האחמית

New member
../images/Emo10.gif

אז מה תוכניותיכם לחופש? הולכים לחרוש? לים? לבריכה? למות מול המחשב
? תנועות נוער? קייטנה?! לישון כל היום? אחר? חחח קיצר מה התוכניות שלכם לחופש? נאמ... אממ וזהו נראה לי..

האחמית

New member
התוכניות שלי! ומשהו ששכחתי!

אני הולכת לעשות הכל!! חחח כל מה שאני רק אספיק... אני אהיה בצפון, באילת, בקייטנת הנועל(אני מדריכה), אמות מול המחשב!, אשן, אצא, אעבוד *בחודש השני*, ו....*עכשיו באה הסקילה* בואו נארגן מפגש פורום! ועכשיו ברצינות! ושכולם!! יתייצבו!!!!!!!

MikeY fReAk

New member
המממממ.../images/Emo11.gif../images/Emo79.gif

>>להתנדב בקיטנה כלשהי >>להתפגר מול המחשב >>לנסות להשיג עבודה כלשהי [שמישהו יפטר את המנקה של הביניין!!] >>משימה סודית.
>>הופעות של משינה [אני מקווה..] >>אמן כן יהי רצון - מפגשי פורום!! >>להשלים שעות שינה >>להתקיים על שניצל תירס ומג'דרה ב5 דקות.

אה ואודליה,../images/Emo32.gif (המסרים לא עובדים

לי) בקשר לסמס ששלחת לי..לא יכולתי לענות כי נגמרו לי השיחות אתמול. אממ חחח סתם לא חשוב זה היה בשעה מאוחרת והיה לי ממששש משעמם,ולא היה אפחד בפורום ופתאום כתבת ת'הודעה אזז...

shiroosh999

New member
בעעע... כסף!!!! ../images/Emo135.gif

אנשים! בעע אני רציכה עבודה! אני צריכה לבזבז כסף ולקנות מלא מלא מלא דברים! לעזאזל! בעעע! אופפ... ההורים שלי החליטו לא להוציא עליי יותר שקל! מה שאומר שאם אין לי עבודה אין לי חיים... הולכים לחרוש?!?!?!?!!? ממש לא, עד שגמרנו עם הבצפר עוד נחרוש? לים? כן מידי פעם... לבריכה? בטח! למות מול המחשב? לגסוס מול המחשב! תנועות נוער? ברבים- צופים ונוע"ל! קייטנה?! להדריך קייטנה- כן! לישון כל היום? ממש לא! אני לא מאלה! אמממ... זהו לא? הקיצר אני הולכת להנות מהחופש!

מיי תוכניות..=]../images/Emo181.gif

מחנה..הולכ להיות פיצוצ..אנחנו עם ההתנחלויות!כמו שנה שעברה!זה אומר שאם יפנו עד אז את הכל נהיה לבד במחנה..=]
מפגש פורומ בית שמש[במילים אחרות-שירררררררר..
]
סרטים..חברה שלי מתעקשת ללכת להארי פוטר..אז מה אכפת לי..נלך..
נראה לי שאני יחרוש את
המפרצ הקיצ..=]
אורטל באה לטבעונ..=]
מקווה למצוא עבודה..
אילת..לא בטוח..אם נמצא עבודה..
מחשב..=]
מפגש של הפורומ הזה..אם אנחנו רוצימ שייצא מזה משו צריכ כבר עכשיו להתחיל לארגנ..אתם יודעים לבד שלוקח לנו לארגן 50 שנה מפגש..=]

למעלה