../images/Emo10.gif
ראיתי עכשו סרט תעודה על 2 נשים שחולות בסרטן... במשך שנה צילמו אותן ואת החיים שלהם עם המשפחה והחברים... אחת היא אישה מבוגרת עם ילדים בוגרים והשניה אמא ל 3 ילדים קטנים... ושכבתי לי ככה בספה צפיתי בטלויזיה והילד ישב על השטיח לידי צייר ומידי פעם מילמל משו ואני הייתי שקועה כול כך במסך שעל כול שאלה שלו עניתי רק כדי לצאת לידי חובה.... ולמה אני מספרת לכם את זה ? אז ככה .... האישה עם הילדים הבוגרים אמרה שהיא דואגת שכשהיא תמות בעלה ישאר לבד... או במקרה הטוב ימצא אישה אחרת..והיא מאוד מקווה שלא יהיה לו טוב עם האישה האחרת כמו שהיה לה איתה .. ככה הוא יתגעגע אליה ויזכר בה..
(( לעומתה האישה עם הילדים הקטנים אמרה שהיא כול כך דואגת מה יהיה עם הילדים למרות שהיא יודעת שאמא שלה ואבא שלהם יטפלו בהם טוב היא דואגת להם... צילמו איך היא מדברת עם הבת הגדולה < כולה בת 10> איך היא מסבירה לה שאם היא תצטרך משו שתפנה לסבתא או לאבא... איך היא נלחמת לעבור את הימים הנותרים עד היום הולדת של הבת שלה בת ה 3.. איך היא ובעלה מנהלים שיחה מה יהיה הלאה... הבעל מספר לה איך ישב ושוחח עם הילדים < קטנים ינעל העולם הזה>על מה שהולך לקרות עם אמא.. מיותר לציין שצפיתי והדמעות זלגו לי כמו מפלי הניאגרה
((( והן נפטרו!!! ככה הסתיים הסרט תעודה! סחטו ממני את הכוחות של סופ היום והשאירו אותי עם עיניים רטובות מבכי
( אחרי כמה דקות של התאוששות סובבתי ת'ראש וראיתי את הילד שוכב רדום על הספה שלידי.... ואל תשאלו איך למה וכמה אבל פתאוםםם התחלתי לדבר עם עצמי.... " תסתכלי כמה טוב לך!!! תפתחי את העיניים מיפגרת ותראי כמה העולם מחייך אליך! יש לך ילדים בריאים תודה לאל! את פה איתם ובישבילם מתי וכמה שהם רק רוצים! שישרפו כול הצרות הקטנות של החיים...תחיי תהני והמבול אחרייך" אז תחיו תהנו מכול רגע עם הגוזלים שלכם
)) המינוס בבנק ישאר גם אם תדאגו ... חשבון החשמל יחכה על השידה גם אם לא תשלמו אותו מחר בבוקר
) כוסאמאאאאאאאאאאאאאאאאא של כול הצרות הקטנות של החיים .... תנצלו את החיים וכמה שיותר!!!! שיהיה ליל מנוחה לכולם....תחייכו הרבה זה משמין אבל בריא!!
))))))))))))))
ראיתי עכשו סרט תעודה על 2 נשים שחולות בסרטן... במשך שנה צילמו אותן ואת החיים שלהם עם המשפחה והחברים... אחת היא אישה מבוגרת עם ילדים בוגרים והשניה אמא ל 3 ילדים קטנים... ושכבתי לי ככה בספה צפיתי בטלויזיה והילד ישב על השטיח לידי צייר ומידי פעם מילמל משו ואני הייתי שקועה כול כך במסך שעל כול שאלה שלו עניתי רק כדי לצאת לידי חובה.... ולמה אני מספרת לכם את זה ? אז ככה .... האישה עם הילדים הבוגרים אמרה שהיא דואגת שכשהיא תמות בעלה ישאר לבד... או במקרה הטוב ימצא אישה אחרת..והיא מאוד מקווה שלא יהיה לו טוב עם האישה האחרת כמו שהיה לה איתה .. ככה הוא יתגעגע אליה ויזכר בה..