גליית

New member
../images/Emo10.gif

שלום לכולם... אני יודעת שאני לא מגיבה באופן קבוע אבל כמו שכל פעם אני משתדלת להזכיר, אני תמיד תמיד קוראת... הייתי פשוט חייבת לספר למישהו- מתחתי את גיד אכילס והיום בשיעור (מודרני+ קלאסי) לא יכולתי לקפוץ, לעמוד על רלווה וכמעט בכלל לא למתוח את הפויינט ברגל ימין....
היה לי מאוד עצוב כי היו קפיצות שאני אוהבת ולא יכולתי לעשות אותן... ועוד משהו- חברות שלי מהסטודיו התחילו לדבר על משהו בקשר לבחינות לעירוני א'... עכשיו- אני מתחילה קצת להילחץ כי אני יודעת שעוד ממש מוקדם אבל בכל זאת אנשים מדברים על זה (אני עכשיו בכיתה ט'- סתם לידע כללי)... אז הייתי שמחה לדעת אם מישהו יודע משהו בקשר לזה, ואם כן אשמח שתשפו אותי =) סליחה על המגילה- ותודה על ההקשבה (הקריאה?!?!) גל

amitush26

New member
../images/Emo187.gifהיי../images/Emo13.gif

גם אני נבחנת השנה לעירוני א' בת"א, ואני בכיתה ח'. הבחינות לא קשות, הם בודקים פוטנציאל יותר מכל דבר אחר. יהיה שיעור מודרני, בלט ואת תצטרכי להביא קטע. זהו
עמיתוש

גליית

New member
=\ אני יודעת מה צריך לבחינות

הבעיה שלי היא בעיקר מתי הן.... אבל תודה בכל זאת..

may1414

New member
בהצלחה!!

אז.. אני לומדת בעירוני א' ואני עכשיו בכיתה י"א .. כעיקרון יש בבחינות קלאסי מודרני וקטע שאת ממציאה... אל תילחצי.. המורות ממש ממש נחמדות!!!!!!! וסתם בלי קשר... הבית ספר אחלה והמגמה עוד יותר!!!!!!!

נצל"ש

אני לא יודע למה לא עונים לי אבל אני מנצלש שוב...(לא רוצה להשמע קרציה אני פשוט רוצה לדעת). מישו כאל בא לפסטיבל בדלת אל כרמל ב-12.11? תודה

אם אני זוכרת נכון..

אז היה נורא נחמד שנה שעברה.. (שנה שעברה!?.. אולי לפני שנתיים..) אני זוכרת שפרדס חנה היו..חח

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo51.gif

בהצלחה גמלך
באמת נקווה שניפגש שם:]

למעלה