../images/Emo10.gif

לבן שלי יש נקע בקרסול. כבר משבוע שעבר, כשעיקם את הרגל בבית הספר,התלונן שכואב, וכשביקש מאבא שלו לקבוע לו תור לרופא כדי לבדוק ענה לו "לא צריך, זה יעבור!!!!" ואתמול הבן מתקשר אלי לעבודה "בואי תקחי אותי לרופא,אני לא יכול ללכת, כואב לי" אבל אני בעבודה באמצע ישיבות, לא יודעת מה לעשות, אז קובעת לו תור לרופא להיום בבוקר, על הבוקר. ועוד לפחות 10 טלפונים, "בואי קחי אותי הביתה (לבית הסבתא)" ואני לא יודעת מה לעשות, מה מותר לי מה אסור לי, הבן באחריות האבא, "טוב תתקשר לאבא תבדוק אם יש מישהו בבית שיקבל אותך, אולי שאבא יצא מהעבודה?" "אבא אמר שאשאר בבית הספר" ואלי לא רצה לבוא,ואני בדילמה, ישיבות-קבוצות- טלפונים מהבן-טלפונים לקופ"ח, נטרפה עלי דעתי. אז הבוקר אחרי הצילום מסתבר שיש לו נקע, ואני כועסת, כל כך כועסת, כי זה כבר נוגע לבריאות של הילד, והאבא לא לוקח אחריות על הבן שלו, חס וחלילה שיפסיד שעות עבודה כדי לבדוק את הילד אצל רופא. אז אני, משמשת כנהג מונית, "קחי אותי תחזירי אותי, כואב לי ,אני צריך" אז אם הוא לא מסוגל להיות אחראי לבן שלו, רוצה את הבן שלי בחזרה בבית, לפחות אני יודעת שהוא מקבל את מה שצריך. וזה מכעיס אותי, כי כל הסיפור הזה, זה ענין של כסף!! עושה איתי מלחמות על כסף על גב הילד. אלוהים, איך התחתנתי עם כזה טיפש??????

לא יודעת אם זו טפשות

זו יותר אכזריות, חוסר התחשבות וכו' ודברים כאלה את מגלה רק כשאת מנסה לחיות עם הבן אדם. אל תראי את עצמך עושה את מה שעשית 'במקום האבא' ולמרות שזה הזמן שהוא אמור להיות אצלו. אחרי הכל את עושה את זה בשביל הילד, גם כשהוא אצלו הוא נשאר הילד היקר שלך. לפחות יש לו אמא שנותנת לו את מה שאמא צריכה לתת.

ברור שלא עושה במקומו

אבל מצפה שיקשיב לילד, ויקח אותו לרופא לבדוק, בכל זאת, הקרסול כבר התנפח, מצפה ממנו את המעט הזה,ולא לשמוע את הבן שלי בוכה כי כואב לו.

ילוטייל

New member
אל תצפי לכלום מהXYZ ..חבל על הזמן

יש את ורק את. ותסמכי על עצמך. זהו עכשיו יבוא מישהו ויגיד שאני מנסה למצוא חן בעיניך. תגידי לו שכבר מצאתי חן והוא לא יוכל לקלק את מה שביננו.

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אף אחד לא לקלבל את מה שבינינו
ואני מתעקשת על זה !!! אכן, סומכת רק על עצמי שאני אצטט שוב את השיר של בניון???? זה שבחתימה שלי?????

