SwisaGirl

New member
../images/Emo10.gif

משהו שכרגע ראיתי.. אנורקסייה היה לי.. יצאתי מזה בזכות דבר אחד אחרת החיים שלי היו נהרסים לגמרי.. הייתי קרובה לסוף הכל בזכותץ קבוצת תמיכה באינטרנט בפורמים של נענע את החיים שלי הם הצילו אני הרגשתי כל כך אסירת תודה להם חייבת להם כבר שנה כל יום 5 פעמים ביום אני נכנסת מגיבה ודואגת להחזיר להם על כל מה שהם עשו לי היום ראיתי אחד שנכנס לשם ופשוט התחיל לרדת עליי חזק.. זה פעם ראשונה אשני בוכה בגלל משהו באינטרנט, בגלל בנאדם באינטרנט אני חייבת להם כל כל הרבה אבל אני מרגישה בגידה ענקית מצידם עזבתי את הפורום הזאת בהגשה נוראית.. אני חייה בזכותם, מקדישה אותי אליהם אל כל מי שנכנס.. השקעות והכל זה מה שקיבלתי מהם זה כל כך מעציב

תאמיני לי הבנאדם הזה לא ש!!ה

ת'דמעות שלך....ושאלה קטנה- הבנאדם הזה היה גם כשהיית בפורום?כשהם עזרו לך כאילו.... וגם אם כן....יש הרבה חמורים בעולם ולא לכולם צריך להתייחס
משפט שהמצאתי בזה הרגע...

נו...אז עוד יותר אין לך סיבה להתייח

להתייחס אליו...אם את רוצה תביאי לי תשם של הפורום ותשם של הבנאדם אני אראה לו מזה להתעסק עם הבנות של פורום זהירות בנות!!!! ועוד איתך!!!!!!!! חחחחח מקווה שהעליתי לך תמצב
(רוח)
ואני רצינית בקשר לזה שתביאי לי תשם שלו ואני אראה לו מזה... דבר שאת היית צריכה לעשות היית צריכה להתחיל לצעוק עליו ולהגיד לו שהוא לא יודע כלום מהחיים שלו וכאלה.... מקווה שעזרתי...

למעלה