shelly1975

New member
../images/Emo10.gif

יש חשש כבד ל-2 גידולים סרטניים אצל אחד ה
שלי... מה שמצמרר עוד... זה שבגיל שלה (12) קיבל סרטן הכלב הקודם שלי קוני ז"ל שמת מסרטן לאחר שנתיים של טיפולים
מחכים לתוצאות הבדיקה אבל הוטרינרית אמרה שזה לא נראה לה טוב בכלל.

../images/Emo10.gif אוי איזה עצוב זה.. מחזיקה לך

אצבעות חמודה שזה יעבור בשלום ושזה היה רק חשש לשווא. שירגיש טוב!!!

shelly1975

New member
הפעם זו אחת הנקבות ....

לא מוכנה לעבור את זה שוב. אוווף
אוהבים את הכלבים האלה כמו ילדים, זה נורא כמה נקשרים אליהם.

../images/Emo10.gif אוי...

מקווה שיהיה בסדר ההיא עשתה לי חשק ללכת להיות וטרינרית ולהציל בעלי חיים מקווה שזו אזעקת שווא

shelly1975

New member
חלמתי פעם להיות וטרינרית

אחת מההחמצות שלי בחיים.... נכון שלא מאוחר מדי אבל אין לי ת'כסף לזה.

ד נ י ת3

New member
גידולים סרטניים נפוצים אצל כלבים

בגיל הזה. (12) במיוחד אצל כלבים גזעיים. היתה לי קוקרספניילית שסבלה המון מגידולים. כל שני וחמישי היינו לוקחים אותה לניתוח.

shelly1975

New member
4 הכלבים שלי מעורבים

אבל היא אכן קוקרית מעורבת בפודל. נשמה טובה. היא אחת שאפילו אם כואב לה היא לא תבכה. אפילו כשעושים לה חיסונים היא עומדת כמו ילדה טובה.

ד נ י ת3

New member
זה נפוץ אצל קוקרים.

הם נוטים לפתח גידולים. איך אהבתי את הקוקרית שהיתה לי. היתה כלבה מ-ד-ה-י-מ-ה. חכמה, יפה, עדינה, מקסימה. והיא התאהבה בפודל... רק אותו היא רצתה.
אוחחח. איזה זיכרונות עשית לי עכשיו... כלכך נעימים..

shelly1975

New member
../images/Emo13.gif

באמת גם הכלב הקודם שמת מסרטן לפני כעשור, היה קוקר מעורב בהאש פאפי והפ דומים בטרוף, וואי מצמרר

shelly1975

New member
בחיים לא אשכח ת'יום האחרון

של קוני שלי. הוא ממש חיכה לי כדי להיפרד, זה מדהים. הייתי בצבא, הוזעקתי מהר לוטרינרית כי היו צריכים לתת לו הרדמה כי הוא נורא סבל, כשהסרטן הגיע לראש שלו. הוא שכב כל הזמן גוסס, וכשאני באתי הוא קם לכבודי, נתן לי לק אחרון ונפל מאיבוד כוחות ולא מת, אבל אז נתנו לו זריקת הרדמה כשהמשפחה שלו מקיפה אותו (אני, אמי ואחי) ובכינו, יווו אני מתחילה לבכות רק מלהיזכר ולהתגעגע. חולמת עליו לפעמים.

ד נ י ת3

New member
אוףףףף.. עכשיו הזכרת לי את היום

האחרון של הקוקרית שלי. היא סבלה כלכך מגידולים, שבסוף הסרטן הכניע אותה. יום לפני שהיא מתה היה לה יום של שיפור במצבה. היא יצאה לגינה, השתוללה, אכלה טוב. ואז.. יום אחרי באה הנפילה. נתנו לה את זריקת ההרדמה. אוףףף. אני מתגעגעת אליה.

night mistress

New member
יפה שלי../images/Emo24.gif

יש גידולים שפירים אל תיכנסי לפאניקה.. מקווה לטוב ומחזיקה אצבעות.

shelly1975

New member
../images/Emo51.gif מותק ואני יודעת לגבי

הגידולים השפירים, יש לה כבר 2 שהוטרירנית (הכי מדהימה שיש ועובדת פעמים רבות בהתנדבות ובמסירות שלא ראיתי כמותה) יודעת שהם שפירים אבל 2 אחרים שנראים לה סרטניים. נקווה לטוב.

night mistress

New member
מקווה לטוב..אגב, אם תרצי

אני עושה טיפולים אנרגתיים גם לבע"ח ואני אשמח לעזור אם יהיה צורך..

shelly1975

New member
יאאא באמת?

איזה נשמה טובה... תמיד ידעתי שאת כזו
יש לך ת'מספר
שלי נכון?

למעלה