הכל הולך לא טוב.
ה הדודה המתוקה New member 24/12/04 #5 עשית את הדבר הנכון עם ה../images/Emo42.gif הדברים יראו יותר טוב.
ה החטא והשופטת New member 24/12/04 #6 הם לא. ../images/Emo4.gif חלמתי שהם כן ונורא שמחתי, אבל כשהתעוררתי הבנתי שהם לא באמת ושוב אני לא שמחה.
הם לא. ../images/Emo4.gif חלמתי שהם כן ונורא שמחתי, אבל כשהתעוררתי הבנתי שהם לא באמת ושוב אני לא שמחה.
צ צפוי שינוי New member 24/12/04 #7 זה בגלל שאת הולכת לישון מאוחר וקמה מוקדם. את צריכה לישון יותר ותראי איך כבר יותר טוב. ובמקרה הכי גרוע תרוויחי פחות שעות של רע
זה בגלל שאת הולכת לישון מאוחר וקמה מוקדם. את צריכה לישון יותר ותראי איך כבר יותר טוב. ובמקרה הכי גרוע תרוויחי פחות שעות של רע
ה החטא והשופטת New member 24/12/04 #8 לא, לא. זה לא בגלל זה. זה בעיקר בגלל שאני כה, אבל כה דפוקה וחסרת-אחריות. זה למה. סיבכתי את עצמי בצרות שאין לי מושג איך לצאת מהן. יהיה טוב.
לא, לא. זה לא בגלל זה. זה בעיקר בגלל שאני כה, אבל כה דפוקה וחסרת-אחריות. זה למה. סיבכתי את עצמי בצרות שאין לי מושג איך לצאת מהן. יהיה טוב.
S shellyland New member 25/12/04 #9 ../images/Emo51.gif וברוח הסרט שראיתי בארבע השעות האחרונות: Afret all: tomorrow IS another day!
S shellyland New member 25/12/04 #11 לא לגמרי, אבל גם קצת פחות מלחיץ. קיבלתי עמה עצות טובות מאנשים טובים וגם כמה הצעות לעזרה מאנשים עוד יותר טובים. אני מקווה שלא אאלץ להעזר בהם, אבל עצם הנכונות חיממה לי את הלב. מחר ומחרתיים אני אראה מה אני יכולה לעשות בשביל למזער נזקים.
לא לגמרי, אבל גם קצת פחות מלחיץ. קיבלתי עמה עצות טובות מאנשים טובים וגם כמה הצעות לעזרה מאנשים עוד יותר טובים. אני מקווה שלא אאלץ להעזר בהם, אבל עצם הנכונות חיממה לי את הלב. מחר ומחרתיים אני אראה מה אני יכולה לעשות בשביל למזער נזקים.