מתאים לי אבל אם את אומרת שזה מה שיש שם- אני אוותר. אולי נמצא משהו במקום אחר.

shirush35

New member
יש באאוטלט הרצליה

חנות עודפים של ML , אני אמנם לא מתחברת לעיצובים שלהם אבל נראה שיש להם מבצעים לא רעים בכלל.

jesie12

New member
למרות שאני יכולה לקנות כבר בכל חנות ואפילו

בשוק (מידה 40) קניתי באילת את הטוניקה מג'ינס מעונות היא מצאה חן בעיני כשראיתי אותה בחלון ראווה

מרגיז....

אבל לפחות מצאת 2- תתחדשי!!! (מזל שהיום אני דתיה ופוטרת את כל העניין בחולצה פשוטה עם שרוול 3/4 במגוון צבעים)

יעל י

New member
סליחה על השאלה אבל...

זה באמת מספק אותך?חולצה 3/4 פשוטה? האם כאישה דתייה זה מבטל את הנשיות?האופנתיות?

מצחיק שאת שואלת אותי את השאלה הזאת

האמת, מעולם לא אהבתי להתעסק בלבוש יותר מדי, גם כחילונית לבשתי גי'נס וחולצה פשוטה. אני לא חושבת שהנשיות מתבטאת בחולצה כזאת או אחרת, בשמלה או בנעליים. ולהגיד לך את האמת, אני מסתפקת בחולצה פשוטה, חצאית יפה וכיסוי ראש יפה ותואם. אני לא שלוחית ולמרות שהלבוש שלי פשוט אני תמיד מסודרת. יש דתיות שלבושות כמו מליון דולר וזה מאד מאד יפה נכון, אבל זה פשוט לא הסגנון שלי, לא היה ולא יהיה.

יעל י

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif

לפי מה שכתבת הבנתי שזה הפך להיות חלק משינוי מאז הפכת לדתייה. לא התכוונת להעליב.

יעל, אין לך מה להתנצל יקירתי

אני יודעת שאת לא התכוונת להעליב וגם לא נעלבתי. הכל בסדר!!!

בתקופה האחרונה קונה רק בעונות ובאשה אשה

ולמען האמת מצאתי גם בדיסקרט ובקרייזיליין.... (היו לנו הרבה אירועים משפחתיים) אבל זהו, את הרכישות הבאות הולכת לעשות רק כשהמשקל יהיה בן 2 ספרות.

jul6865

New member
שלום לכולכן ושבוע טוב../images/Emo140.gif

יש הרבה מקומות שאפשר לקנות בגדים לא יקרים ולא זולים במיוחד,מחירים סבירים. הייתי מנסה בH &M ,בקרייזי ליין,בג'אמפ,במשביר,באריסטו שמט,בזיפ וגם בעונות ובמתאים לי.בכל החנויות האלה מצאתי תמיד דברים חמודים גם מכנסים,גם סריגים,גם חולצות,מידות סביב ה-48 והמחירים לא בשמיים. בהצלחה וקנייה נעימה !!!! התגעגעתי אליכן,ג'וליאנה

למעלה