אין לי גומיה :( הגומיה האחרונה נפלה לשירותים! [לא, לא היה בהם כלום אבל עדיין!]
M may90 New member 30/11/05 #1 ../images/Emo10.gif אין לי גומיה הגומיה האחרונה נפלה לשירותים! [לא, לא היה בהם כלום אבל עדיין!]
ל ליטלושי New member 30/11/05 #2 וואי יש לי כ"כ הרבה.. 4 חבילות שלמות של 12 גומיות בכל אחת!!! את מוזמנת לקחת חבילה אחת.. (למה כ"כ הרבה? צבא..זה למה)
וואי יש לי כ"כ הרבה.. 4 חבילות שלמות של 12 גומיות בכל אחת!!! את מוזמנת לקחת חבילה אחת.. (למה כ"כ הרבה? צבא..זה למה)
M may90 New member 30/11/05 #7 ככה: בבוקר או בלילה אחד לא זוכרת הגומיה הייתה לי על היד ועברתי ליד האסלה כי זרקתי משהו לפח ופתאום אני רואה את הגומיה בשירותים
ככה: בבוקר או בלילה אחד לא זוכרת הגומיה הייתה לי על היד ועברתי ליד האסלה כי זרקתי משהו לפח ופתאום אני רואה את הגומיה בשירותים
M may90 New member 1/12/05 #13 לאלא יש מילה אחרת: "כתבתי שיר" אבל במקרה שלי זה "חיטאתי את העגיל ובאתי לזרוק את הצמר גפן לפח שנמצא בצד שמאל של השירותים והגומיה הופיעה באסלה" גרע אני הולכת להתארגן לביצפר
לאלא יש מילה אחרת: "כתבתי שיר" אבל במקרה שלי זה "חיטאתי את העגיל ובאתי לזרוק את הצמר גפן לפח שנמצא בצד שמאל של השירותים והגומיה הופיעה באסלה" גרע אני הולכת להתארגן לביצפר
R RoY Circa182 New member 30/11/05 #5 יוווו לי הייתה חדשה והיא התארכה לה הבתזונה!!! כבר להיות ארוכה כזאת?!@#?!@#? אין זין זה...