Darkmatter

New member
../images/Emo10.gif

אני לא יכולה יותר.......... זה לא פייר... זה לא פייר.... זה לא פייר...... חתכתי את עצמי קרוב ל200 פעמים בימים האחרונים וזה לא עוזר....... אני לא יכולה יותר....... אין לי כח יותר.... נמאס לי שכולם מאשימים אותי במצב שלי ומתייחסים אלי בזלזול.... כמו שאתן תתייחסו בזלזול להודעה הזאת ותגידו שאני סתם מרחמת על עצמי וצריכה לקום ולעשות צעד.... הלוואי שתהיו במקומי ותרגישו את ההרגשה שלי לכמה דקות בלבד כדי שתבינו... שהמשפחה שלי שאומרת לי דברים כ"כ מפגרים ירגישו את זה ויבינו סוף סוף... שיפסיקו להסתכל עלי בתור יצור... איך הפכתי להיות מנערה מוצלחת לעפר?.... זה לא פייר....... שיפסיקו לכעוס עלי על מי שאני ועל מי שאני כבר לא אהיה, שיקבלו את זה וינסו לעזור לי בלי לשפוט אותי.... שלא יגידו לי "אפשר לחשוב כמה את סובלת.." שיצליחו לראות אותי! שיראו שאני לא יכולה יותר..... ושזה כ"כ כ"כ לא פייר!

יקרה...

קודם כל קבלי חיבוק גדול... מאוד הצטערתי לשמוע כמה פגעת בעצמך... מחכה איתך ליום שלא תראי בזה פתרון יותר ותמצאי דרך בריאה יותר להקל על עצמך... אני חושבת שאת מכירה אותנו טוב כדי לדעת שאנחנו ממש לא נתחייס להודעה הזאת, או כל אחת אחרת, בזלזול.. את יודעת כמה אנחנו אוהבות אותך נכון? אני לא חושבת שאת מרחמת על עצמך... אני חושבת שקשה וכואב לך ואת יותר מדי לבד עם זה.. ואני חושבת שאת רוצה לקום ולעשות צעד.. ושאת גם יודעת שאת מסוגלת לזה.. אבל את לא כל כך יודעת מה לעשות... לכתוב כאן ולשתף אותנו זה גם לעשות משהו... הלוואי שיום אחד תוכלי לעשות את זה לפני שאת פוגעת בעצמך... זוכרת את השירשור הקודם שלך? ואת ההודעת הזאת? וזאת? אני חושבת שאת יודעת למה אני מפנה אותך שם... רוצה להזכיר לך כמה דברים שעושים לך טוב, כמו שסקאלי ציינה, ולהזכיר לך כמה את חזקה ואמיצה וכמה את לא לבד, לפחות כאן... מכירה את הספר גלה את יעודך של רובין שארמה? אני בדיוק קראת אותו עכשיו... אם את אוהבת לקרוא אני ממליצה לך בחום... אני יכולה גם לומר ממה שלמדתי על עצמי, שהשלב הראשון בכל תהליך או עבודה עצמית זה קבלה... קודם לקבל את עצמך ואת המצב שאת נמצאת בו... את כל הקשיים, הפחדים, החששות, הכאבים שלך... ברגע שמקבלים את זה כעובדה הרבה יותר קל לחיות עם זה ולהחליט מה מתאים לך לעשות עם זה.... זכרי שאנחנו איתך.... ובבקשה, תשמרי על עצמך...

דבי111

New member
../images/Emo201.gif

מתוקה נגעת מאוד ללבי, מצער לראות עד כמה את סובלת.. ועוד יותר את העוובדה שלא מבינים אותך... האם את מטופלת אצל פסיכולוג? לוקחת כדורים? בגילך הצעיר את צריכה להינות מהחיים ולא לחתוך את עצמך. אני לא יודעת אפילו איזה מילים להגיד כדי לנחם או לעזור לך...... חבל שת לא כותבת כאן לפני שאת חותכת את עצמך. ולפני שאת מזיקה לעצמך... את מאוד חסרת ביטחון וזקוקה לחיזוקים ולהרבה תשומת לב...... וחום ומישהו שירים אותך למעלה.... בת כמה את בדיוק?

מיקימק

New member
דארקי ../images/Emo201.gif

אני כל כך מצטערת לשמוע שאלו הדברים שקורים לך. וחבל לשמוע שאין לך אוזן קשבת בסביבתך. אבל משפט אחד שלך תפס אותי ממש- 'איך הפכתי מנערה מוצלחת לעפר?'. אני חושבת שעמוק בפנים, את יודעת כמה את שווה. פשוט את עוברת דברים כל כך קשים, שאני לא יודעת איך מישהו אחר היה מתמודד. אבל את יודעת, שיש בך המון ואת עוד תפרחי, את תראי. את חייבת לעשות משהו, למצוא לך אוזן קשבת, עדיף מישהו מקצועי שיעלה אותך על המסלול. חבל שככה תמשיכי. אין טעם. אלו החיים שלך, תפיקי מהם את הטוב. למרות כל הרע שיש בהם. את חייבת להמשיך הלאה. ואת תראי שבסוף את תעברי את התקופה הזאת ותהיי גאה בעצמך שהצלחת להתמודד, למרות כל הקשיים. בבקשה, תפסיקי להכאיב לעצמך, זה ממש לא מגיע לך!

