קרוואלה

New member
../images/Emo10.gif

ראיתי עכשו סרט תעודה על 2 נשים שחולות בסרטן... במשך שנה צילמו אותן ואת החיים שלהם עם המשפחה והחברים... אחת היא אישה מבוגרת עם ילדים בוגרים והשניה אמא ל 3 ילדים קטנים... ושכבתי לי ככה בספה צפיתי בטלויזיה והילד ישב על השטיח לידי צייר ומידי פעם מילמל משו ואני הייתי שקועה כול כך במסך שעל כול שאלה שלו עניתי רק כדי לצאת לידי חובה.... ולמה אני מספרת לכם את זה ? אז ככה .... האישה עם הילדים הבוגרים אמרה שהיא דואגת שכשהיא תמות בעלה ישאר לבד... או במקרה הטוב ימצא אישה אחרת..והיא מאוד מקווה שלא יהיה לו טוב עם האישה האחרת כמו שהיה לה איתה .. ככה הוא יתגעגע אליה ויזכר בה..:((( לעומתה האישה עם הילדים הקטנים אמרה שהיא כול כך דואגת מה יהיה עם הילדים למרות שהיא יודעת שאמא שלה ואבא שלהם יטפלו בהם טוב היא דואגת להם... צילמו איך היא מדברת עם הבת הגדולה < כולה בת 10> איך היא מסבירה לה שאם היא תצטרך משו שתפנה לסבתא או לאבא... איך היא נלחמת לעבור את הימים הנותרים עד היום הולדת של הבת שלה בת ה 3.. איך היא ובעלה מנהלים שיחה מה יהיה הלאה... הבעל מספר לה איך ישב ושוחח עם הילדים < קטנים ינעל העולם הזה>על מה שהולך לקרות עם אמא.. מיותר לציין שצפיתי והדמעות זלגו לי כמו מפלי הניאגרה:(((( והן נפטרו!!! ככה הסתיים הסרט תעודה! סחטו ממני את הכוחות של סופ היום והשאירו אותי עם עיניים רטובות מבכי:(( אחרי כמה דקות של התאוששות סובבתי ת'ראש וראיתי את הילד שוכב רדום על הספה שלידי.... ואל תשאלו איך למה וכמה אבל פתאוםםם התחלתי לדבר עם עצמי.... " תסתכלי כמה טוב לך!!! תפתחי את העיניים מיפגרת ותראי כמה העולם מחייך אליך! יש לך ילדים בריאים תודה לאל! את פה איתם ובישבילם מתי וכמה שהם רק רוצים! שישרפו כול הצרות הקטנות של החיים...תחיי תהני והמבול אחרייך" אז תחיו תהנו מכול רגע עם הגוזלים שלכם:))) המינוס בבנק ישאר גם אם תדאגו ... חשבון החשמל יחכה על השידה גם אם לא תשלמו אותו מחר בבוקר:)) כוסאמאאאאאאאאאאאאאאאאא של כול הצרות הקטנות של החיים .... תנצלו את החיים וכמה שיותר!!!! שיהיה ליל מנוחה לכולם....תחייכו הרבה זה משמין אבל בריא!!:)))))))))))))))

עניין רגיש

אצלי... במיוחד. חבל שלא ראיתי, נו, עוד פיספוס.. אבא שלי נשאר לבד, מה זה לבד... יש לו שם את אחותי והאחייניות, אבל בכל זאת.. לבד. טיפל בה טוב כשהיתה חולה, תמיד דאג לה... רק אני פיספסתי את ההזדמנות שלי. לילה טוב.

קרוואלה

New member
לצערי הרב....

היום בכול משפחה קיים הכאב של להתמודד עם המחלה הארורה הזו:( אל תכה את עצמך על הפיספוס הזה סביר להניח שיש לך את הסיבות לפיספוס הזה. כאחת שלא פיספסה את זה...אני עדין מרגישה שפיספסתי המוןןן והייתי שם טיפלתי בה ובכול זאות הרגשת הפיספוס קיימת תמיד!! <סבתא שלי נפטרה מהמחלה המחורבנת הזו>

לאבד אדם אהוב

זה כאב שמי שלא חווה אותו, לא יוכל להבין אותו. אצלי הפיספוס הוא מאוד מורכב, חי לי עם המון רגשי אשם וזה לא משהו שאפשר לשים בצד. חבל שבריאות עולה כל כך הרבה כסף, חבל שכסף הוא גם חיים ובלעדיו אנשים מתים. חבל.

קרוואלה

New member
מסתבר שגם בריאות...

קונים היום בכסף! כמה שזה נשמע עצוב אבל זו האמת המרה של החיים .... לחיות עם ריגשי אשם זה הדבר הכי לא בריא לעשות אני מניחה שיש לך את הסיבות שלך .. אבל נדמה לך שאדם שהיה קרוב אליך היה רוצה שתסחוב על גבך ריגשי אשם אלו? את הגלגל לא ניתן להשיב לאחור !

זה נכון

שאת הגלגל לא ניתן להשיב לאחור.. וגם את המחשבות לא ניתן להשאיר מאחור ואת הגעגועים, ואת האהבה, ואת הכאב ואת הצעקה.

שמים1

New member
כמה עצוב קרוואלה

ולצערי לא הייתי צריכה לראות את העצב הזה בתעודה. היתה לי חברה שהיתה גדולה יותר מהחיים עצמם והיא גסהה במשך שנה שלימה.. המשפחה ואני עברנו איתה את המסע האחרון שלה כאן למוות .. אני יכולה לאמר לך שעברו מאז שנתיים , ועד היום אני בוכה! וכן , חשוב למצות כל יום עד תום , להתמקד בדברים שעושים לנו טוב ולחייך . שיהיה לך ולכום יום מקסים , השמש זורחת בחוץ

למעלה