rubber duck

New member
אני מרגיש נהדר ../images/Emo13.gif

אם את רוצה לדבר תרגישי חופשיה אנחנו פה כדי להיות לצידך שרון

כן... שמתי לב..... ../images/Emo3.gif

שאתה מרגיש טוב..... אבל רע לי עכשיו. ולא רק בגלל שאני חולה (ואני שונאת להיות חולה...) גם עברתי מקודם חוויה שחשבתי שכבר עברתי את השלב הזה שלה..... חוויה שהעלתה בי כמה זכרונות שרציתי לשכוח... שחשבתי שכבר התגברתי עליהם.... כנראה שלא. כנראה שהדרך שיש לי לעבור היא הרבה יותר ארוכה ממה שחשבתי. ילדת דווקא

rubber duck

New member
לגבי המחלה

אם זו רק שפעת קלה או משהו בסגנון אז זה הרגשה זיםת וזה עובר לגבי הדבר השני אני לא יודע מהו וברור לי שמדובר בדבר שכואב ואפילו כואב מאד ועצם הזיכרון עושה רע אולם אפשר להתמודד עם זה וגם אם זה עולה וצף מותר להוציא את העצב / כעס החוצה זה מקל ומשפר את ההרגשה לפעמים הדחקה היא דבר נוראי ולהוציא החוצה ממש ממש מקל שרון

לדבר ולהדחיק......

כבר לא יודעת מה עושה לי יותר טוב. לדבר על הדברים, או לשמור אותם עמוק בבטן. אולי אם הייתי מתחילה לדבר על הדברים מזמן, בתקופה שהם קרו, היה לי היום יותר קל. אבל היום, בכל פעם שאני מנסה לדבר עליהם, רק נעשה לי יותר קשה... לא יודעת. אולי זה גורלי, ואולי לא..... לא יודעת...... בכל מקרה תודה..... ילדת דווקא

rubber duck

New member
אל תראי בשום דבר גורל

אף אחד לה הטיל מטבע וקבע שאת תהיי כזאת נכון יש דברים שאינם בשליטתך ויש המון דברים שלא יהיו בשליטתך אבל עלייך להיות מוכנה ולצאת לדרך הדרך אף פעם לא קלה אין ניסים ונפלאות יש רק אותך את הדרך ואת מי שתםגשי בה גם עם עברת דבר קשה מאד אין סיבה שתחיי כל חייך בצילו נסי לפהפיק מעצמך את המיירב אבל את המיירב שטוב לך ולא לאף אחד אחר אם כרגע את לא רוצה לדבר זה בסדר מותר לך ואם את רוצה לדבר הרגיש חופשיה להגיד כל דבר ודבר אנחנו כאן כמשפחה אולי זה נראה מוזר אבל אני מרגיש קרוב יותר לרוב הכותבים כאן בפורום מאשר לבני משפחה דיי קרובים והסיבה היא התמיכה המדהימה שיש כאן לכן תני לנו להיות איתך שרון ועוד משהו בכל רגע נתון אם כואב או קשה אנחנו כאן

תודה אורלי, אבל....

נראה לי שזה דברים בינתיים שאני צריכה לעבור לבד. זה דברים שהדחקתי כל כך הרבה שנים, ונורא קשה לי פתאום להוציא אותם ממני... אומרים שלדבר על הדברים, עושה טוב, אבל אצלי זה ההפך..... אצלי בכל פעם שאני מוציאה אותם, נעשה לי יותר רע, ויותר שחור מבפנים. לפעמים אני חושבת, שאולי הייתי צריכה להמשיך להחזיק את הדברים האלה בפנים. כי כשהם בחוץ הם לא עוזרים. הם רק עושים יותר רע. לי ולאנשים מסביב שאוהבים אותי או לפחות טוענים ככה..... בכל מקרה,
ילדת דווקא
(קצת פחות מאושרת.....)

אורלי_ל

New member
ילדה ../images/Emo24.gif

את לא חייבת לדבר אם את לא רוצה. מה שחשוב זה "להעלות דברים למעלה", לא לטאטא אותם מתחת למיטה. אם את עושה את זה בינך לבין עצמך זה בסדר גמור. לדעתי כדאי להיעזר במישהו אחר גם כדי לקבל נקודת מבט שונה ומבחוץ. לגבי זה שזה עושה רע לך ולסביבה הקרובה, זה הגיוני. אבל כשמתחילים לפתוח דברים תמיד החרא (סליחה) צף ועולה למעלה, כדי לראות את המים הצלולים שמתתחתיו צריך לנקות אותו, אבל בשביל זה צריך לראות אותו ולגעת בו וזה לא קל, זה שלב שחייבים לעבור. אל תחזיקי דברים בפנים רק מתוך התחשבות באנשים שאוהבים, זה פשוט לא נכון. לכי בדרך שלך ובקצב שלך ותקשיבי ללב שלך. לילה טוב בינתיים

למעלה