destiny36

New member
היום בדיוק אמרתי לחברה

"ראבק איזו בושה איך התחתנתי עם אחד כזה" נשבעת לך לא יודעת איך שרדתי ואיך הצלחתי לקבל את החופש הזה. והיום היום התגלה החתול מהחלום. איך לו. הגרוש השחור שלי שמנפנף אותי כבר שבועיים מכמה אלפים שחייב ובגללו לא התחלתי טיפול בשיניים של הבן. טלפון באמצע עבודה . טוב אני עונה. מחזירה לו כמו שהוא עונה "אני באמצע עבודה יש לך חצי דקה". האדון כועס עקלו לו את החשבון מההוצאה לפועל. ואני נשבעת לך ביקר לי שנשארה שם רק הריבית ואמרתי להם שאני לא רוצה לתבוע כרגע. חיכיתי קודם לחוב הקודם ואז רציתי לבקש ממנו לסגור בעצמו. אלוהים מחזיר לכולם חחחחחחחחחחח עכשו שירגיש מה זה ללכת לסופר ואין כסף למשוך מהחשבון! מרחמת? כן על הטימטום שלו. ושמחה על הדרך שלי שתמיד נותנת לו פתח להנצל בזמן..אבל הוא לא מקשיבבבבבבבבבבבב! לגבי הבן שלך אמרתי לך כל כך מבינה אותך שאלתי את הבן שלי השבוע "מי הוא חושב שישב לידו כמו אמא כשהוא חולה? מי יחבק אותו כל הלילה ויוריד לו חם.." רק לחשוב על הלבד שלו שם מרעיד אותי. אנשים רעים באמצע הדרך

קודם כל, שמחה שעשית את הצעד

הזה, חושבת שהגיע הזמן!!! שירגיש את מה שאת עוברת כל יום.

destiny36

New member
לא מתוקה שלי. אני לא עשיתי כלום

את התיק פתחתי קצת יותר משנה אחרי שהיה לו חוב של 25 אלף כשלא עבדתי. באין ברירה הוא ראה שסוף סוף הגרושה שלו התעוררה. התחנן וקיבל ממני פריסה של החוב שנגמר רק בדצמבר האחרון. הייתי שם לפני חודש לודא שהכל טוב והכל מובן. הסבירה לי הפקידה שם שיש צבירת ריבית בתיק ורק אני יכולה וצריכה לתבוע ולמלא טפסים. רק אז נפל לי האסימון כשחבר הסביר לי שהריבית היא שלי. אבל המשכתי בשלי בשקט הסברתי לו שיטפל שם שלא יהיו לו בעיות. הוא נפנף אותי כאילו לא מבין על מה אני מדברת. הוספתי ואמרתי שאני מחכה להפרשים האחרונים מהביטוח הלאומי והוא סיפר לי שמחכה לכסף שצריך להגיע. אתמול התקשר בזעם וסיפר לי שעקלו לו מההוצאה לפועל את החשבון. חשבתי לרגע שאני מטומטמת. אבל הסתבר שהטיפש חסר האמונה שעדין לא הבין כמה תודה הוא צריך להגיד שהתגרש מהאישה הנכונה, פשוט ניסה להפיל עלי את התיק הזה שתפרו לו אחרים. היום אחרי שבזבזתי שעה שלמה בבוקר מיום העבודה הגעתי להוצאה לפועל. הסבירו לי שלא עשו כלום ואיך יעשו כשאני לא פעלתי?! התקשרתי לאדון לעדכן אותו. כשהבין שהוא דביל אמיתי ענה לי רק ב"אהה". אז אמרתי לו "אהה ומה קורה עם האלפים שאתה חייב לי?" הסביר לי שוב בזעם שעכשו אחרי שעקלו לו את האלפים מהחשבון אין לו לתת לי ואני צריכה לחכות! ועכשו הוא באמצע עבודה אז בייי..אז אמרתי לו אין בעיה ביי חמוד ההפרשים מצורפים לתיק שלנו. וברוב טיפשותי עדין לא נקטתי בהליך של עיקול על החשבון. כאילו דא מה יעזור כבר תיק אחר נגדו שם. אז רק שלחתי אזהרה בתיק ופקיד מסירה יעביר לו את הסכום החדש. וכן בפעם הבאה וזה יהיה בשבועות הבאים. אם הוא לא יתחנן שוב יבקש סליחה וישלם לי ישירות. הוא יראה מאיפה משתינה הדגה! יש אנשים שבפרוש מבינים רק בחוק!!

למעלה