../images/Emo10.gif

אתמול רכשתי לראשונה קליטים ונעלי רכיבה מדם לואיס גארנה, נסיונות שוא הביאו אותי לשאול האם יש מצב שעלי להפעיל כ"כ הרבה כוח כדי להיכנס לקליט , כנ"ל לגבי השחרור??? האם יש מצבים שונים של דרגות קושי?, הקליטים הם של שימנו...עיזרו לי אי לכך הנני מקורקעת לבית , לא מתאים לטעום את טעם האספלט לפני החג..

natibergman

New member
תשובה

הנעילה צריכה להיות עם כוח מסוים הרי זו המטרה מלכתחילה - לפדל בעוצמה וביעילות אבל השחרור והכניסה לפדאלים אמורים להיות יחסית קלים. אני לא מכיר את הפדאל שקנית וגם לא ציינת איזה דגם של שימנו אבל בפדאלים איכותיים יש אפשרות לקבוע עם בורג את עוצמת הנעילה. לפחות בהתחלה וברגל שמשתחררת ראשונה מומלץ שהלחץ בין הפדל לקליט יהיה חלש אבל מצד שני שלא תהיינה השתחררויות לא רצוניות שעשויות גם לגרום לך לאיבוד שליטה והתרסקות.

נעליים וקליטים../images/Emo51.gif

תודה על תשובתך, אבל כבר הספקתי להתרסק היום למרות ניסיונות נואשים להישאר יציבה הפדל הינו פדל איכותי , יש אומנם בורג , לא בטוח שהוא זה שקובע את עצמת הנעילה - אנסה. שוב תודה

ItsikH

Member
בורג אלן בקליט עצמו, מסומן +/- יש לי בדיוק אותו צרוף ואני מרוצה מאוד, גם כביש וגם שטח (שימנו עם גארנה)

לכיוון הפלוס או המינוס?

כן נדמה לי שעליתי על זה... סיבוב לכיוון המינוס ישחרר מעט את הלחץ???? אני פשוט לא רואה שיש התקדמות או תזוזה של המגרעת בקליט.

ItsikH

Member
אררר... אני תמיד שוכח../images/Emo9.gif כמעט בטוח שלכיוון המינוס. התזוזה די קטנה, לא רואים בעין

marsala

New member
את בטוחה שאת עושה את הפעולה

הנכונה לשחרור הקליט? אם עושים את התנועה הנכונה,זה לא צריך להיות קשה גם בדרגת החוזק הגבוהה ביותר. נסי,'על יבש' כמה פעמים עם תמיכה מקיר/כסא/בן-אדם.. בהצלחה, מוש

../images/Emo45.gif

מהבוקר אני על יבש , עד שהתגברתי קצת על הפחד , ובמצוקתי ירדתי קצת לחנייה ושם פגשתיאת האספלט...

Jack Bauer

New member
גם אני קניתי נעל של לואיס גרנה,שאלה

את הדגם של הטריאתלון,עם הסקוצ' האחד,הבעיה אצלי היא אחרת..הסקוצ' כאילו גדול מדי שהוא נסגר ובכך יוצר חיכוך עם האופניים כל הזמן ויש את הרעש של הסקוצ'.. ועוד שאלה: אני גם חדש עם הקליטים,איך לעזאזל אני מתחבר בעלייה בשיפוע גבוהה? זה בא עם הזמן או שאני פשוט יורד ועולה :),מה שעשיתי עד עכשיו :).

ItsikH

Member
בדיוק אלו יש לי ואכן זו בעיה קטנה שלהם, צריך להדק את הסקוצ' היטב בזוית הנכונה ואז הוא לא מתחכך. זה מאוד נוח שלא צריך להאבק עם סגירות היסטריות, אבל לכל דבר יש מחיר... בעניין ההתחברות בעליה - דורש תרגול וצריך כוח. אתה מסוגל לתת סיבוב שלם ברגל אחת? ברגע שתוכל לא תהיה בעיה. בכל מקרה כדאי כמובן להגיע לעליה תלולה מחובר ולעשות אותה ברצף.

Jack Bauer

New member
עדיין לא מסוגל ברגל אחת

אבל מעצבן אותי הקטע עם הסגירה..אני חושב אולי לחתוך את זה קצת עם מספריים אבל אז...יהיה קשה לפתוח את זה בזריזות במעברים..

למעלה