לגבי החיתוך, מישהו נתן לי פעם טיפ

הטיפ מיועד למי שחותך את עצמו בכדי להרגיש את הגוף.... הוא הציע לכרוך גומי מסביב ליד או לרגל עד שמרגישים...זה כואב , זה עדיף מלחתוך חוץ מזה אפשר לכרוך את הגומי ולמשוך אותו ולעזוב, וזה מצליף בעיר וזה גם מאוד " מורגש" עד כאב.... אדיף מאשר לחתוך, לא ?

MeWithoutU

New member
אני יודעת מה את עוברת...

גם אני הייתי חותכת את עצמי... שלוש שנים...הייתי פשוט מכורה לסכין... כל דבר קטן...ישר לסכין! כי חשבתי שאף אחד לא מבין! גם אצלי במשפחה לא היה משהו... שנים של ריבים עם אבא שלי...שלא הבין אותי...רצה שאני אהיה משהו...מישהי שאני אף פעם לא יהיה... היה לו כל כך קשה לקבל אותי כמו שאני... וכעסתי על עצמי...והענשתי את עצמי על זה שאני לא יכולה להיות מה שמצפים ממני... אבל בסוף הבנתי שאני צריכה להיות אני עצמי...ואיך שטוב לי להיות... הגעתי לנקודה שאמרתי שנמאס לי לסבול בגלל שאני לא מי שמצפים ממני להיות... אמרתי די לסבל! וכן...את צריכה לקום ולעשות צעד...ואני לא אומרת את זה מתוך רחמים אליך... פשוט את חייבת לדעת לקבל את עצמך כמו שאת... ומי שלא יכול לקבל את זה...זאת כבר בעיה שלו... את צריכה להפסיק לנסות להיות מי שמצפים ממך להיות... ותפסיקי לחתוך...אני יודעת שזה נראה לך כרגע הדבר הכי מרגיע לעשות... אבל זאת לא הדרך!!! תמצאי לך דברים אחרים שמרגיעים אותך... למה את צריכה את הצלקות האלו על הידיים שלך או כל מקום אחר? ומה תעשי כשיום אחד יהיו לך ילדים וישאלו אותך למה הצלקות האלו? היית רוצה שהם יעשו כמוך? מקווה שתרגישי יותר טוב... והכי חשוב שתהיי חזקה! שולחת לך
חם ואוהב... ג'ולי...

buba32

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo68.gif את המלכה- ../images/Emo68.gif

מאוד כאבתי לקרוא את שכתבת. זו פעם ראשונה שאני קוראת דבר כזה. חמודה, את רק בת 20 כל החיים לפנייך. את פשוט מלכה
. את רק צריכה לקבל את עצמך כפי שאת ולא להיות תלויה בציפיות של אף אחד ממך. נכון, זה הכי קל לתת עצות. אני כשהייתי בגילך, לפני 10 שנים לא ידעתי לבקש עזרה, לא ידעתי להיות חלשה , לא ידעתי שניתן לבקש עזרה. תמיד ניסיתי להוכיח לעולם שאני יודעת ומסוגלת לעשות הכל. והכל בגלל אובדן אימי ואחותי. הייתי צריכה לשרוד שלא אהיה חלשה ולא ירצו אותי בסביבה. היום כשאני בת 30 אני יכולה רק להצטער שלא תפסתי את עצמי בזמן. אני משתדלת לא לבכות על חלב שנשפך. אבל - חמודה- את לא חייבת כלום לאף אחד. תפנימי את זה טוב טוב. החיים עוד לפנייך. את בסה"כ בת 20. ולפעמים זה רק בראש שלנו שמצפים מאיתנו. תהיי חזקה. נשמח לשמש לך אוזן עם המון
|. בובה 32

Darkmatter

New member
בנות...

אתמול בערב כשהייתי עם חברות הרגשתי לחלוטין אני! ללא ערפול, ללא תחושה שאני רואה דברים מהצד, ללא תחושת ניתוק וזרות.... כבר הרבה זמן לא הרגשתי ככה! במיוחד בתקופה האחרונה שזה הגיע לשיא הרע... אתמול הייתי לחלוטין מחוברת ואני! וזה היה כ"כ כיף! [למי שלא יודעת, בנוסף לכל הצרות שיש לי, יש לי משהו מוזר שנקרא Depersonalization... לא יודעת מאיפה השטות הזאת צצה.. אבל יש לי את הדבר הנוראי והקשה הזה כבר קצת למעלה משנה כשזה החמיר מאוד לפני כמה חודשים, ובכלל מחמיר מאוד תחת לחץ....] בכלל היה שבוע נוראי, הייתי מדוכאת ועצבנית כל הזמן. כל הזמן או שזרקתי חפצים ובעטתי בדברים או שמרוב שלא היה לי נעים לעשות כ"כ הרבה בלאגן ולהוציא את כל הכעס על חפצים דוממים אז חתכתי את עצמי... זהו.. וכאמור אתמול היה יותר טוב.. סתם רציתי לשתף... שבת שלום וחנוכה שמח! :)

למעלה