האגס 1

New member
../images/Emo10.gif

אז אתמול הייתי אמור לעשות טסט קנייה לרכב שרציתי לקנות. זה רכב שהוצע לי ע"י המוסכניק שלי (ושל חברת פורום נוספת אבל זה סתם בהערת אגב
) וכבר הודעתי לו מבעוד מועד שאני רוצה לרכוש את הרכב. אלא שבינתיים בעלי הרכב כבר מצא קונה, וזה התברר לי רק אתמול. אז נכון שיש עוד הרבה אפשרויות למצוא רכבים, אבל הייתי כבר קרוב לזה, ועכשיו שוב אני צריך להתחיל מההתחלה את התהליך של החיפושים - תהילך מייגע יותר ממה שהוא נשמע - ושוב אני לא רואה את הסוף ואין לי מושג עד מתי אצטרך לנהל חיי יום-יום בלי לדעת איך להגיע ממקום למקום ועם תלות מתמדת באחרים. רק ביום חמישי הקרוב אני מוזמן למימונה של סטודנטי החוג שלי, זה מתקיים בצהריים, אבל אחרי זה יש לי מפגש ארוך בן יומיים של פורום שכן. אילו היה לי רכב - לא הייתי צריך לוותר על המימונה. וזו רק דוגמה.

ixmix

New member
כסה כסף יש לך, ומה אתה מחפש?

אולי אוכל לעזור בחיפושים, אולי מישהו אחר יוכל.

האגס 1

New member
אוקיי

אני יכול להערך לרכישה בסביבות ה-15,000 ואני מחפש רכב אוטומאטי (כמו שכבר כתבתי כאן כשהרכב נגנב, אין סיכוי שאני אחזור לרכב הילוכים, אחרי שבמשך שבע שנים שהיה לי רכב כזה לא הצלחתי להתרגל אליו ואל מתכונתו). זה אפשרי אם הוא יהיה בגיל של למעלה מ-13, כי יש לי פתרון לעניין הביטוח. תודה בכל מקרה!

אטיוד5

Active member
שמע

יש כמה וכמה דגמים שעולים הרבה פחות ממה שהם שווים. במיוחד האירופאיות נשחקות. הנה לדוגמא, המכונית שאני נוסע בה, סיטרואן BX 1990, מצויינת, עלתה בזמנו כמו סובארו, אבל עכשיו שווה .. בעצם היא לא שווה כלום. אולי 3000 במקרה הטוב, ולעומתה סובארו מהשנה הזאת שווה לפחות 10000. כבר כמה שנים טובות אני אומר שרק הרדיו במכונית שלי כבר שוה איזה שליש מערך המכונית, חחח. לפני שבועיים קניתי לה מכונית חלפים ב 600. ב 15000 אתה קונה 5 מכוניות כמו זאת שלי.

shellyland

New member
אבל ירידת הערך של הסיטרואן

קשורה בזה שמדובר בכרב מאוד עדין-נפש שכל מתג בו מתקלקל בקלות, ולכן 16 השנים שעברו עליו הן כמו 60 שנה בשנות פייסטה או חיפושית, למשל. אני מעדיפה לנהוג על טרקטורים, שאם משהו משתבש בהם בעיטה טובה תסדר אותו למקום, מאשר על מכוניות שצריך ללטף אותן כל הזמן.

אטיוד5

Active member
ירידת הערך של הסיטרואן ...

קשורה הרבה יותר ל*דימוי* שנוצר למכונית הזאת מאשר למציאות עצמה. אחרי 240000 ק"מ עדיין לא פתחתי את המנוע פעם אחת. נכון, היו דגמים לא מוצלחים לסיטרואן - GS למשל. BX דגם עמיד למדי, עד כמה שאני יכול לשפוט מהדוגמא הפרטית אצלי. מדברים בדרך כלל על תחזוקה גבוהה ברכב ישן, אבל רק על הביטוח המקיף שהמכונית הזאת לא מצריכה פלוס חוסר פחת בשנים האחרונות אני חוסך הרבה יותר. אמת, אני משלם בכמה ביקורים נוספים במוסך. לא הרבה יותר להרגשתי מאשר ברכב היותר חדיש של אישתי ('98). אם אמינות מאוד חשובה לך אז שום רכב בן 16 או אפילו בן 8 לא יספק אותך.

אטיוד5

Active member
כשיש לבן-אדם

50000 ש"ח ומעלה עומדים בחניה וקורצים לכל גנב, וגנבים לא חסר, אז כדאי לו לבטח ביטוח מקיף.

De-Panther

New member
ארג זה ממש מעצבן להיות תלוי בכלמיני

אנשים אחרים כדי להגיע לכלמיני מקומות זו גם בערך הסיבה העיקרית שבגללה אני סתם תקוע בבית החופש... בהצלחה בחיפושים

האגס 1

New member
מממ... אבל אין ממש מה לוותר

על המפגש - המימונה היא בצהריים, והיא תסתיים לכל המאוחר ב-17:00. ואגב - יש לי טרמפ לשם. זה עדיין מעניין אותך? הרי גם את תלמידת פולקלור בעבר או בהווה
... (רק צריך להודיע להם כדי להערך עם אוכל וכו')

למעלה