../images/Emo10.gif

ניכשלתי בעוד טסט 10 במספר אפשר לעשות מנין אני כבר מיואשת יש לכם המלצה למורה לאופנוע? האם התיאוריה של הרכב תופשת לאופנוע? האם אפשר לעשות ישר על 750 סמ"ק? תודה רבה אנשים יקרים

gesus

New member
תאמיני לי, הכל לטובה ../images/Emo127.gif

כשאני מקרטע לי ברחובות העיר עם הווספה שלי, אני מרגיש יותר בטוח כשאני יודע שאת מחפשת שירותים ציבוריים ברגל

gesus

New member
רישיון לאופנוע

1. התאוריה לרכב תופסת לגבי אופנוע 2. אם את מעל 18 את יכולה להוציא רישיון עד 500 סמ"ק 3. בשביל רישיון עד 500 סמ"ק צריך לעשות לפחות 18 שיעורים ואז טסט של רכיבה במהירות אפסית לאורך קו של 20 מטר, שמיניות בתוך מלבן, רכיבה מחוץ בכביש. 4. אין רישיון ל-750 סמ"ק, אלא רישיון לא מוגבל. אם יהיה לך מספיק ניסיון ברכיבה, תוכלי להוציא רישיון תוך 5 ימים. להערכתי, ביום שזה יקרה אני כבר ממזמן אהיה בקבר. 5. אם את עדיין מתעקשת, המורה שלי מת לתלמידה כמוך, ממני הוא כמעט לא עשה כסף, אז את תאזני את המצב ותסדרי לו פנסיה.

gesus

New member
את מתכוונת לווילי?

בדר"כ מורים מלמדים את זה כי זה עלול להיות בטסט. המהדרין גם מלמדים סטופי (הרמת גלגל אחורי).

לא הבנתי

ווילי זה מהסרט על הלוויתן מה הקשר לאופנוע? למה להרים את הצמיג האחורי? מחר וביום ראשון שעורים וביום שני טסט זה היום היחיד ברחובות שיש טסטים למי שרוצה לדעת בבקשה

gesus

New member
עזבי, לא תביני בחיים

יש לביאליק שיר על זה: "הרכיביני על אופנועך והיי לי אם ונהגת מלווה", אולי דרך השיר הזה תביני

הכוכבת

New member
אני לא מכירה את השיר ../images/Emo163.gif

הבנתי שהשיר של ביאליק...אבל זה שיר חדש?

gesus

New member
גילית את אמריקה, אה?

זה פורום היסטורי בשבילי. זה הפורום הראשון שגלשתי בו (לפני 5 שנים בערך).

הכוכבת

New member
תחזיקי מעמד!!!

המספרים לא תופסים כאן תפקיד... התחלת ללמוד על אוטומט?

למעלה